Şimdi Ara

Forumdaki Fatih Terim düşmanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kulubun futbolcuyken efsanesini düşünüm takım kaptanlığı yapmış yıllarca futbol oynamış.

Sonra teknik direktör olarak gelmiş sayısız başarıda ismi olmuş.

Bu kulubun kazandığı toplam 20 şampiyonluğun 4 de 1 inden fazla şampiyonunj 6 sını kazanmış.

Avrupada devlere kafa tutmuş.

Bu takımın ve ülkenim en büyük kupası kazanıldığında yine kulupteymiş.

Galatasaray bitti denilen bir sezonda 2 kere eze eze şampiyon olmuş bir adam düşünün.

Ve bu adam bu forumda nefret ediliyor.

Konuyu trollemeden fatih terimden neden nefret ettiğinizi, neden farih terim konusu açıldığında fıttırdığınızı merak ediyorum.

Not:bizi milli takıma sattı demeyin ünal aysal hükümet baskını terime atarak izin verdi zaten planı da göndermekti herkes biliyor.

Özet: fatih teriminden neden nefret ediyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 9 Eylül 2016; 14:53:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeş anladık terimi cok seviyorsun bunu belirtmek için 184891734 tane konu açmana gerek yok.
  • Fatih Terim adaletin olduğu yerde vardır dedikten sonra ,Tahkim kurulu'nun,PFDK'nın,Yönetim'inin çoğunun Fenerbahçe'yi koruyan adamlar olduğu TFF'nin emrinde çalışmaya başlaması yeterlidir benim nefret etmem için.
    Aziz Yıldırım'ın direk Tahkim kurulunda 4-3 öne geçtik diye tape'si varken,hala ben adaletin olduğu yerde varım diyebilmesini,bununla hareket edebilmesini hiçbir şekilde kabullenmem mümkün değil.
    Galatasaray'ın en zorlu dönemlerinde yabancı sınırı kalksın diye yalvarırken biz,Fenerbahçeli yöneticilerin baskısıyla yabancı sınırını 4'e kadar indirmekle tehdit etmelerini unutmam.Adaleti Fatih Terim geldikten sonra sağlayacaklarsa onun adı adalet değildir.
    Fenerli futbolcuların aldıkları cezaları anında indiren,hatta kaldıran Tahkim kurulunun,GS'lilere gelince anca 2-3 maç indirdiğini unutmam.
    Hainlerle kardeş oluyorsa haindir.İstediğini söyleyebilir,benim gözümde böyledir.

• Birisi çıkıp sanane dese ne olacak merak ediyorum

Ya da bu kadar şey yaşandı bunları göremiyor musun dese?
  • Kramers Lawyer kullanıcısına yanıt
    Kardeş o dönem Galatasaray tarafından ortaya atılmıştıe terim.

Hükümet bile terim milli takıma geçsin diye baskı yaptı çünkü terim çok başarılıydı herkesin gıpta ettiği bir futbol vardı.

Terimi kurtarıcı olarak büyük baskı oldu o da ben gs sözleşmeliyim başkanımdan izin olması lazım diyerek kibarca reddettü ama bizim başkan tff ye okey verdiç

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Kardeş o dönem Galatasaray tarafından ortaya atılmıştıe terim.

Hükümet bile terim milli takıma geçsin diye baskı yaptı çünkü terim çok başarılıydı herkesin gıpta ettiği bir futbol vardı.

Terimi kurtarıcı olarak büyük baskı oldu o da ben gs sözleşmeliyim başkanımdan izin olması lazım diyerek kibarca reddettü ama bizim başkan tff ye okey verdiç

valla o kadar beylik laflar ettikten sonra gidip milli takım'ın başına geçip,kovulduğunun sabah'ında takım elbiseleri giyip demirören'in evine gitmesi bendeki nefretin hiçbir zaman sönmemesine yeterli olacaktır.
    sanki ben inzivaya çekileceğim ve ya başka bir takımla çalışacağım deme hakkı yokmuş gibi,sanki tek şansı milli takımmış gibi davranmanız bence tamamen Terim'i temize çıkarma durumunuzdan oluyor.
    kendisi kirlenmiştir,hainlik etmiştir,galatasarayda 2 maçta 1 tribüne yollanırken,sezon sonunda bunları yapanlara karşı tek tek konuşacağım,yabancı sınırını düşürtenlere karşı konuşacağım dedikten sonra.
    hiçbir konuşma yapmayıp,susup demirören'in emrine girmiştir.bunun adı hainliktir,adaletsizliktir.
    fatih terim hayatındaki en büyük hatayı yapmıştır.kimileri affeder,ben affetmem.

• gürkan sana internet firmanın elektrikleri kesilir inşallah.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Fatih Terim transfer yapmasın
    7 yıl önce açıldı
    FATİH TERİM FARKI!
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • terim gsnin başına geçsin bir iki maç kazansın , su şişelerini yerlere atsın , gömleği terden sırılsıklam olsun forumda fatih terimi kötüleyen tek bir mesaj dahi olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sembroni

terim gsnin başına geçsin bir iki maç kazansın , su şişelerini yerlere atsın , gömleği terden sırılsıklam olsun forumda fatih terimi kötüleyen tek bir mesaj dahi olmaz.

Ayni fenerbahce taraftari 2 transferle aziz yine buyuk baskan

• Kim olursan ol, özellikle de takımın teknik direktörüyken Galatasaray başkanına telefonu açmayıp -olabilir müsat değildir- da geri dönmezlik yapamazsın.
  • Sadece iyi günlerde maç izlerseniz tabi Terim en iyisi gözükür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

Orijinalden alıntı: Sembroni

terim gsnin başına geçsin bir iki maç kazansın , su şişelerini yerlere atsın , gömleği terden sırılsıklam olsun forumda fatih terimi kötüleyen tek bir mesaj dahi olmaz.

Ayni fenerbahce taraftari 2 transferle aziz yine buyuk baskan

Malesef ikiside doğru

• CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt
    evet katılıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.