Şimdi Ara

Forumda hizmet veren kurumsal hesaplar hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    Örneğin eskiden ttnet in burada hesabı vardı. Sonra kapattılar. Herkese yardımcı oluyorlardı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    misal Melike hanım vardı ,tüm firmaların yetkilisi :)
  • Hocam selam. 23 aralık 2019 da bu konu listemde demişsiniz. Halen listenizde mi? Açıkcası özellikle haberleşme bölümümüzde bu listeye çok ihtiyacımız var. Zira bir sürü işletmecinin konuları mevcut ve o konularda birileri firma adına cevap yazıyor. Ben kendilerini gördükçe forum yönetimi ile irtibat kurarak "firma yetkilisi" , "kurum yetkilisi" gibi rütbeler almaları konusunda uyarıyorum ama maalesef bir yol katedemiyorum.


    Sizden ricam üst bardaki "diğer" sekmesi içine bir liste yapabilirseniz veya bir konu açıp forumumuzdaki firma hesapları bunlardır gibi bir liste yapabilirseniz öyle güzel olur ki.


    @gun @Jeolog.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 19 Ocak 2021; 18:2:4 >
  • Merhaba. Bu konu ile ilgili dönüşünüzü beklemekteyim.  @Jeolog. @gun

  • quote:

    Orijinalden alıntı: XpressMusic34

    Merhaba. Bu konu ile ilgili dönüşünüzü beklemekteyim.  @Jeolog. @gun

    şimdi tekrar netleştirelim. sizin isteğiniz tüm bu kurumsal hesapların listelendiği bir sayfa mı hocam

  • Jeolog. kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle hocam. Mesela örnek veriyorum.


    1.TurknetDestek - Firma yetkilisi

    2.Millenicom - Firma yetkilisi

    3.Gıbırnet - Firma yetkilisi

    4.Netmaster - Firma yetkilisi

    5.Tp link Türkiye - Firma yetkilisi


    Liste bu şekilde uzayıp gidiyor hocam. Haberleşme bölümünde firmalar adına cevap veren yaklaşık on hesap var. Ancak çoğunda "firma yetkilisi" yazmıyor. Bunun önüne geçebilmek için bir liste yaparsak kullanıcılar listeden bakarlar ve ona göre ilgilisine mesaj gönderirler veya destek alırlar.


    Tabi forum genelinde de çok fazla firma hesabı var hocam, bunları bir liste yaparsak çok güzel olacaktır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: XpressMusic34

    Aynen öyle hocam. Mesela örnek veriyorum.


    1.TurknetDestek - Firma yetkilisi

    2.Millenicom - Firma yetkilisi

    3.Gıbırnet - Firma yetkilisi

    4.Netmaster - Firma yetkilisi

    5.Tp link Türkiye - Firma yetkilisi


    Liste bu şekilde uzayıp gidiyor hocam. Haberleşme bölümünde firmalar adına cevap veren yaklaşık on hesap var. Ancak çoğunda "firma yetkilisi" yazmıyor. Bunun önüne geçebilmek için bir liste yaparsak kullanıcılar listeden bakarlar ve ona göre ilgilisine mesaj gönderirler veya destek alırlar.


    Tabi forum genelinde de çok fazla firma hesabı var hocam, bunları bir liste yaparsak çok güzel olacaktır.

    Bunu powerstorm ile konuştuk. Yarın toplantıda da gündeme getireceğim. bir aksilik yok ise kısa sürede hazırlar yayına alırız hocam.





  • Jeolog. kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim hocam.  

  • Hocalarım selamlar. Bu konunun akıbeti ne oldu? Haberleşme forumunda yirmiye yakın hesap oluştu ve hepsi kendisine firma yetkilisi diyor ancak rütbelerinde "firma yetkilisi" yazmıyor. Buradan kaynaklı büyük mağduriyetler yaşanabilir, konuyu 2019 da açmışım ve aynı problem devam ediyor. Ben ilgili hesapları forum yönetimi ile irtibata geçmeleri hususunda uyarıyorum firma yetkilisi rütbesi almaları için ama henüz ortada bir gelişme yok.


    Firma yetkilisi ünvanına sahip hesapların tek bir liste halinde yayınlanması lazım. Üstteki bar kısmında "diğer" sekmesi altında bir listeyle yer verilebilir veya sizler nerede uygun görürseniz orada yayınlayabilirsiniz.


    @powerstorm @ugur7seven


    Bu husus çok önemli sevgili hocalarım, üzerinde durmanızı önemle rica ediyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 26 Kasım 2022; 17:28:22 >
  • Forum yönetimi konuyu dikkate alıp forumda konuyla ilgili bir duyuru yaparsa iyi olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firma yetkilisi sıfatı taşımayıp firma yetkilisi gibi davranan hesapları şikayet sistemi veya destek hattı üzerinden bildirebilirsiniz. Kontrol edilir.


    İyi forumlar.

  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam.


    Dediğiniz tarzda hesaplar olduğu gibi, gerçekten firma yetkilisi olduğu halde "firma yetkilisi" rütbesi olmayanlar da var.


    Gerçekten firma yetkilisi olduğunu nasıl anladınız derseniz, yönettikleri ana konular var ve üyelerden şikayetleri alıp kayıt oluşturup takip no bile paylaşıyorlar. Altyapı süreçleri ile ilgili belge vb. yükleyenler de var. Yani bunların gerçek olduğu şüphesiz ama rütbeleri yok. Zaten üyeler de kendilerine "takip no sms i geldi" şeklinde mesajlar yazıyor. Bu yetkilileri gördükçe ikaz ediyoruz ve forumumuzun iletişim kısmının linkini göndererek forum yönetimi ile irtibata geçmelerini ve rütbe almalarını rica ediyoruz ama bir çoğu bunu yapacağını söylese de yapmıyor veya yapıyor ama rütbeyi alamıyorlar bunu bilmiyoruz.


    Bir de firma yetkilisi olmayıp -mış gibi yapanlar var tabiki. Biz bunları ayırt edebiliriz belki ama herkes ayırt edemez. Bu da mağduriyetlere neden olacaktır.


    Ben bu konuyu 2019 da açmışım ve o zaman da bu firma yetkilisi olan hesapların bir listede yayınlanması gerektiğini beyan etmiştim. Halen aynı fikirdeyim hocam, bir listeye ihtiyacımız var ve böylece teyit edebileceğiz. O listenin altına da, firma yetkilisi misiniz? diye bir düğme de konulur, o düğmeye basan firma yetkilileri de o listede yerini almak için sizlerle çok kolay şekilde irtibat kurabilir böylelikle.


    Elbette bunlar öneri hocam, son söz elbette sizlerindir bizler üyeler olarak sadece görüşlerimizi ve gözlemlerimizi yazıyoruz sizlere ve talepler iletiyoruz.


    Saygılarımla hocam.  





  • Bahsettiğiniz şekilde bir sistemi yapmak uzun sürebilir.


    Rütbesinde firma yetkilisi yazan üyelikler bizimle resmi olarak anlaşarak forumda faaliyet yürüten kuruluşlardır.


    Firma yetkilisi yazmayan ancak firma gibi davranan üyelikleri bize bildirirseniz bizde kendilerini rütbelerini almak için reklam departmanımıza yönlendiririz.


    Forumda ticari faaliyet yürütmek için reklam deparmanıyla görüşmek zorundalar.

  • powerstorm kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkürler hocam, ben bu mesajınızı ekran görüntüsü şeklinde kendilerine ileteyim. Buna ek olarak bahsi geçen şekilde bir liste yapılması için çalışmaların uzun sürebileceğini beyan etmişsiniz, yine de çalışma programınızda, listenizde bu konuya da yer verirseniz sevinirim hocam. Geç olsun güç olmasın.  


    Saygılarımla  

  • powerstorm kullanıcısına yanıt

    Bu konudaki sıkıntı devam ediyor. Önüne gelen ben firma yetkilisiyim diye bir hesap açıyor. Firma yetkilisiyim diyenlerin kaçı yetkili, kaçı dolandırıcı bilemiyoruz. O kişilere forum yönetimi ile irtibata geçerek firma yetkilisi ünvanı almalarını öneriyoruz ama kaçı ulaşıyor bilemiyoruz. Bu konuda bir liste yayınlanmalı ve listenin üstüne veya altına "listeye eklenmek için bize ulaşın" şeklinde bir link konulmalı. Bu liste hakkında da foruma genel bir duyuru yazılmalı ki herkesin haberi olsun.


    Listede yazanların dışındakilere itibar etmeyiniz diye not da yazılır mesela, harika olur.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Rütbesinde firma yetkilisi yazmayan üyelikler resmi olarak firma yetkilisi sayılamazlar. Forumda firma yetkilisi ünvanıyla ticari faaliyet yürütmek isteyenlerin reklam departmanıyla görüşmesi gerekiyor.


    Bu duruma uymayanları bana bildirebilirsiniz.

  • powerstorm kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ediyorum.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Rütbe ile çalışmak ücretli anlaşılan. AMa bir konuda listelenmesi gerekiyorsa kendiniz de yapabilirsiniz ? Yapın listenizi belki konu sabitlenir.


    Bu halde gerçekliğini teyid etme sorunu çıkacaktır. Bu da tabii forum yönetiminin yapmasıyla güven verecektir. Ücretli olan rütbeden faydalanamıyorsa bu kişiler, en azından bir konuda listelenmeleri düşünülebilir. Var olan bir gerçeği reddetmek fayda vermez.


    İlgililerin hizmet verdiklerini gösterir bir kısım mesaj linkiyle bir konuya eklenebilirler. Konu üye tarafından açılırsa, bu durumda ilgili rütbesiz hizmet verdiği bildirilen hesapların resmen teyid edilmediği sadece bilinirliği açısından konuya eklendiği bildirilmelidir. Yani eğer resmen yetkili değilse dahi bu konu sayesinde incelenmesi mümkün olur.

  • karafetva K kullanıcısına yanıt

    Hocam bu tarz listeleri üyelerin yapması sakıncalı tam da sizin dediğiniz sebeplerden ötürü. Forum yönetimi böyle bir liste yaparsa doğruluğu sabitlenmiş olur o üyelerin.


    Bir de bahsettiğiniz konuyu nerede açacağız, o konu kaç farklı foruma yansıtılabilir bilmiyorum.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.