Şimdi Ara

Forumdaki İğrenç Ötesi IRKÇILIK (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
1
Favori
8.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyinsizliğin tavan yaptığı konu. Videoda Ürdünlü adam Suriyeli çocuğu dövüyor ama sen Türkleri ırkçı diye suçlamak için bu konuyu aç beyinsiz. Arap yalayıcı kürt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

Sekiz kolu beş pipisi olan ırkların üstünlük taslaması gayet normal.
    Ha senin yok mu
    Lan olum madem kanatların yok ne ibişlik yapıyosun
    Truth has been spoken.Sidik kokan bi insan parçasısın lan.Önce boşaltım sistemine mukayet ol.İnsan değil mi işte.İnsan ya insan

• Sövmek yasaya göre suçtur,cezanı çekersin.
  • kuklacini kullanıcısına yanıt
    bu yaptığın pkkyı meşrulaştırmak.
  • ırkçılığı bir tokatla ölçüp ırkçılık yapılmıştır diye vurgulayamaz kimse. konu ufak bir kız cocuguna atılan tokatın yanlış olduğu olmalı. kimse tasvip etmiyordur elbette konuyu çok farklı yerlere çekenler olmuş.
  • Patatos P kullanıcısına yanıt
    odatv.com
    Ürdünlü küçük çocuğa tokat atmıştı... Hakkında karar verildi
    https://odatv.com/urdunlu-kucuk-cocuga-tokat-atmisti-06101934.html

bu sana güzel oturur. defol şimdi yalak

kudur videoyu haber teyit eder adam gözaltına alındı ne kadar yediremesende türk. ama bak ben senin gibi değilim türklere barbar demiyorum vahşi demiyorum. senin argümanına göre vahşisin barbarsın. herkes kendi yaptığından sorumlu ırkın senin rezilliğini üstlenmek zorunda değil. def ol şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem

Bu mesaj silindi.
    Size açıkça “köpek” diyor
    Verin savcılığa uğraşsın

Milliyet
    Ürdünlü çocuğa tokat atan adam için savcılık ev hapsine itiraz etti!
    http://www.milliyet.com.tr/gundem/urdunlu-cocuga-tokat-atan-adam-icin-savcilik-ev-hapsine-itiraz-etti-6048464
    al içeriği okuda biraz daha yerin dibine gir. rezil seni daha ne kadar sokacağım yerin dibine. BLOKLADIM LİNKLERİ İNCELEYİP İNCELEYİP KUDUR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-280666920 -- 8 Ekim 2019; 16:43:44 >

• O Abdubilmem ne ırkçıdan ziyade anti islamcıdır. Yani islam düşmanıdır. Bu ülke de toplumun çoğunu islam dinine mensup insanlar oluşturduğu için onur şeref haysiyet namus ahlak gibi değerleri benimsedikleri için bunun gibilerin bu durum işine gelmiyor.

Adam hayatı basic mooda yaşama istiyor. Ben istediğimde kadınlar bacaklarını bana ayırsın hunharca sevişeyim köpek gibi eğleneyim ama hiç bir şey üretmeyeyim uyuşturucu alkol ne varsa kullanayım her türlü ahlaksızlığı dibe kadar yaşayayım ama ben yanlış olmayayaım beni bu sebepten kendinden dışlayan toplum yanlış olsun onları bir ortak değerinden dolayı çağ dışı ve yanlış göstereyim kendime yandaşlar bulayım ben kesinlikle mükemmel olayım hiç bir hatamı kabul etmeyeyim o topluluk pis kokuşmuş ve cahil olsun benim egom full olsun.

Bu forumdaki bir çok kişinin derdi bu. Toplumun ortak noktası din ve din ile harmanladıkları onur şeref haysiyet namus ahlak gibi kavramlar. Bu adamlar bunları gericilik olarak sunacak ve kendi çevrelerine büyük bir kalabalık toplayacaklar ki ben haklıyım diyebilsinler.

Bütün çabaları budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 8 Ekim 2019; 17:2:41 >

• Seviye yerlerde ...

• Araplara cingenelere ve pkk yandaşlarına humanizm kasanlar bu insanlardan hic zarar gormemis olanlardır

Bir keko bicak çekip para istediginde

Bir cingene bisikletini çaldığında

Bir arap karisina kizina anasina laf ettiginde

O da dogru yolu bulacaktır

(simdi gelir ÖÖEEE SANA ÖYLE MÖ YABDOLOAAAĞRRR diye laf sokmaya çalışır aldırmayıniz zamanla akillanacaklar)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

O Abdubilmem ne ırkçıdan ziyade anti islamcıdır. Yani islam düşmanıdır. Bu ülke de toplumun çoğunu islam dinine mensup insanlar oluşturduğu için onur şeref haysiyet namus ahlak gibi değerleri benimsedikleri için bunun gibilerin bu durum işine gelmiyor.

Adam hayatı basic mooda yaşama istiyor. Ben istediğimde kadınlar bacaklarını bana ayırsın hunharca sevişeyim köpek gibi eğleneyim ama hiç bir şey üretmeyeyim uyuşturucu alkol ne varsa kullanayım her türlü ahlaksızlığı dibe kadar yaşayayım ama ben yanlış olmayayaım beni bu sebepten kendinden dışlayan toplum yanlış olsun onları bir ortak değerinden dolayı çağ dışı ve yanlış göstereyim kendime yandaşlar bulayım ben kesinlikle mükemmel olayım hiç bir hatamı kabul etmeyeyim o topluluk pis kokuşmuş ve cahil olsun benim egom full olsun.

Bu forumdaki bir çok kişinin derdi bu. Toplumun ortak noktası din ve din ile harmanladıkları onur şeref haysiyet namus ahlak gibi kavramlar. Bu adamlar bunları gericilik olarak sunacak ve kendi çevrelerine büyük bir kalabalık toplayacaklar ki ben haklıyım diyebilsinler.

Bütün çabaları budur.
    Sen adamın dibisin dibi. Bu yazıyı yazan ellerinden öpüyorum, büyük de olsan, küçük de olsan.

• Sanane kardeşim adam ırkçıysa, sana niye ırkçı değilsin diye karışılmıyorsa senin de laf etmeye hakkın yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

O Abdubilmem ne ırkçıdan ziyade anti islamcıdır. Yani islam düşmanıdır. Bu ülke de toplumun çoğunu islam dinine mensup insanlar oluşturduğu için onur şeref haysiyet namus ahlak gibi değerleri benimsedikleri için bunun gibilerin bu durum işine gelmiyor.

Bütün çabaları budur.
    Forumun derdi,derdim muhafazakarların cukka cukka yapması.Geri kalan kronik ateistlerse cukka cukkadan kafayı sıyıran zavallılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 8 Ekim 2019; 17:18:38 >

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    türkler inanılmaz medenidir asla ve asla böyle bir şey yapmazlar. Para vermedi diye Halit Ayarı öldürenler türk değildi suriyeliydi değil mi? çünkü türkler insan değil insan üstü hatasız kullar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-280666920

türkler inanılmaz medenidir asla ve asla böyle bir şey yapmazlar. Para vermedi diye Halit Ayarı öldürenler türk değildi suriyeliydi değil mi? çünkü türkler insan değil insan üstü hatasız kullar.
    Mehmehmehmeh meh

Her yerde her irk yapar bunlari lise 3 münazara taktikleriyle tartışma kazanmaya çalışan çocuk

Mesele oran oran

Bu irklarda oran cok yuksek bunu sen de cok iyi biliyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.