Şimdi Ara

Forumda geleceği parlak kimler vardır sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada ileride iyi işler yapabilecek kimi görüyorsunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 5 yıl sonra:

software engineer at Google

• Codewake kullanıcısına yanıt
    Kendin hakkında genel bir bilgi ver gelip gelemeyeceğini söyleyeyim

• BenYoruldumHayat.

Tek soru

İnsanlarla aran nasıl ve manipülasyon yeteneğin var mı

Cevap bundan sonra belirlenecek

• Kendimi.

Nedenine gelecek olursak, yıllardır imkan kısıtlığından kaynaklı istediğim şeyler benden uzaklaşsa bile pes etmedim hep yeni yollar aradım ve inşa ettim. Benim azmimi hiçbir şey durduramadı. Sürekli öğrenmeye çalışıyorum, kendimi yeni şeylerle donatmaya çalışıyorum ve bu o kadar takıntı seviyesinde ki, Türkiye'de aklımdan geçenleri uygulamaya çalışan kişi sayısı 500 kişi falandır.

İtü veya Ytü gibi bir yerde mühendisliğe tamamlama hedefim var ve asla bundan vazgeçmedim. Yatırımlarım var ve beni ayakta tutuyor.

Kısıtlı imkanlarla hiçbir destek olmadan kendi öz sermayemle projeler geliştirme peşindeyim.

İleride iyi yerlerde çalışacağım veya kendi şirketimi kurarım belki. Bakacağız.

• Ulpro kullanıcısına yanıt

İnsanlarla sürekli içli dışlı olmayı sevmem ama gerektiğinde sosyal becerilerim iyidir. okuldaki proje ödevlerinde lider rolünü üstlenen benim, ekibi falan yönetme işi bende oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • _zer0_ kullanıcısına yanıt
    Belki yaparsın ama kazanımlarını sen kullanmayacaksın , forumda gördüğüm kadarıyla bir şeye takıntılı bağımlı oluyorsun mesela bir şeyin belirli bir süre sana iyi olarak gözükmesi sende artık onun sonsuza kadar iyi olduğu çağrışımını veriyor ve kötülüklerini gözardı ediyorsun mesela o kız

Azmin vardır yaparsın ama ileride hayatına böyle bir kız girecek sen ona her kazanımını karşılıksız vereceksin ve yine bu döngüye sıkışacaksın bu senin doğanda var sağlayıcılık ve yönetimsizlik

Sana tavsiyem sahip olduğun imaj haritanda en çürük yerleri onarman mesela biri seni hangi sıfatla kabul ettiğinde artık ondan göreceğin kötülükleri gözardı edersin ona iyi bak mesela koca sevgili bunlara zaafın var

Yönetirken insanlar yönetiminin iyi olduğu için mi senin yanına geliyor yoksa onlarla aran iyi olduğu için mi

O projeden sonra seni arayıp soran olmuyorsa yönetimin kötüdür ama iş bitiriciliğin iyidir o yüzden seni kabul ederler ama ilk iş bitiminde sen artık hiçbir şey değilsin

Eğer böyle googleye girersen belki yazılım geliştirici pozisyonu alabilirsin ama daha yukarı yükselemezsin

• OptikForm kullanıcısına yanıt
    O nasıl biri genel olarak

Yasemen konusuna gelirsek onu gönderen benim zaten. Asıl kaynak yönetimsizliği nedir biliyor musun? Kendi yaptığı hatalara rağmen onu sırf gezdirmek için araba almak veya sürekli onun uğuruna pahalı düğün yapmak olurdu.

Ben o şeyleri hak edecek kadına yaparım. Hak etmeyen birisine ise tavrım sınırlı olur. Kendisine yüzük taksaydım bu haliyle şu an dediğin olurdu ancak neyin ne olduğunu görüp, analiz edip ona göre karar verebilen birisiyim.

O kendisi kaybetti. Benim gibi adam bulamayacak.

Ha birgün geri döner pişman olursa bakarız ama o zamanda benim şartlarım geçerli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 26 Temmuz 2025; 19:23:29 >

Teknik bilgim yüksek disiplinliyim diye geliyorlar, bölümdeki star öğrencilerden biriyim. Zaten ben de başarılı olanlarla grup oluşturuyorum, kendi arkadaşlarım cıvık çok başarılı tipler değil diye onlarla iş yapmam.

google'da da yönetimsel işlerden ziyade teknik derinlik odaklı yükselmek istiyorum zaten. software engineer, senior software engineer, staff software engineer vs. diye. yönetici rollerinden fazla kazanıyor bunlar türkiye'dekinin aksine.

• _zer0_ kullanıcısına yanıt
    Forumda birkaç mesajını gördüm o kadar şeyden sonra hala gerekli şartları sağlarsa barışırız diyorsun

Senin doğanda yönetimsizlik ve kaynak sağlayıcılığı var ben bunları hak eden kadına yaparım demişsin ama sen hak eden kadın ayrımını yapamıyorsun ilk baş , yada yapıyorsun diyelim ne senin gözünde hak eden kadın

Belki bir gün çok paralar kazanabilirsin ama sen sevdiği kişileri mutlu etmeye çalışan birisin ama bunuda karşılıksız şekilde sanki vermek zorundaymışsın gibi karşıya lanse ettirerek yapıyorsun bu ileride seni bitirebilir

Ben bittim mi? Bitmedim. Yasemin sadece kendi ayaklarına sıktı başka bir şey yaptığı yok. Sağlayıcısın demek saçmalıktır, her insan sevdiği kişiye sıcak davranabilir. Hediye almak veya onu mutlu etmek normaldir.

Fakat benden büyük bir şey bekleniyor ve sırtıma sorumluluk veriliyorsa karşı tarafında aynı şartları sağlamasını beklerim yoksa o işi çok umursamam. Beni analiz ettiğinizi söylemişsiniz ama tam analiz edememişsiniz dikkat ederseniz yaseminin hep söylediği bir şey var, senin araban yok, şuyun yok buyun yok sürekli yerden yere vuruyor aslında onun vermek istediği mesaj o yok bu yoktan ziyade sen benim için yeterince çabalamıyorsundu.

Evet ben değecek birisi için çabalarım, ancak birisi sorumluluk almıyorsa ve kaçıyorsa bunu görürüm, şanslar veririm ama düzelmiyorsa kademeli olarak ciddiyetsizleşirim. Sonuç bana bağıran çağıran, aşağılayan birisi ortaya çıkar.

Bunu kendisine de söyledim. Bu artık benim problemim değil, kendisinin problemi.

Optimist.

• Ben 2.5 yıl kadar tubitakta, 1 yıl da merkez bankasında çalıştım. Simdi de savunmadaki şirketlerden birisinde çalışıyorum. Aynı zamanda da Hollanda menşeli bir bankayla remote çalışmak için görüşüyorum. Geleceği parlak ne demek bilmiyorum googleda ya da Microsoft’ta mu çalışmamız lazım illa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dediklerinden olabilirsin izlenimi geliyor tabi çabuk karar değiştiren biri değilsen geçen gün benden java backend tavsiyesi alıyordun çünkü

he yok o öyle değildi. oop dersini java ile işleyeceğiz acaba java'ya mı odaklansam yoksa C++ daha mı mantıklı olur diye dediydim.

distributed systems ve system engineering ilgi alanım. crud backend yapmam.

• Ben

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.