Kemalistler kovmasaydı maraz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Forumda geleceği parlak kimler vardır sizce (2. sayfa)

-
-
İstersen en iyi şirketin CEO su ol , kazandığını neden kazandığını bilmiyorsan veya o parayla yaptıklarının nedenini bir kere bile sorgulamıyorsan yada çok vakit ayırmıyorsan yada hayata çok pembe bakıyorsan hayatta hiçbir yere gelemezsin
Burada geleceği parlak derken aslında ben buna odaklanmıştım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunu en iyi ben bilirim diye düşünüyorum. bankadan kendi isteğimle ayrıldım, hiç mutlu değildim. sevdiğim şeylere odaklanmaya karar verdim ve ona göre iş değiştirdim. hayata sadece para odaklı bakmıyorum artık.
-
Sen fevri birisin biraz çabuk parlıyorsun yarar zarar uzun vade kısa vade göremiyorsun dopamin toleransında yüksek ayrıca iraden düşük sana bugün karıyı kızı azalt içkiyi sigarayı azalt desem azaltamazsın
Sen sadece bir şeyi en iyi yapmaya odaklısın ama yaptığın şeyden sonra eline geçenleri nasıl değerlendireceğini bilmiyorsun , hayatta iyi yerlere gelebilirsin ama oradaki kazanımları o derecede yönetemeyeceksin
Sana tavsiyem al önüne bir kağıt geçmişte yaptığın şeyleri yaz bu kadına gittim bugün bu kadar eğlendim bugün bu kişiyle kavga ettim sonrada yazı bitince her yazdığının üstüne kalemle git ve neden yaptığını yaz , o şeyin hayatında neleri değiştirdiğini yaz ve onları en az 3 kere oku sonrasında ne yapman gerektiği aklına otomatik gelecek
aa hocam ben seni akbankta çalışıyor sanıyordum merkez bankası mıydı? ben olsam hayatta bırakmazdım aselsan için bile
-
Ben 16 yaşımdan beri pazarlama insan psikolojisi manipülasyon ile uğraşıyorum
Kendi gözünle bakarsan yaptıkların her zaman sana mantıklı gelir mesela bana söyle bankadan neden ayrıldığını sevdiğin şeylerin ne olduğunu ve hayata para odaklı bakmadığını
Bana sen kimsinde beni analiz edeceksin dersende büyük ihtimal bir tane daha benim kafa yapımda biriyle karşılaşmayacaksın o yüzden 5 dakika kaybın çok dert olmaz
Allah korusun Akbank'ın yanından dahi geçmem.
Merkez bankası olduğuna dair 100 tane hint verdim diye düşünüyorum.
Savunmaya bir anda geçtim çünkü acil iş arıyordum, uzun vadeli düşünmüyorum pek. Kendimi geliştirebileceğim bir yer istiyorum. Eski kafalı insanlarla çalışmak istemiyorum... Savunma da güzel bence ama yine kamu kafasıyla çalışıyorlar o yüzden kafam karışıyor genelde.
-
Toksik ve tuhaf bir ortamı vardı. Çalışanların hepsi çok soğuk geliyordu bana. Çok micromanagement vardı. Teknolojileri çok kötüydü ve çok kötü kullanıyorlardı.
public bir mekanda paylaşım yapıyorum bu kadarı yeter bence. daha fazla da şikayetim vardı ama buraya yazmam doğru olmaz.
-
İstersen özelden yaz belki sana aydınlanma yaşatacak bir şey veririm böyle konular önemli
Tabi rahatsız olmazsan ve böyle konulara merağın varsa
quote:
İnsanlarla aran nasıl ve manipülasyon yeteneğin var mı
kariyer yapabilmek için gerekli olan en önemli yetkinlik bu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Genelde kimse takmaz ama bu her şeydir deneyim ve teknik bilgin sadece bir kibrit parçasıdır onu yakarsın ve alevin çoğalması için önce kağıda mı plastiğe mi çıraya mı yoksa kalın bir meşe odununa mı atman gerektiği artık senin bu yetkinliklerine kalır
O konu bana ağır gelir açma yasemen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanki mehdi gibi adam küllerinden kurtuldu
Şikayetçi olanların enerjisinden etkilenenlerin geleceği de olumsuz etkilenir.
-
Bence insanlar sadece bakıyor hiç takmıyor bile
Ama yakınmakta hiç bulaşıcılık yok mudur ki? :)
-
Evette cidden acınacak durumda olduklarından değil , sadece başkaları tarafından ilgi görmek için bile yakınan sanki aşırı kötü şartlarda çalışıyormuş gibi kendini lanse eden insanlar var
Kişinin birazda kendisine bağlı tabi sonuçta yanlış anlaşılmasın ama iyi olacak olarak gözükenleri sayıyorum
Bilkentli
Tıp okuyan bir tane arkadaş vardı o
Maraz (ingilizcesi iyi)
YaraliPanda (malum)
Uzaycan (malum)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hamza? Adam kpss çalışıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece mesleki olarak bakmıyoruz
Bunların hakkında genel bir bilgi verirsen sana geleceklerinin parlak olup olmadığını söylerim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X