Şimdi Ara

;Forumu bırakıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu nedir ya ... yazdığım her post siliniyor... adminler böyle basit seçilip başa gelirse daha bu forum çok adam kaybeder ... istemiyorum artık bu iğrenç forumu ne bilgi paylaşımı kaldı ne başka bişey ... başlarda ne güzeldi herşey şimdi herşey kabak tadında...

account umu isteyen varsa veririm pm atın...

• zaten imza desen o da ayrı bi mesele de neyse.... şimdi görünce bi daha sinirlendim ... tahammül edemiyom böyle geri adminlere... bi şeyi silerken hakkaten 2 dakka düşünün de öyle yapın Allah aşkına
  • Açık açık win xp pro şifresinin verildiği, üstüne üstlük bir de küfür içeren (ingilizce bile olsa) bir topiğin silinmesinden daha doğal ne olabilir ki?
  • imza fena değilmiş aslında
  • Benim yazılarım pek silinmiyor ama
    Gereksiz yere bir yazının silindiğine rastlamadım burada
  • Ya bence yeni kurallar çok kat! Yeni adminler hoş geldi sefa geldi. İyide gırgır geyik gidiyorduk silinmeyecek topicleri siliyorsunuz.

özendim konu dışında bir anket yapayim dedim. çok da yararlı olacağına inandığım bir topicti.bilinen bütün paylaşım programlarını yazmıştım seçeneklere.hangisi iyi giderse millet onu kullanır hem bende emin olurum diyordum .hadi geldi admin sildi iyide noldu? gerekçen yazılım bölümüne yazmadığımdı ama yazılım bölümüne anket yapamazdım insaf be kardeşim görünce şok oldum zaten bida yapsam silermisin gene çok merak ediyorum.umarım bu tür eleştirilere açıksınızdır.hani yeni kurallar katı yaa
    eleştiri yaptım diye allah bilir cezada alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 6 Kasım 2005, 7:13:46 >

• GreatSoLdiER
    yönetimi yada forumu eleştirdi diye ceza alan olmadı
    en azından iyiniyetli ve yapıcı bir eleştiriyse hatamızı ararız ve bir daha dikkat etmeye çalışırız.
    ancak BAZI üyeler gibi art niyetli ve tuzak amaçlı açılmış topiclerle yapılan eleştirilere hangi yönetim şekli tahammül eder onuda çok merak ediyorum ve hep şöyle düşünüyorum
    o halde bu eleştiriyi yapan arkadaşlar tüm masrafları üstlensinler tüm girişimlerde bulunsunlar bizden hiç bir talepte bulunmasınlar ve kendilerine birer forum açsınlar biz gidip orada dilediğimiz gibi at koşturalım kimsede bize karışıp görüşmesin.bu şekilde herkes daha mutlu olacak sanırım

forumumuzun kuralları açık ve nettir
    ayrıca bu kurallar foruma üye olurken önünüze geliyor ve kabul ediyorsunuz sonradan düzenlemeler yapıldığı doğrudur ancak kurallar sonradan gelmedi ZATEN VARDI bunlara uymakda bizim olduğu gibi sizinde göreviniz bu bu kadar basit

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geceleri forum kapansın
    9 yıl önce açıldı
    Forumu bırakayım mı?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ado1973

GreatSoLdiER
    yönetimi yada forumu eleştirdi diye ceza alan olmadı
    en azından iyiniyetli ve yapıcı bir eleştiriyse hatamızı ararız ve bir daha dikkat etmeye çalışırız.
    ancak BAZI üyeler gibi art niyetli ve tuzak amaçlı açılmış topiclerle yapılan eleştirilere hangi yönetim şekli tahammül eder onuda çok merak ediyorum ve hep şöyle düşünüyorum
    o halde bu eleştiriyi yapan arkadaşlar tüm masrafları üstlensinler tüm girişimlerde bulunsunlar bizden hiç bir talepte bulunmasınlar ve kendilerine birer forum açsınlar biz gidip orada dilediğimiz gibi at koşturalım kimsede bize karışıp görüşmesin.bu şekilde herkes daha mutlu olacak sanırım

forumumuzun kuralları açık ve nettir
    ayrıca bu kurallar foruma üye olurken önünüze geliyor ve kabul ediyorsunuz sonradan düzenlemeler yapıldığı doğrudur ancak kurallar sonradan gelmedi ZATEN VARDI bunlara uymakda bizim olduğu gibi sizinde göreviniz bu bu kadar basit

kurallarınız katı olduğu kadar verdiklerinizde esnek olmalı!KONU DIŞI diye bibaşlık açılmış ve bide poll koymuşsunuz millet tıklasın güzel güzel anket yapsın diye iyide.yaptık.söyle bana kaçtane böyle anket yapıldı?arattım tek bir noktada kimse buluşmamış.herkes başka bişey diyor. alternatif koymuyorsunz! yazılım bölümüne açmamı istedin sen veya bir başka admin bilemicem iyide kardeşim yazılım bölümünde anket yok 1,hadi anket yapmadan sordum diyelim buseferde "bukonu çok fazla açıldı" deyip sileceksin.
    neyapayım sölermisin?arattır hemen şuan ve bana hangi paylaşım programının daha iyi olduğu konusunda bişey söyle! limewire bitanesinde iyi diyorlar,bir tanesinde KCEASY diyolar.birtanesinde ısrarla emule war! anket yaptım ve onuda sildiniz sanki yazılıma sorsamda silmiceksiniz!aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık ve inanki silmeni düşündüğü en son topicti konu dışındaki

• 1.5 yıldır belki biraz daha fazladır
    hiç mesajım silinmedi veya ceza almadım belki silinmiştir 1 tane emin değilim belirli kuralları var sonuçta forumun dikkatli davranın bişey olmaz
  • Güle Güle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reloaded

bu nedir ya ... yazdığım her post siliniyor... adminler böyle basit seçilip başa gelirse daha bu forum çok adam kaybeder ... istemiyorum artık bu iğrenç forumu ne bilgi paylaşımı kaldı ne başka bişey ... başlarda ne güzeldi herşey şimdi herşey kabak tadında...

account umu isteyen varsa veririm pm atın...

+1 2 sene önce üye olmustum.Yazdıgım her yazı siLiniyor,actıgım her topic kilitleniyordu.Simdi yeniden geldim umarım düzelmiştir diye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kim_bu_yakisikli -- 6 Kasım 2005, 11:51:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rodrigo

Güle Güle...

• yaw adam bir yerde haklı şimdi örnek göstermek gibi olcak ama yemin ederim art niyetim yok sadece şunları söylüyorum goblin ve dj slayer' ın imza larına bakın (cidden art niyetim yok forum bu tür imzalarla dolu) bunlar hala duruyor ama ben resimsiz ve çok küçük bi fontta bir kaç satır şarkı sözü yazdım yaw kuralda bile geçerli ama adamlar silmiş ben ne diimki şimdi bunlara gerçi şimdiki imzam her şeyi anlatıyor yani o smiley gerçekten onları okuyor!!!
  • arkadaşlar
    burada kimseyi birebir tanımıyoruz
    kimseye şahsi bir tavrımız yok ve olamazda zaten,bizim yönetim anlayışımız tekel değildir.yönetimden bir arkadaşımız yanlış bir karar vermişse diğer arkadaşlarımız olaya müdahale edebilir.."ben yaptım oldu" politikası asla ve asla DH de uygulanmamıştır ve uygulanmayacaktır..ortada bir hata varsa kurallar devreye girer ve bu kurallar herkes için geçerlidir.

Shady RIDDLE
    GobliN ve DJ_SLaYeR ın imzalarındaki kuraldışı noktaları söylermisin
    goblinin imzasındaki kahrol kelimesi uygun değil diye düşündüm ve kendisine uyarı mesajı çektim , ancak bu kadar kalabalık bir ortamda herşeyi göremeyebiliyoruz bazen
    burada devreye sizin şikayetleriniz giriyor
    bana şikayet ettiğin halde müdahale edilmemiş bir konu varsa bildir hemen ilgileneyim

GreatSoLdiER
    pm den yazdığın konu için şunu söyleyebilirim
    bana yapacağın çalışma e içeriği ile ilgili bilgi ver bende sana gerekli cevabı vereyim.gerekirse selenvirüs arkadaşımız ilede görüşür beraber karar veririz

• hayır banane istediğini yazsın benim mesajıma dikkatli bakacak olursan "çok küçük bi fontta bir kaç satır şarkı sözü yazdım" demişim ama siz bunu kural hatası die sildiniz bu defa satırları eksilttim (tabii font gene küçük gene silindi yani bi yazı bile silinioken hem resim+yazı nasıl kalıyor onu merak ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ado1973

arkadaşlar
    burada kimseyi birebir tanımıyoruz
    kimseye şahsi bir tavrımız yok ve olamazda zaten,bizim yönetim anlayışımız tekel değildir.yönetimden bir arkadaşımız yanlış bir karar vermişse diğer arkadaşlarımız olaya müdahale edebilir.."ben yaptım oldu" politikası asla ve asla DH de uygulanmamıştır ve uygulanmayacaktır..ortada bir hata varsa kurallar devreye girer ve bu kurallar herkes için geçerlidir.

Shady RIDDLE
    GobliN ve DJ_SLaYeR ın imzalarındaki kuraldışı noktaları söylermisin
    goblinin imzasındaki kahrol kelimesi uygun değil diye düşündüm ve kendisine uyarı mesajı çektim , ancak bu kadar kalabalık bir ortamda herşeyi göremeyebiliyoruz bazen
    burada devreye sizin şikayetleriniz giriyor
    bana şikayet ettiğin halde müdahale edilmemiş bir konu varsa bildir hemen ilgileneyim

GreatSoLdiER
    pm den yazdığın konu için şunu söyleyebilirim
    bana yapacağın çalışma e içeriği ile ilgili bilgi ver bende sana gerekli cevabı vereyim.gerekirse selenvirüs arkadaşımız ilede görüşür beraber karar veririz

uyarı mesajı gelmedi gerçi
    değiştirdim o kısmı yine de

• quote:

Orjinalden alıntı: Shady RIDDLE

hayır banane istediğini yazsın benim mesajıma dikkatli bakacak olursan "çok küçük bi fontta bir kaç satır şarkı sözü yazdım" demişim ama siz bunu kural hatası die sildiniz bu defa satırları eksilttim (tabii font gene küçük gene silindi yani bi yazı bile silinioken hem resim+yazı nasıl kalıyor onu merak ediyorum

arkadaşım sanırım imzanı hazırlarken imza kurallarını okumamışsın
    çünkü belliki bu satrıları yazmadan öncede imza kurallarını okumamışsın
    imza kurallarında resimle yazıyı aynı anda koyamazsın diye bir madde gördünmü sen
    eğer orada okumak zor geliyorsa madde madde buraya taşıyayım ve tek tek izah edeyim kuralları

Goblin ulaşmamışsa benim hatamdır kusura bakma
    yinede düzelttiğin için teşekkür ederim

• yaw hala anlatamıorum imza kurallarını okumasam böyle bişi uydurmam orda resim boyutu ve içeriği hakkında yazılar var eğer 4 satır dan fazla ise font küçültün vs. vs. yazıodu ben en düşük fontta sözü yazdım ama sanki çok yer tutuyomuş gibi hemen silindi benim olayım bu madem yer kaplıo neden o zaman hem resim hem yazı konuluyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yani!
  • Arkadaşlar

Özgür ve demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Bu forum da en azından ülkemiz standartlarının bile üzerinde özgür ve demokratik bir forum.

Özgürlüğü ve demokrasiyi tanımlar iken yaptığımız hatalar var.
    Örneğin demokratik bir ülkede yaşıyoruz, hiç kimse sen evinde neden ilahi yada yabancı müzik dinliyorsun diye sana karışamaz. Hiç kimse sana bunu kapattıramaz... Ama Eğer müziği yüksek sesle açarsanız ve çevrenizdekileri rahatsız ederseniz sizden müziğin sesini kısmanızı yada kapatmanızı isteyecekleridir.

Dolayısı ile siz hiç bir zaman ben özgürüm istediğim seste müzik dinleme hakkına sahibim diyemezsiniz. Buradaki durumda aynı. Bir konuyu eleştirriyorsunuz ama küfürlü sözler, ağıza alınmayacak derecede hakaretler içeriyor eleştiri. Dolayısı ile hele aynı konuda karşı görüş bildiren biri de varsa polimekler çıkıyor, üyeler birbir lerini düşman ilan ediyorlar. Daha önceden yönetim kadrosundaki sıkıntılardan dolayı bu tip davranışlara müdahalelerde geç kalınıyordu. Ancak yakın zamanda bu durum değişti. Artık olaylar çıkmadan müdehale ediliyor ve ceza alma oranları düşümüş bulunmakta.

Bu nedenle yönetimin daha sert tutumda olduğunu düşünmenizde haklı olabilirsiniz.
    Sonuçta burası herkeze açık, Mevlana nın dergahı gibi. Ne olursa, kim olursa olsun kapımız açık, ama kurallarımıza ve ilkelerimize saygı gösterdiği sürece.

İyi forumlar dileriz...

• 4 satırdan fazla ise küçültün demiyor. eğer font boyutu 2 ise en fazla 4 satır, font boyutu 1 ise en fazla 7 satır olabilir. Koyacağın resim 100x100 ve 20 kb'den fazla olamıyor, forum linki içeremiyor, vs... vs...

Bkz: Kendi imzam.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.