Şimdi Ara

Forumun artık bitik olması [SS] li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
2
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ufak tefek şeylere Ban vermekten 5 10 yıl geçmişi olan hesaplar kapandı insanlar foruma küstü desem yeridir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buguncx

Aslında gelişmeyen herşey bitmeye mahkumdur. Bu forum açıldığından beri hiç gelişmedi ve yeni seo tekniklerine ayak uyduramadı o yüzden bitti bunda google'ın payı büyük. Şuan bile yazılımsal hatadan kaynaklı 404'e düşen binlerce sayfası var bu forumun. Google bir sitede yeterince 404 varsa o siteyi fişliyor. Kısacası sayfaları ajax ile load etmek bence büyük hataydı. Eğer ben yazılım ekibinin başında olsaydım bu fikir bana geldiğinde kovulmak pahasına ret cevabı verirdim. En basit yönüyle ele alacak olsak bile koskoca donanımhaber forum dersin ama tasarımı hala aynı kesinlikle ekip değişikliğine ihtiyaçları var.

Bu arada banlanmadan susayım :) mesela...
    oldukça yanlış bir yorum. Bir kere Google DH Forumu'u sürekli tarayıp endeksliyor. Dediğin gibi Google DH 'yi fişlemiş olsa Google saniye saniye forumu takip etmezdi

Ve bir forumun kalitesini, bitik olup olmadığını mesaj sayısı belirlemez. Rakamlara, niceliklere oynamak başka, kalite başka şeydir.

Bu arada SEO teknikleri modası geçmiş şeylerdir. Google SEO teknikleri ile kandırılamaz. DuckDuckGo kandırılabiliyor, ancak Google kandırılamaz. Tasarıma gelince çeşitli eksikler var fakat harika kullanıcı deneyimi için aşırı Javascript kullanarak sürekli CPU'dan bataryadan yiyen siteler gibi olmasından sa böyle eksikle kalması daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• What's app'ın etkileri bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: UtopikMuhayyile

What's app'ın etkileri bunlar
    Bence değil. Birincisi whatsupla forum üyeleri arasında konuşamıyoruz. İkincisi whatsuptan önce msn messenger vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Bence değil. Birincisi whatsupla forum üyeleri arasında konuşamıyoruz. İkincisi whatsuptan önce msn messenger vardı.

Alıntıları Göster
    Form üyeleri kendi aralarında birçok WhatsApp grubu kurdu hocam üniversite sınavı bölümü olsun sıcak fırsatlar bölümlü vs.

Mesela Ben 10a yakın sıcak fırsat wp grubundayım. Günlük 2000'in üzerinde mesaj oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: UtopikMuhayyile

Form üyeleri kendi aralarında birçok WhatsApp grubu kurdu hocam üniversite sınavı bölümü olsun sıcak fırsatlar bölümlü vs.

Mesela Ben 10a yakın sıcak fırsat wp grubundayım. Günlük 2000'in üzerinde mesaj oluyor.

Alıntıları Göster
    Wp Grup kurulduğunu bilmiyordum hocam. O halde haklısınız çünkü sıcak fırsatlar dh için inanılmaz önemli bir kısım.
  • Nerede o eski forum. Komu dışına girdiğimizde saatlerce çıkamazdık bazen gülmekten nefes alamaz bazende arkadaşların hikayesi ile korkardık, ikinci el birbirimize güvenerek ihtiyaç duyduğumuz ürünleri sattığımız yerdi şimdi ticarethane oldu. Kısa süre içinde düzeltmek için önemli hamleler yapılmazsa donanım haber unutulacak

• quote:

Orijinalden alıntı: mnybjk

Nerede o eski forum. Komu dışına girdiğimizde saatlerce çıkamazdık bazen gülmekten nefes alamaz bazende arkadaşların hikayesi ile korkardık, ikinci el birbirimize güvenerek ihtiyaç duyduğumuz ürünleri sattığımız yerdi şimdi ticarethane oldu. Kısa süre içinde düzeltmek için önemli hamleler yapılmazsa donanım haber unutulacak
    Forum öncelikle donanım ve teknoloji forumu ve o konularda ilgili, bilgili ve yetenekli kişilerin yeri olmalı. Konu Dışı adı altında geyik konular arttığı için foruma sırf geyik amaçlı gelen kişiler doluştu, o yüzden mesaj sayısı artmıştı zaten. Yani mesajı artıran kişiler boş geyikçilerdi, bilgili ve yetenekli meraklı / enthusiast kişiler değildi. Nitekim ülkenin ve dünyanın şartları ve değişen zaman sonucu o kişiler eskisi gibi geyik yapamamaya başlayınca eski konu dışı forum kalmadı fakat DH Forum Konu Dışı'ndan ibaret bir yer değil, Konu Dışı 'nın Dışı 'nda asıl DH Forum var ve o eskisi gibi devam ediyor.

• Ben zaten yüzde 90 konu dışının dışındaydım eski playstation yöneticisiydim orada takılırdım ama konu dışıda eğlendirirdi. Her bölüm için biraz silkelenmesi lazım bence. Yada ben yaşlandım eskiyi özlüyorum oda olabilir :)

Gerçi forumda tecrüben benden çok çok daha fazla en iyi yorumu sen yaparsın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnybjk -- 23 Ağustos 2018; 11:16:44 >
  • Bi konu açardın 100 tane cevap gelirdi şimdi bir konu açıyosun yazan yok forum öldü zaten son demlerde
  • Liseli veledler yüzünden foruma artık girmiyorum popüler konuları işgal etmiş veled sürüsü

• 2013 yılını hatırlıyorum.Yaz ayında felan bi konu açıyodum 50-60 mesaj geldiği oluyordu.
  • Her şeyin bir dönemi ve modası vardır, şimdi millet tinder larda instagram 'larda cirit atıyor o yüzden ondan ona bundan buna zıplıyoruz..
  • Bence popüler konular kısmı da kötü etkiledi forumu.
    Önceden ilgimizi çeken forumlara girerdik.
    Şimdi ister istemez popüler kısımlara bakıp çıkıyoruz.
    Onda da doğru düzgün başlık olmuyor.
  • MT-07 kullanıcısına yanıt
    Çok msj gelince ne oluyor? Aha işte bayram gönderileri. Altta bayramın mübarek olsun seninde olsun hep beraber cümleten kutlu olsun... 100+ aynı tipte mesaj ne oldu? Kuş mu kondu? Justin Bieber Milyar kez tıklanıyor, çakma müzik çakma klip, cinsiyeti bile çakma, heheh. Sizi gidi popülistçiler sizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: MT-07

2013 yılını hatırlıyorum.Yaz ayında felan bi konu açıyodum 50-60 mesaj geldiği oluyordu.
    Çok doğru tespit. Zaten grafiğe bakarsanız 2013 yılının mesaj sayısı olarak rekor olduğunu görebiliriz.

Ekleme: Bir de o zamanlar yardımlaşma ruhu daha iyiydi sanki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 23 Ağustos 2018; 16:25:15 >
  • edward ı hatırlayanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

edward ı hatırlayanlar
    O kim hocam?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.