Şimdi Ara

;Forumu bırakıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

örnek örnek örnek örnek örnek örnek örnek örnek örnek örnek örnek örnek örnek örnek örnek örnek
    örnek örnek örnek örnek örnek örnek örnek örnek örnek örnek örnek örnek örnek örnek örnek örnek

örnek örnek örnek örnek örnek örnek örnek örnek

bunların ikiside dört satır değilmi şimdi ? satır ile imza ölçülmez karakter verilir o sayıyı geçmesin denilir bu şekilde olcaksa adam yanyana şarkı sözü bile yazar

• en son imzan 4 değil 5 satır olduğu için satır ihlalinden silinmiş
    bir önceki imzan "spor barış dostluk ve kalleşliktir " gibi bir cümle kurmuşsun o yüzden silinmiş
    daha öncekileri kontrol etme gereği duymadım artık
    aynı şeyi tekrarlıyorum
    kurallar açık ve net
    dolayısı ile her üyemiz bu kurallara uymak zorunda.kurallara uymayan üyelerimiz hakkında elbette gerekli işlemler yapılacaktır

ayrıca şu şöyle yapılmaz böle yapılır şeklindeki tavsiyelerinize teşekkür ederiz
    ancak yönetim bu şekilde takdir etmiş biz üyelere düşende bu doğrultuda hareket etmektir
    bu arada hiç bir üyemizede yanyana şarkı sözü yazdı diye müdahale etmedik 4 ve 7 satır hakkı var isterse destan yazsın (uygun font boyutunda tabiiiki)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ado -- 6 Kasım 2005, 14:01:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

Ya bence yeni kurallar çok kat! Yeni adminler hoş geldi sefa geldi. İyide gırgır geyik gidiyorduk silinmeyecek topicleri siliyorsunuz.

özendim konu dışında bir anket yapayim dedim. çok da yararlı olacağına inandığım bir topicti.bilinen bütün paylaşım programlarını yazmıştım seçeneklere.hangisi iyi giderse millet onu kullanır hem bende emin olurum diyordum .hadi geldi admin sildi iyide noldu? gerekçen yazılım bölümüne yazmadığımdı ama yazılım bölümüne anket yapamazdım insaf be kardeşim görünce şok oldum zaten bida yapsam silermisin gene çok merak ediyorum.umarım bu tür eleştirilere açıksınızdır.hani yeni kurallar katı yaa
    eleştiri yaptım diye allah bilir cezada alırım

Topiğini taşıdım. Oradan devam edersin anket olarak.

• eheh gene ado gene bilmeden şunu yapmışsın demeler tek tek anlatiim

ii yapmışsın tebrikler profile girip araştırmışsın ama "spor dostluk barış ve kalleşliktir" hiç bir zaman imzan olmadı prodilde "diyor ki" gibi bir ifade var ben onu oraya yazdım ve epeydir duruyor o silinmedi yani ondan bi şikayetim yok ama sen silinen imzalar o bölüme aktarılıyor diye ööle düşünmüşsün bir daha ki sefer sorarsın anlatırım

ikincisi

mewluth demişki 1. örnek te font boyutu 1 ise 7 satır eklenebilir yaw bu mewluth çok yalancı birisi o zaman bizim le dalga geçiyor değilmi? hem 7 olabilir diyor sonra da sildirdiyor zevk alıo bu işten sanırım?

sonuç olarak mod. ların gözünde hep kuralları okumamı ama bas bas bağıran bir üye profili var yanlız ben tüm kuralları okudum derslerime iyi çalıştım suçlu olsam burda kendimi savunmazdım!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady RIDDLE

öyleyse buyur şu nasıl

bunların ikiside dört satır değilmi şimdi ? satır ile imza ölçülmez karakter verilir o sayıyı geçmesin denilir bu şekilde olcaksa adam yanyana şarkı sözü bile yazar

Karakterlere bakılmıyor aslında karaktere bakardık da bunu satır sayısını artırarak büyük imza yaparlar diye istemedik.
    Fon Boyutu önemli olan. Yani şu an normal olarak yazılan font boyutu 2'dir. Eğer 4'ten fazla satır istiyorsanız yukardaki font boyutu tuşuyla yazınızı 1 boyutuna getirmelisiniz.

Yani bu uygun olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: Reloaded

bu nedir ya ... yazdığım her post siliniyor... adminler böyle basit seçilip başa gelirse daha bu forum çok adam kaybeder ... istemiyorum artık bu iğrenç forumu ne bilgi paylaşımı kaldı ne başka bişey ... başlarda ne güzeldi herşey şimdi herşey kabak tadında...

account umu isteyen varsa veririm pm atın...

O kadar istiyorsan gitmek üyeliğini kilitleriz biz de. Eğer dönmeye karar verirsen bize ulaşırsın.
  • quote:

eheh gene ado gene bilmeden şunu yapmışsın demeler tek tek anlatiim

ii yapmışsın tebrikler profile girip araştırmışsın ama "spor dostluk barış ve kalleşliktir" hiç bir zaman imzan olmadı prodilde "diyor ki" gibi bir ifade var ben onu oraya yazdım ve epeydir duruyor o silinmedi yani ondan bi şikayetim yok ama sen silinen imzalar o bölüme aktarılıyor diye ööle düşünmüşsün bir daha ki sefer sorarsın anlatırım

ikincisi

mewluth demişki 1. örnek te font boyutu 1 ise 7 satır eklenebilir yaw bu mewluth çok yalancı birisi o zaman bizim le dalga geçiyor değilmi? hem 7 olabilir diyor sonra da sildirdiyor zevk alıo bu işten sanırım?

sonuç olarak mod. ların gözünde hep kuralları okumamı ama bas bas bağıran bir üye profili var yanlız ben tüm kuralları okudum derslerime iyi çalıştım suçlu olsam burda kendimi savunmazdım!!!

Eğer gerçekten font boyutun 1 ise boş satır bıraktığın için kural dışı olmuştur. Ya da sen seçili olan boyutu 1 sanıyorsun. Şu an yazdığımız font boyutu 2'dir.

• quote:

eheh gene ado gene bilmeden şunu yapmışsın demeler tek tek anlatiim

ikincisi

asıl ben sana tek tek anlatiiim ( senin üslubun ile)
    ben profilden araştırmadım gerekli yerden araştırdım ayrıca size sormama gerek yok hakkınızda geniiiiş bir kaynak var burada .imzalarınız KURALLARA aykırı olduğu için siliniyor.imza konusunda ilk kural ihlaliniz değil son olmayacağıda belli ,gerek satır ihlali gerek genel ahlaka aykırı bulunduğu için gerekçe ne olursa olsun kural ihlali var ortada ve görmezden gelemeyeceğimiz gün gibi aşikar.
    daha fazla açıklanacak bir şey yok sanırım ancak merak ettiğiniz yada halen anlamadığınız şeyler varsa izah edebilirim..

• ben anlatiim 2 kere imzam kural ihlali çekit ikiside aynı şarkı sözünü yazmaya çalıştıım içindi ilkinde olmadı ikincisini denedim gene olmadı ndednse ayrıca o geniiiiiiiş kaynakta spor dostluk barış ve kalleşliktir yazısı benim imzam olarak gözüküyor cidden çok şaşırdım ben onu hiçbir zaman imza yapmadım

mewluth

en küçük boyutta yazdım şu an yazdıım font boyutunuda biliyorum nasıl inandırmalıyım ki size ben silinmiş imzamı göremiyorum ama siz görebiliyormuşsunuz bakın anlarsınız derdimi
  • İmzanızı aynen koyun da bakalım söyleyelim. Eski imzanızın neden silindiği yazıyor sadece imzanızın tamamı yok elimizde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reloaded

bu nedir ya ... yazdığım her post siliniyor... adminler böyle basit seçilip başa gelirse daha bu forum çok adam kaybeder ... istemiyorum artık bu iğrenç forumu ne bilgi paylaşımı kaldı ne başka bişey ... başlarda ne güzeldi herşey şimdi herşey kabak tadında...

account umu isteyen varsa veririm pm atın...

Demekki yazdığın her mesaj foruma uygun değil ki siliniyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

İmzanızı aynen koyun da bakalım söyleyelim. Eski imzanızın neden silindiği yazıyor sadece imzanızın tamamı yok elimizde.

eski imzamı koymayacağım çünkü bu üye profiline giriş tam bi çile az önce 10dk. açık kaldı genede açılmadı ben artık imza olayını geçtim o anki ruh halimde o imzayı koydum silindi ama sevdiğim için gene koydum (kurallara uyarak) gene silindi yani artık yeni imzam bu uzun sürede silmeyi düşünmüyorum

benim olayım zaten ben imza koyucam izin verin değil benim imzam kurala uygundu kim neden sildi açıklasın olayı oldu bu bu şekilde her yapılan değişiklikte hiç bir mod. ben yapmışım ama haklısın kusura bakma demiyor kim vurduya gidiyor forumdaki herkesin sorunuda bu zaten yaw mantık almaz orda 5-6 satır kurala uygun ufak ufak duruyor neden siliosun kardeşim hala anlamış değilim yaw (kimse çıkıpta kurala aykırıydı demesin gene )

• Sen imzanı buraya imzanı aynen koymadığın müddetçe buraya çıkıp kurala aykırı deriz. En güzeli sen o kural dışı diye silinen imzanı buraya yaz.
  • bence bu forumun bu kadar ilgi görmesi ve başarılı olması uygulanan disiplinden kaynaklanıyor. eğer kurallar olmazsa disiplinde olmaz o zaman anarşi başlar herkes birbirine abuk sabuk laflarla saldırır ve ortalık cıvık cıvık olur. inanın ki böyle bir foruma bir müddet sonra kimse girmek istemeyecektir.iki dakika kuralı da bence doğrudur insana sinirinin geçmesi için bir zaman veriyor. böylece yazdıklarınızın hemen akabinde bir bakmışız birisine kızmışız hemen küfür sallamak istiyoruz. ama iki dakika süresince insan kendini toparlayabiliyor ve öfkesi yatışabiliyor. yani kuraldışı birşey yapmadan önce düşünme zamanı veriyor. bir toplumda yaşamak istiyorsak o toplumdaki diğer insanların uydukları kurallara uymak zorundayız
  • quote:

Sen imzanı buraya imzanı aynen koymadığın müddetçe buraya çıkıp kurala aykırı deriz. En güzeli sen o kural dışı diye silinen imzanı buraya yaz.

koca 2 şarkıda sana diyorum o anki ruh halimle birkaç satır aldım karıştırarak bir nevi imza yaptım şarkıla bayaa uzun bana kalsa hepsini yazarım hepsi çok akıllıca ders verici sözler ama ben içlerinden iki tane 3 satır aldığımı ve ortalarına "-" çektiğimi hatırlıyorum bundan adım gibi eminim yani şöyle bişi yazdım

örnek şarkı 1 örnek şarkı 1
    -------------------------------
    örnek şarkı 2 örnek şarkı 2

mesaj içeriği buydu şimdi hangi sözü yazdım açıkçası bilmiyorum ama aklıma acaba sakıncalı söz varmı gibi bi düşünce geldi ee şarkıya bakıyorum bir tane kötü söz yok bence

sonuç olarak şunu söylemek istiyorum şimdi ben birisinin bana garezi var diye düşünmiimde kim düşünsün az önce yukarda ben örnek verdiğim üye ye düzeltmesi için ihtar çekilmiş dimi evet mod. kendi yazdı ihtar çektim diye peki benim 2 mesajımda neden ihtarsız silindi neden kurala uygun imza silindi diye suçlu da ben oldum bu yazdıklarımda suçsuz olduğum yer varsa söyle ben hatasını kabul etmeyecek bir adam değilim çünkü

• quote:

quote:

Sen imzanı buraya imzanı aynen koymadığın müddetçe buraya çıkıp kurala aykırı deriz. En güzeli sen o kural dışı diye silinen imzanı buraya yaz.

koca 2 şarkıda sana diyorum o anki ruh halimle birkaç satır aldım karıştırarak bir nevi imza yaptım şarkıla bayaa uzun bana kalsa hepsini yazarım hepsi çok akıllıca ders verici sözler ama ben içlerinden iki tane 3 satır aldığımı ve ortalarına "-" çektiğimi hatırlıyorum bundan adım gibi eminim yani şöyle bişi yazdım

mesaj içeriği buydu şimdi hangi sözü yazdım açıkçası bilmiyorum ama aklıma acaba sakıncalı söz varmı gibi bi düşünce geldi ee şarkıya bakıyorum bir tane kötü söz yok bence

sonuç olarak şunu söylemek istiyorum şimdi ben birisinin bana garezi var diye düşünmiimde kim düşünsün az önce yukarda ben örnek verdiğim üye ye düzeltmesi için ihtar çekilmiş dimi evet mod. kendi yazdı ihtar çektim diye peki benim 2 mesajımda neden ihtarsız silindi neden kurala uygun imza silindi diye suçlu da ben oldum bu yazdıklarımda suçsuz olduğum yer varsa söyle ben hatasını kabul etmeyecek bir adam değilim çünkü

Biz de hatamızı kabul etmeyecek adamlar değiliz. Şu an yazdığın gibiyse imza kurallara uygunmuş. Ama satırların genişliğini görmediğim için bişey diyemem yine de.
    Aynen geri koyabilirsiniz öyleyse. Bu durum için özür dileriz yönetim olarak.

• quote:

quote:

quote:

Biz de hatamızı kabul etmeyecek adamlar değiliz. Şu an yazdığın gibiyse imza kurallara uygunmuş. Ama satırların genişliğini görmediğim için bişey diyemem yine de.
    Aynen geri koyabilirsiniz öyleyse. Bu durum için özür dileriz yönetim olarak.

Saol teşekkür ederimde bir de neden ihtar gelmeden silindi onu söyleseydin dediğim gibi imzam artık bu ama ilgilendiğin için saol

• Senin imzan silineli 1 ay olmuş neredeyse, daha önceden sorsaydın daha geçerli sebep söylerdik. Şu an zaman aşımına uğramış bir olayı konuşuyoruz.

Neden ihtar gelmediği ise imza kuralları adlı konuda yazıyor.
  • normal şartlarda ihtar etmek veya uyarmak gibi bir zorunluluğumuz yok
    elimizden geldiğince bunu yapmaya çalışıyoruz burada daha önce uyardığım bir çok üye bunu açıkca yazacaktır
    elimden geldiğince uyarmaya çalışıyorum ama birde zaman unsuru var tabiiki
    sizleri uyarmak için harcayacağımız zamanda forumda başka sorunlar ile ilgilenebiliyoruz
    cevap bekleyen arkadaşlarımıza cevap veriyoruz,ancak fırsat bulabilirsek bunu yapmaya çalışıyoruz
    umarım aydınlatıcı olmuştur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.