Şimdi Ara

FORUMDAKİ TEK KİŞİLİK DOLANDIRICI ŞEBEKESİ YAKALANDI ! - SON MESAJ GÜNCEL (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
10
Favori
24.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • elorbaba kullanıcısına yanıt
    KÜfürlü kısımları silip tekrar görselleri ekleyiniz
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    cidden 3 sayfa konuşmada bir satır iki kelime küfüre takılıp belirtme gereği mi duydunuz.
    üst mesajda arkadaş baya giydirmiş mesela, onun hakkında görüşünüz nedir? sizce hak etmiyor mu?
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    Bu forumda hakaret yasak kime karşı ne şekilde nasıl yapılırsa yapılsın yasak. Aksi halde ceza alırsınız ben uyardım uyarsınız uymazsınız size kalmış
  • Adamın elinde kimlik dolu ve bunlarla bir sürü hat açmış.
    Gerek sahibinden gerekse farklı siteler üzerinden ilk önce gerçek satıcı ile iletişme geçip hemen hesabına para yatıracak izlenimi verip telefon v.b ürünlerin foto fatura ( özellikle faturadaki ismi elde edip) sahibinden üzerinden o farura ismine üyelik açarak insanları inandırıyor.adam bakıyor fatura ismi ile profilde yazan kişi aynı isimleri taşıyor. İşlem tamam eğer inanmazsa adama elindeki kimliklerden hangisi uygunsa onu gönderiyor (polis kimliği) adam buna inanıyor. Geçen sene ÇAĞDAŞ ÇELİK adında bir dolandırıcı vardı bu da aynı kişi bu. O zamanda elinde kimlik ve kredi kartı bilgilerini gösteren foto insanların kanına giriyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cohannan

    Bu forumda hakaret yasak kime karşı ne şekilde nasıl yapılırsa yapılsın yasak. Aksi halde ceza alırsınız ben uyardım uyarsınız uymazsınız size kalmış

    hocam bahsettiğiniz paylaşımda forumda edilmiş bir küfür yok, olayın sıcağı sıcağına söylenen kelimeler paylaşılmış ki o an söylenenler için hakaret davası açsan sonuçsuz kalır. hem eğer her paylaşımı bu gözle tarayıp bir satır küfür gördüğünüzde bu canınızı sıkıyorsa gün geçmez böyle biraz alışın artık ülke şartlarına. küfür yasak mı forumda, evet. üstteki mesaj bahsettiğiniz duruma örnek olabilir ama sizin bahsettiğinizde her kelime şikayet edilse zaten yönetim yetişemez bunlara.
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    Her küfürlü kelime şikayet edilir evet ve bu cezaları verecek sayıda yönetici mevcut. Isterseniz bana küfür edin deneyelim ne zaman açılacak hesabınız konu amacından sapmasın küfür içeren görsel yazı hiç bir şey paylasamazsiniz yasaktır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cohannan

    Her küfürlü kelime şikayet edilir evet ve bu cezaları verecek sayıda yönetici mevcut. Isterseniz bana küfür edin deneyelim ne zaman açılacak hesabınız konu amacından sapmasın küfür içeren görsel yazı hiç bir şey paylasamazsiniz yasaktır

    hocam konuyu açıkca saptıran sizsiniz. benim bahsettiğim durum ile sizin bu mesajda bahsettiğinizin alakası yok.

    neyse, canınız sıkılıyor galiba. iyi forumlar dilerim.
  • üşenmeyip dava açmak gerekli böyle şahıslara, maalesef herkes lanet olsun deyip bırakıyor. Ayrıca arkadaş kendini polis diye tanıtarak sahtekarlık yapıyor ki asıl cezayı oradan yer...hiç üşenmeden direk davacı olun...
  • Bugün yine benş aradı foto aldı bu numaradan aynı adi mahluk
    0 (553) 474 92 54

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Of ki ne of bir de bu 50 milyon kişinin kimlik bilgileri de piyasaya düşünce bu şerefsizlere gün doğdu.
  • geçen aylarda bana para yatıranlardan birisi beni de selahattin turgut'u da şikayet etmiş, az önce eve polis geldi ifademi aldılar. dolandırılan kişiye ulaşmıştım konuşmuştuk ama tabi adam da haklı 750 lirası gitti bilemez kimin dolandırıcı olduğunu. yasal süreç başladı bakalım ben de birazdan çıkıyorum dolandırılmadığım halde selahattin turgut ismini kullanan şahıs hakkında şikayette bulunacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 11 Nisan 2016; 10:56:51 >
  • Şahıs bana da dadanmıştı telefonumu arayıp resimlerini attığınız isimli kimliği gönderdi , ismi arayarak bu sayfaya ulaştım.

    Şahsın kendisine helal yollarla kazanmasını tavsiye ediyorum . Üç beş kuruş için bu kadar ali cengiz oyunu çevireceğine helal yollarla kazanmanın yollarını düşünsen bu zeka ile zaten kazanırsın kardeşim.

    Bu dünya gelip geçici hepimiz faniyiz kimseyi üzmeye üç beş kuruş para için yalan söylemeye kandırmaya değmez.


    Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awrlord -- 20 Nisan 2016; 10:41:59 >
  • şahsın yeni profili: r9x280xhttp://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=2266846

    ve donanım ilanı:http://forum.donanimhaber.com/m_116094694//tm.htm

    oyuna gelmeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 22 Nisan 2016; 20:14:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: r9x280x

    bak kardeşim siz ruh hastası falan mısınız? daha 5 gün önce aklı kıt bir arkadaş suç attı elden gittik ürün sattık ne bu karalama çabası size nasıl izin veriyorlar bu forumda?


    oğlum ister çift kişilikli ol, sonsuza kadar inkar et; ister 7 yaşında ol, ister 70 yaşında; seni bu forumda yakalasa evire çevire dövecek çok adam var. hatta sadece bu forum değil, facebook, steam, knight, sahibinden, frm-tr... biliyorsun sen yediğin haltları ama utanmadan halen ara vermeden aynı işlere devam ediyorsun. daha suçsuz kaç kişiyi birbirine şikayet ettireceksin? sabah başkasını akşam başkasını dolandırıyorsun, başkalarının kimlikleriyle masum insanların hayallerini yıkıyorsun; adın geçmiyor, kullandığın cep numaraları da isimsiz; kafan rahat, düzeneği sağlam kurdun değil mi? o kimliklerini kullandığın polisler sana ulaşamaz değil mi? dolandırdığın kişiler şikayette bulunsa da sana vuran bir şey çıkmaz değil mi? nasıl olsa ufak meblağlar, hiç bir savcı ayrıntılı bir iddianame hazırlamakla uğraşmaz değil mi?

    şu 32 yıl hapis cezası alan dolandırıcının haberini okudun değil mi? şimdi sıra sende



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 22 Nisan 2016; 22:38:04 >




  • Bu kişiliksiz bana da dadandı, neymiş yollayacakmışım da sonra parayı verecekmiş polismiş , bir de resim atıyor.

    salağa yattım bende bakalım nereye kadar gidiyor , sonunda küfürleşmeler tabiki engelleme,

    Bak bebe sen cin olmadan şeytan çarpmaya çalışıyorsun , o basit numaralarınla ancak saf insanların hakkına geçersin , erkek ol ve paranı bileğinle emeğinle aklınla kazan tamammmı koç ? akıllı ol bu kurduğun tezgah elbet bir gün bozulacak ve münasip yerlerine bişeylerin inputu olacaktır elbet.

    Başta sana acımıştım ancak sen acınmayı haketmeyecek kadar mantığını aklını kaybetmiş bu topluma zararlı bir birey olmuşsun cezalandırılman şart, yakalanmanı ve alacağın cezayı merakla bekliyorum.
  • yeni üyeliği corcisen3:http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=2273996

    oyuna gelmeyin.
  • 0553 474 9254 numaradan arayıp 2 saat kafamı ütüledi. yok 45 yaşındaymış emekli olmuş arabasını satmış. cocuguna araba alcakmış. falan filan. ilk itemi istedi vermeyince küfür edip steam a -ref yazıp uzadı.
  • çok dikkatli olmak lazım, forumda malesef bu tür üyelerde bulunmakta.




  • şahsın kullandığı polis kimlik fotoğraflarını ilk mesaja ekledim. dikkatli olun.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.