Şimdi Ara

Forumdaki İğrenç Ötesi IRKÇILIK (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
1
Favori
7.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Biraz icerlemis gibisin Eruhlu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz Türkler zordan kaçmayan, imkansızı isteyen milletiz. Bu sebeple tüm ırklardan üstün olduğumuzu düşünüyorum ve de yine bu sebeple ırkçı denilecekse benim için hiç problem değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Irkçılık özgürlük değil

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iç şarabı mik arabı.
  • Bu Forum’da iç savaş çıkmış resmen konular şahane ötesi..

    Size iyi eğlenceler..

    Arapların’da savunulduğunu gördüm ya daha ne diyeyim

    Osmanlı Filistin ilişkilerini bilen birisi bu ırka zerre acınmaması gerektiğini bilir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 11 Ekim 2019; 9:55:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamın çocuğa tokat atması çok kötü bir davranış, adam haklı ise bile haksız duruma geçmiştir.

    fakat çocuğun ürdünlü olması neden ön plana çıkıyor anlamış değilim, ordaki çocuk Türk te olsa o tokatı yiyecekti.

    bence bu haberin bu şekilde aksettirilmesi hükümet medyasının arapları mazlum ve sevimli gösterme çabasıdır.
  • Sanilanin aksine , Turkiye irkcilik anlaminda misal avrupadan cok iyi duzeyde , bunun nedeni yuzyillardir degisik kokende insanlarin ortak yasam alani olusturmasi.

    Gunumuzde peydahlanan irkcilik tamamen siyasi politikilarin eseridir,oyle kalip bir irkcilik degil ki oyle olsa arap,kurt kokenli milyonlarca insan yuzyillardir ayni cografyada barinamazdi.

    Nitekim kendi vatandasina yetemeyen devletin pervasizca multeci yigmasi haliyle insanlarin tepki vermesine neden oluyor yoksa insanimiz yufka yureklidir , merhametlidir , bunu da Turkiyeden disari cikmadan gozlemleyemezsiniz.

    Ne bekleniyordu ? Aclik sinirinda milyonlarin oldugu bir ulkede insanlarin asini , isini paylasmasi mi ?

    Gercek irkciligi gormek isteyenler dogu avrupa seyahatine cikabilir , sirf esmer ve sakalli oldugu icin yanlislikla saldiriya ugruyan ispanyol gordum kafasina 10 dikis atilmisti,gercekten isini yapan,tahsilli kimseye karismayan adamlara dahi irkci adamlar ezelden beri.

    Evet ben de Suriyelisinden , afganindan , pakisinden rahatsizim ve ulkelerine donmelerini istiyorum fakat bu demek degil ki bu onlarin sucu ,adamlarin ulkesi karisinca destek olacagina kostek olup yangini korukle , kapilarini da sonuna kadar ac , ee sonra suriyeliler burayi terk etsin




  • Irkçılık yapılmamış ki değerli arkadaşlarımız gayet değerli düşünceleriyle çok mantıklı yorum yapmışlar. Ben paylaştığınız görseller de bir şey göremedim.
  • Arkadaşım İngiltere'de bir ailenin yanında kalıyordu. Adam Hintli eşi İngiliz. Evde biri daha kalıyormuş. Arkadaş bu adam hintli mi nereli gibisinden sormuş kıza. Kız sakın ona Hintli misin diye sorma kızar, Burada ırkçılık olarak kabul edilir demiş. Ben İngiliz vatandaşıyım der demiş. Banu Avar geçmişte Fransızların ünlü siyasetçisi Patrik Deveciyan ile röportajında siz bir ermeni olarak 1915 olayları hakkında ne düşünüyorsunuz diye soruyor. Deveciyan ben ermeni değilim fransızım diyor. Burası ulus devlettir diyor. Banu AVar : Siz ama ermeni kökenlisiniz diyor. Türkiye'de insanları ermeni, kürt, laz, türk diyorsunuz diyor. Orası başka diyor. Yukarıda anlattığım olay buna benziyor. Bu Kürtler, Ermeniler Avrupa ülkelerinde vatandaşlık alınca orayı benimsiyor. Ben ingiliz, Fransız ,Alman vatandaşıyım diyorlar. İş Türkiye'ye gelince TÜrkiye'nin de bir ulus devlet olduğunu anlamak istemiyorlar. Bölücük yapıyorlar. Ben Türkiye vatandaşıyım diyemiyorlar. Burada lafım pkkyı destekleyen kürtlere. Yanlış anlaşılmasın. Asıl ırkçılık yapan parti hdpdir. Türkiye'nin partisi olamıyorlar. Bir de kendilerine sol parti diyorlar. Tam tersi faşist bir parti.




  • Ümmetten ülkemizi kınamayan var mı ? 1.Dünya Savaşından beri arkadan vuran bir topluluk bunlar. Irkçıyız var mı ?
  • Sana genocide yaparım boş yapma internette kimse kimsenin fikrine karısamaz dostum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr_aKReP kullanıcısına yanıt
    Kürtlerin asimile olmasını önleyecek, kaldı ki Türkçe nin de tek başına bir yeterliliği yok o zaman Türkler de anadilini öğrenmeden direk İngilizce Almanca öğrensin.
    Unutmuyorum ve böyle saçma bir cevabın geleceğini de biliyordum, fakat ne olursa olsun bu hakkı savunmaya devam edeceğim ben.
    Sana bir örnek vereyim, senin o beğenmediğin Kuzey Irak 'ta her insana anadilde eğitim var. Mesela Süryaniysen Süryanice, Türkmensen Türkmence öğreniyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.