Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
3
Favori
3.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-997F93AFE -- 11 Mayıs 2024; 23:3:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• var tabi

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-997F93AFE -- 11 Mayıs 2024; 23:3:24 >
  • Tanıdığım bir matematik öğretmeni tekrar sınava girip iyi bir hukuk kazanmıştı. Yaş önemli bir faktör değil bence üniversitede.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu sene büyük ihtimal boun ya da benzeri okullara 19 yaşında başlamış olacağım. 1 sene de hazırlık okuyacağım. Bence bu kadar dert etmeye gerek yok

• Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt

Tıpçılarla aynı sene mezun oluyorsun -aynı sene hazırlananlarla 12.sınıfta- seni dahil etmemek gerek.

• Abcm zaten 17-18 yaşında mezun olunuyor adam o sene yerleşiyor kaç yaşın fazla olmasını bekliyordun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Guest-DC45EB9BA G kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DC45EB9BA

Abcm zaten 17-18 yaşında mezun olunuyor adam o sene yerleşiyor kaç yaşın fazla olmasını bekliyordun

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-997F93AFE -- 11 Mayıs 2024; 23:3:34 >
  • Neden

• Gri_Koç kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: Gri_Koç

Neden

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-997F93AFE -- 11 Mayıs 2024; 23:3:50 >
  • Bizim fakültede ftr, hemşirelik, öğretmenlik mezunları var 30+ abi ablalar.

22-23 yaşı fark etmez bile kimse :D

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu konu hakkında kaygılı olanlar için kendi hikayemi anlatayım . 2015 yılında liseden mezun oldum . Lisenin başında hazırlık okuduğum için zaten 1 sene kayıp ile başlamıştım . Daha sonra Marmara Üniversitesi matematik bölümüne başladım . Matematiği çok sevmeme ve derecem olmasına rağmen 2. sınıfta bir takım olumsuzluklardan ötürü bırakmak zorunda kaldım ve 2015 te ki sınav sonucumla , Bahçeşehir Üniversitesi bilgisayar mühendisliğine yerleştim . 1 sene hazırlık ile beraber toplamda 3 sene geride olmuş oldum böylece .

Önümüzdeki dönem mezun oluyorum ve hali hazırda işimi ayarlamış durumdayım . Yani diyeceğim o ki emin olun bu geç başlama , yaş olaylarını benden çok kafaya takmamışsınızdır . İnanın hiç bir şeye fayda etmiyor . Şuan " iyi ki böyle olmuş " diyorum .

• Bir sürü var

• Gecen sene bounda hazırlik okudum sınıfımda 28 yaşında biri vardı :)

• ben 25 yasinda yeniden baslicam. zaten dolu bi universite deneyimi geçirdiğim için belki, beni rahatsiz eden bı durum değil bu. İlk üniversitesine geç başlayan biri için farklı bir psikolojisi olabilir ama en azından şunu temin ederim ki dahil olmak istedigin her ortama dahil olabilirsin. kaldı ki 3-4 yaş çok küçük bi fark gidince daha iyi anlarsin

• Meslek lisesinde makina teknik resim öğretmeni biri bu sene İTÜ Makinaya başlamıştı. 40+ yaşı vardır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bouna 20 yaşında hazırlık ta olan arkadasim var

• Hocam biraz kulaktan dolma olucak ama 3. sınıfta bırakıp bölüm değiştiren bile var.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.