Şimdi Ara

Forumdaki Felsefe bölümünde dogmatik kurallar mı var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şunu merak ediyorum, din ve Tanrı ile ilgili sorgulayıcı konular açmak yasak mı? Yasaksa ne hakla yasak? Madem bölümün adı felsefe, o halde nasıl felsefenin en önemli konularına yasak getirirsiniz? Şu silinen konuya bakın mesela, ne bir hakaret var ne bir kışkırtma. Merak edilen bir sorun sadece, hayır bu konu niye silinir ki?

Forumdaki  Felsefe bölümünde dogmatik kurallar mı var?

Tek bu da değil, ölüm sonrası ile ilgili düşünce akışında bulunmak bile yasak. Bu bölümde düşünce yasağı mı var? Madem öyle o zaman bölümün adını dogmatik felsefe gibi bir şey koysaydınız, eğer bu bölümde bile özgürce fikrimizi söyleyemeyecek, tartışamayacaksak vay haline bu ülkenin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forum yonetimi akplilerin radarina yakalanmak istemiyor. Bu dini konulardan rahatsiz olursa bir sekilde hukumet foruma erisimi aninda kesebilir.

Kisacasi otosansur uygulaniyor zorunlu olarak. Yoksa bu konular gayet mantıklı sadece dinci arkadaslar hazmedemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-24E6D900A -- 24 Eylül 2015; 18:24:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim günlerce uğraşıp yazdığım , resimler videolar eklediğim , kuantum konusunda , sadece iki satırda "Allah'ın bizi evrenin gerçekliğini çözecek zeka kapasitesinde yarattığına inanıyorum " şeklindeki yazım da mı AKP radarına yakalanma korkusuna takıldı.O yüzden mi günlerce süren uğraşım çöpe atıldı?Bırakın bu palavraları.AKP korkusuymuş.Siz şuna gerçeklikle yüzleşmenin korkusu desenize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingman29 -- 25 Eylül 2015; 2:07:59 >

• Bu adamı seviyorum ya..Gerçeklermiş....
  • Dini konulara 1 yıldan fazla tolerans gosterdim. Sonuc olarak dini konuları konusamayan bir toplum oldugumuzu tekrar kanıtladık.

Bu aralar yine dini konuların sayısı artmaya basladı. Dun 8 tane konuyu sildim. Bayram donusu iceriklerini kontrol edecegim. Vaziyet iyiyse dini konularla ilgili kuralı tekrar gozden geciririz. 2 yıl onceki gibi tolerans gosterilebilir yine.

-------------

Kuralda degisiklik olana kadar dini konular yasak. Felsefe bolumu olsa bile yasak. Felsefenin ana konusu din felsefesi olsa bile yasak.

• Waowwww süpersin admin.Felsefeden , din felsefesini de ayıkladın iki dakkada.

Admin haklı beyler.Siz kimsiniz felsefe yapacaksınız.%99'u müslüman olan ülkede iki dakka dinsiz felsefe yapamıyosunuz.Bak admin %99'u müslüman olan ülkede 1 seneden fazla tahammül etmiş size.Ama siz hayvan gibi şi ediyosunuz

Dağılın bakalım.Bundan sonra dinsiz felsefe yapılacak bu forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingman29 -- 25 Eylül 2015; 15:40:01 >

• Adam haklı. Karşı tarafın görüşleri ne kadar mantıklı olarak açıklanmış ve kanıtlanmış olsa da bir kabul etme yok. Sadece felsefe değil bizim milletle hiç bir şey tartışılmaz.En doğruyu kendileri bilir çünkü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.