dehşetle okudum. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak deyimi vücut bulsa bu yazı olurdu. |
Bildirim
dehşetle okudum. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak deyimi vücut bulsa bu yazı olurdu. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 28 Temmuz 2025; 1:0:5 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yazdıkların o kadar saçma ve dayanaksız ki cevap verme gereği duymadım, cringe oldum. agi denen şey fantezi, çıkarsa insanlığı bitirir. He 1000 seneden önce zor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Codewake -- 28 Temmuz 2025; 9:10:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 28 Temmuz 2025; 9:57:58 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yakında internet ve pcden para kazanma devri bitecek çünkü insanlar ustaya ihtiyaç duyacak kimse pcdeki uygulamada şu sorun var diye eleman aramayacak ama elektriği bozuldu mu veya tesisatta sorun oldu mu tamirci arayacak çünkü doğru düzgün usta yok. Yapay zeka yazılımı bitirebilir ama gerçek hayattaki tamir tadilat işlerini bitiremez bundan dolayı mesleki eğitim ön planda olacak şimdi bile evinde bir şey bozulsa tamir edemesen usta en az bin lira alır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
ben, kidemli openai muhendisi olarak konu acarim ilerde < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amanallahim3 -- 28 Temmuz 2025; 21:9:38 > |
Sicciiiiiiiiin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
en parlak bilmem de en karanlık benim |