Şimdi Ara

FORUMDAKİ TEK KİŞİLİK DOLANDIRICI ŞEBEKESİ YAKALANDI ! - SON MESAJ GÜNCEL (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
10
Favori
25.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hatta şu an Online bu şerefsiz adam.

Tel No sunu Polis arkadaşa verdim. Bakalım birşeyler çıkacak mı.
  • izmirtam3535 kullanıcısına yanıt
    Bir üstte yazdığım Tel no ve ismide sayfanın başına aklersin
  • xLmNt13 kullanıcısına yanıt
    bu nickli şahıs ile bizim paylaştığımız şahsı birbirine bağlayan bi şey göremedim. kanıtları özel mesaj ile gönderirseniz inceleyelim.
  • Bunların elleri ayakları kırılana kadar döveceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir diğer profili ve telefonu:

psxsahanhttp://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memid=1658619

0551 260 75 07

dikkatli olun.
  • Bu arkadaş bugün banada dadandı..Steamden ekleyıp telefon no mu ısteyıp aradı. Daha sonra whatsapp yazışmaları ile devam etti.

Forumdan referanslıu üyelik olarak üyeliğim bu diyor.:

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=755016 @AKCROSSHAIR

Verdiği steam üyeliği :

http://steamcommunity.com/id/suslanmaz32/

Telefon numarası : +90 551 260 7507

Konusmalar sırasından DH den @mrsavas02 (Steam : ENGINEER ) ile gorüştüm. Kendisi sağolsun beni uyardı ve bu konunun linkini verdi.

whatsapp konuşmaları

FORUMDAKİ TEK KİŞİLİK DOLANDIRICI ŞEBEKESİ YAKALANDI ! - SON MESAJ GÜNCEL

FORUMDAKİ TEK KİŞİLİK DOLANDIRICI ŞEBEKESİ YAKALANDI ! - SON MESAJ GÜNCELFORUMDAKİ TEK KİŞİLİK DOLANDIRICI ŞEBEKESİ YAKALANDI ! - SON MESAJ GÜNCELFORUMDAKİ TEK KİŞİLİK DOLANDIRICI ŞEBEKESİ YAKALANDI ! - SON MESAJ GÜNCELFORUMDAKİ TEK KİŞİLİK DOLANDIRICI ŞEBEKESİ YAKALANDI ! - SON MESAJ GÜNCELFORUMDAKİ TEK KİŞİLİK DOLANDIRICI ŞEBEKESİ YAKALANDI ! - SON MESAJ GÜNCELFORUMDAKİ TEK KİŞİLİK DOLANDIRICI ŞEBEKESİ YAKALANDI ! - SON MESAJ GÜNCEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi errddm -- 10 Temmuz 2016; 11:26:04 >

• errddm kullanıcısına yanıt
    AKCROSSHAIR dostum adam bu sefer senin profili göstermiş bu adama bir allahın kulu dur demiycek mi ? forumun anasını belledi şimdi ban yemeyi göze alıp küfredicem bre karaktersizin evladı ramazan ayı inançsız şeref yoksunu annesinin nerede olduğu belirsiz ruh hastası bu ne korkusuzluk doymadın mı saf milletin kanını emmekten
  • Forumda konu açıp iş yapamayınca, dışarıdan taklit ediyor herhalde. Herkese tavsiyem aracı kullanmalarıdır, bynogame, opskins bu siteleri komisyon karşılığı kullanın 100 lira fazla kazanacağım derken tümünden olmayın.
  • bi ara da beni referans gösteriyordu. ayrıca izmirde falan da değil hayatı yalan bu parazitin.
  • aynen dostum parasını kaptıran arkadaşlar kesinlikle hırsları yüzünden kaptırıyor bin defa dedim yine diyorum

DOLANDIRICILARIN EN BÜYÜK TAKTİĞİ '' EĞER ÜRÜN SATIYORSANIZ YÜKSEK FİYATTAN ALMAK İSTER, EĞER ÜRÜN ALMAK İSTİYORSANIZ ÇOK UCUZDAN VERİR'' ve gözünüz döner 3-5 kuruş daha fazla kazanacağınız için ve riske girer elinizde parayı duman edersiniz bukadar konuda bangır bangır bağırdık söyledik yazdık hala para kaptıran olursa bu dolandırıcı şahsı beslemek için kasten kaptırmıştır demekten başka sözüm yok .... Paranızın kıymetini bilin ve mantıklı olun beni ve referanslı diğer kullanıcıları tanıdığını söyleyip sizden item almak yada size item satmak isteyen kişiye asla güvenmeyin eğer öyle birşey olursa biz kendi profilimizden yazmazmıyız size ? neden başka profil kullanalım ?
  • başkasının kimliği zaten. konuda paylaştığım kimliklerden biri. elinde kimlik yok, kimlik fotoğrafları var. hep aynı fotoğrafı gönderiyor. birisini kandıramazsa ötekini kandırıyor tabi.
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    abi bu adam gibiler yüzünden yönetimin bir aksiyon alması lazım,mümkünse bu satıs konusu için emineyet müdürlüğüne kendisi basvurarak temizlik operasyonu düzenlemeli sıkıldım artık,foruma girdiğimde birileri birilerini dolandırdı topic görmekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Her küfürlü kelime şikayet edilir evet ve bu cezaları verecek sayıda yönetici mevcut. Isterseniz bana küfür edin deneyelim ne zaman açılacak hesabınız konu amacından sapmasın küfür içeren görsel yazı hiç bir şey paylasamazsiniz yasaktır

milletin parası gitmiş, polisin kimliği hoşaf olmuş, bu daha küfür hakaret derdinde. Dolandırıcıya birde çay söyleyelim istersen hoş sohbet olur ?
  • cyberxtech C kullanıcısına yanıt
    hiç bir şey olmuyor dava açmakla welcome to turkey reis. anca böyle akp yandaşı falan olacaksın ki öyle ilgilenecekler senin durum ile yoksa yüzüne bile bakmıyorlar ki görüldüğü üzere ne zamandan beri kaç kişi bu adam hakkında çeşitli şikayette bulundu bir şey olduğu yok maalesef.
  • Dediğiniz doğru hocam ancak benim aklımda farklı birkaç yöntem var bana kalsın ki birde Emniyet ile uzun bir çalışma geçmişim var mutlaka birileri yardımcı olacaktır.
    Gerekli görüşmeleri yaptım bu arkadaş uydu takip, bankamatikten para çekerken kamera veya çevredeki iş yerlerin güvenlik kameralarından haberi yok galiba ben uğraşacağım her türlü.
    Bakalım ne çıkacak. Bu arada forumda onun ile ilgili paylaşılan birkaç resim var şahsa ait olduğuna dair bu mudur şahıs ?

İnşallah bi şekilde paketlenir de bu kadar insanın ahı boşa gitmez.

• Geçmiş olsun usta.. Adam gerçekten boş durmuyor. Bende DH de bu polisim vs muhabbetlerine aşina olmasam inanabilirdim. . Y
  • errddm kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun usta. İlk defa böyle bir ticaret yapma girişiminde bulundum ve dakika 1 gol 1 :) Ne diyebilirim ki. Ben birkaç defa aradım açmadı arkadaşım denedi ona ağzına geleni saymış
    bir de arkadaşınız şu an hop oturup hop kalkıyor dimi diye de dalga geçmiş. Çok zoruma gitti... Çok istediğim bir kart idi rehavete kapıldım bir anlık aptallık işte...
  • Arkadaşlar adam benimde kimlik bilgilerimi aldı. Ne yapmalıyım sizce?
    Polisemi gideyim yoksa adliye yemi?
  • Arkadaşlar sahibinden.com daki 313586240 nolu ilan bu şahısa aittir. Dikkat ediniz.
  • Vay be arkadaş dolandırıcılığın ne metodları gelişmiş ağzım açık kaldı şaka gibi..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.