Şimdi Ara

Forumdaki Vw atışması neden ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
6.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elim açılınca Golf almayı düşünüyordum gerçekten kanım kaynadı araca, ama forumda sürekli bir vw atışması var millet sürekli vw e laf sokuyor,
    nedir bu vw düşmanlığı ?
    sırf bu yüzden golften soğudum , aslı nedir açıklık gelirse sevinirim ona göre kararımı vereceğim bende.

• DSG vitesler sorunlu olduğu düşünülüyor. Fiyatının aşırı pahalılığı sürekli tartışılır. Kullanılan malzemelerin artık kaliteli olmadığı düşünülüyor.
  • hocam bak vw gercekten iyi arabalar yapıyor ki golf mazeme kalitesi olarak cok yüksek bir araba ve dsg tsi kombinasyonu sorun cıkarsada(nihayetinde hepsi kul yapımı) süper kullanım zewki veriyor burada en büyük tebki ;

1-dogus un faiş fiyatları
    2-ve insanların cok iyi en az onun kadar iyi belki daha iyi alternatifleri olabildiği halde 6 ay sıra beklemeleri cok tuaf
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

DSG vitesler sorunlu olduğu düşünülüyor. Fiyatının aşırı pahalılığı sürekli tartışılır. Kullanılan malzemelerin artık kaliteli olmadığı düşünülüyor.

Benim aklımda golf 4 8valf var iç dizaynı çok hoşuma gidiyor ve oturaklı bir araç olduğuna inanıyorum,
    şu videoyu izledim ve çok beğendim aracı golf 5 yada 6 modeli değil golf 4 modelinin hastası oldum resmen (kasa olarak çok hoşuma gidiyor)
    http://www.zapkolik.com/337037/dunyanin-en-dayanikli-arabalari.html

• ve benim anlamadıgım şu yollara baktıgımda bir megane 3,bir toyota corolla, ve astra j yi yollarda daha cok görmeme ragmen insanlara vw neden sıra veriyorrr???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witchking34 -- 8 Kasım 2011; 2:00:33 >
  • DSG'nin 7 ileri kuru kavramalı olan bazı golflerde vites geçişlerinde titreme sorunu olduğunu duydum , o da yazılımla düzeltiliyormuş. Bunun dsg ile bi alakası yok başka bi marka alıncada bu sorun yaşanılmayacağı ne mağlum? Sorun çıkartan dsg kadar muhteşem şekilde çalışan dsg'de var. Bu şanzıman boşuna bu kadar ün yapmadı.
  • @musch-lee
    Yorumunuz için teşekkür ederim,
    dışarıda bir tartışma göremedim vw ile ilgili sadece forumda rastladım ve bir kaç haftadır otomobil bölümündeyim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sıra olayı dışında vw ye çamur atanlar gereksiz insanlar.
    (Fiyat konusunda da alan kişiler bunu hak ettiğini düşünüyosa siz nasıl yorum yapabiliyosunuz anlayamıyorum çamur atanlar?)
  • Zevkli oluyor
  • Ww orta sınıf bir sınıf araç opel ford düzeyinde bir marka bmw audi mercedes kadar premium bir marka değil ama ürettiği araçlar gerçekden düzeyinin üzerinde bence golf ve transporter kullandım adamlar gerçekden yapmışlar... Kalitesine diyecek birşey yok bir çekememezlik var Wv ye karşı ama bazen haksızda değiller insanlar çok uçuk fiyatlara alıyorlar tamam gerçekden çok başarılı ama Türkiyede Wv biraz yüzsüzlük yapıyor Bmw ile ayni fiyata neredeyse buna bir dur demeleri lazım!
  • Şimdi yani şöyle . Boşver neyse.
  • O kadar para verilecek araba değilde o yüzden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee

hocam bak vw gercekten iyi arabalar yapıyor ki golf mazeme kalitesi olarak cok yüksek bir araba ve dsg tsi kombinasyonu sorun cıkarsada(nihayetinde hepsi kul yapımı) süper kullanım zewki veriyor burada en büyük tebki ;

1-dogus un faiş fiyatları
    2-ve insanların cok iyi en az onun kadar iyi belki daha iyi alternatifleri olabildiği halde 6 ay sıra beklemeleri cok tuaf

yoruma aynen katılıyorum şuanki c sınıfı araçlara verilen paralara d sınıfı araçlara binmemiz gerekiyordu c sınıfı full dizel kral aracın hakkı 45 bin tl olmalı ama nerdeeeeeee

• vw alamayan genelde vw'yi aşağılama, karalama yoluna gidiyor. Meyva veren ağaç taşlanır hesabı. Birçok vw'ci doğuştan ve satış politikasından hoşlanmıyor buda bir gerçek tabi.
  • 102'lik Golf 4 alıp keyifle binin arkadaşım.

Kaliteli bir lpg de taktırın eğer araçta yoksa.
  • Kişiliği oturmamış insanlar kullandığı otomobili kendisi ile özdeşleştirdiği için aracının övülmesini yüceltilmesini ister. Otomobile kötü denilince de kendine hakaret ediliyor zanneder. Bu insanların zeka seviyesi lise çağlarında takılıp kalmıştır.

Topluluk ortamlarında ise iyiye "iyi" kötüye "kötü" derler. Forum da bir topluluk ortamıdır.

VW iyi markalardan biri olduğu ve bu sürekli dile getirildiği için bu diğer marka aracı olan insanların zoruna gitmektedir. Bir yığın para verdiği aracının vw den kötü olduğunun söylenmesini kendisine küfür gibi algılar ve saldırırlar.

Sadece vw değil bu nefretten bmw ve honda da nasibini alır...

Özet geçmek gerekirse "meyve veren ağaç taşlanır"
  • arkadaşım golfe ben para vercek olsam 35 den yukarı,polo da 25 den yukarı etmez,eğer malzeme kalitesi v.s diyorsanız gidin yeni focusa bakında kalite görün,şahin 1.6 i.e gibi milleti düdüklüyor doğuş,zamane koçu oldu valla helal olsun:D,polo alacağınıza gidin fiesta golf yerine de focus alın,en azından dsg şanzıman sorunu yaşamazsınız en basitinden de 60 milyar verip golf alacaksam da otomatik olsun derim ama dsg var ya:S
  • Ya su yazıyı 1000 kere yazdım bidaha yazıyorum vw nin fiyatlarına uçuk diyenler bı zahmet diğer modellerin fiyatına baksın
    Gidin golf le astranin corollanın focusun fiyatının karşılaştırmasını yapın ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vw kendini geliştiri hem teknoloji hem kalite olarak fiyatıda haklı olarak yukarı çekti, vw ciler biraz haklı övünmekte diğer fakirlerde vw ye çamur atmaktan ileri gidemiyor olay bu.
  • Toyota ve Ford fiyatları da çok yüksek. Yeni Yaris fiyatı 51.700 kadar çıkıyor.

Bir arçla ilgili olumsuz bir şey söylendiğinde, ilgili araç sahibi ya da o aracı beğenenler kendilerine söylenmiş gibi algılıyor. İşte o zaman konu farklılaşıyor. Konu araç yerine "SEN" haline geliyor.

Vw düşmanı olduğum defalarca söylendi. Boş Polo'nun fiyatını eleştirince düşman mı olunuyor.

Renault VW'den üstündür şeklinde ne bir mesajım var ne de ima edici mesajım var. Faka her fırsatta bazıları tarafından böyle lanse ediliyor.

En son "Volvo güvenliği" konusunda bi mesaj yazdım ve bu konuda kaynak da verdim. Olay başka yönlere çekildi.
    Renault ile Volvo karşılaştırmasına döndü.

Gördüğüm kadarıyla burada Vw eleştirilemez, Volvo eleştirilemez.

Fransız arabaları tenekedir denir. Alman sağlamdır denir vb.

Ben de "Çinli Volvo" dedim. Bu neymiş Çinlileri aşağılamakmış.

En son bu yüzden bir dayak yemediğim kaldı.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.