Şimdi Ara

Forumda Eleştiriyorsunuz Ama Size Bir Sorum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni Otomobil Genelde takılan üyelerin çoğu bilir.Sevende var,sevmeyen de herkesinde kendince haklı sebebi vardır.Yaşımda 17 bilmeyenlerde öğrenmiş olur.Benim bir kaç gün önce açtığım ''Seat İbiza Hakkında Her Şey'' isimli konuyu da bilirsiniz.Kendim Seat'ın Fransa ve Almanya sitelerinden çevirerek hazırladığım bir konu idi.Fiyatı,Donanımları,Renkleri,Jant Seçenekleri,Opsiyonlar hatta döşeme seçenekleri bile mevcuttum konumda.Konu şu konunun varlığı nedeniyle silindi:http://forum.donanimhaber.com/m_105506715/tm.htm

Şimdi konu içeriği olarak sizce hangisi daha zengin? Onu geçtim ben Ana Konu ya da başka bir şey yazmadım.Yeni tanıtıldı tarzı da bir şey yazmadım.Konumun bu aracı almayı düşünenler içinde epeyce yararlı olduğu kanısındayım.Böyle bir konunu böyle bir neden ile silinmesi beni rahatsız ediyor.Konu aynısı niteliğinde olsa bile bir çok aynı konu sadece kilitlenirken.Neden benim konum siliniyor? Neden konuyu kilitlemek yerine sildiklerini merak ediyorum.

Üstelik forumda o kadar trolle bir şey yapılmaz iken neden benim gerçek anlamda yararlı olan bir konum siliniyor.Neden kilitlenme yerine,silme tercih ediliyor?

Gerçekten ben emek verip çeviri yapıyorum.Ona bir vakit harcıyorum.Amacım da insanlara yardımcı olmak.Bir çıkarım vs. de yok.Şimdi size soruyorum? Ben Trollük mü yapayım? Saçma sapan millet ile kavga mı edeyim? Her konuya VW mi yazayım? Her şeyimi eleştirenler var burada.O zaman beni eleştirdikleri kadar diğer üyeleri ve yöneticileri eleştirmelerini bekliyorum.

• Şimdi ben yoneticileri tam anlamıyorum yorum yapmak istemiyorum . Ancak babamin Dsg sinı bozdum annemin golfünü parçaladım yerine ibiza ana konusu olsun daha yararlı .

Ana konusu olan bolumu olan onlarca aracın konusu neden silinmiyor ?

Passat in ana konusu varken neden Passat konuları otomobil genel e açılıyor ??? . Onların hepsi silindi mı ?

Dedigim gibi yöneticilerin amacı ne çözemedim . Eleştirince de uyarı puanı alıyoruz .

Kas yapmak icin araba alicam konusu mesela silip gececeksin ama silinmiyor . Adam giulietta kullananlar soyle boyle dedi hala bu bolumde """Bahçe cay ailesi """ bu kisi ne hakaretler etti hala burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 9 Ağustos 2015; 21:44:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında forumu fazla ciddiye alıyoruz,hiç girmemek lazım ben ciddi ciddi düşünüyorum.

• Aman kardeş trollük falan yapma fazlasıyla var zaten, Kardeş sen haklısın, ben senin tarafındayım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman sende emek ve zaman verme kardeşim ,, öyle başa böyle tarak ,
  • O Konular baklava+ Çay zamanına geliyordur.Senin konular'ın zamanlaması yanlış olabilir dostum.
  • Onunla ilgili forumda şöyle aptalca bi kural var.

Mesela Ibiza çıktı diye konu aç ve tek satır bilgi verme.

1 dakika sonra bilgi dolu konu açılsın.

Onlar hangisi önce açılmışsa onu tutuyorlar

İçeriğine bakan yok.

Burası topu topu bi forum, çok ciddiye alma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Japon,Fransız,İtalyan çöp,yaşasın Almanın şeysi tarzı Bi konu aç bak nasıl gözbebeğisin

• Kendini çok kasma bence. Karma forumlar yerine marka veya modele özel forumlarda yapacağın paylaşımlar daha çok takdir görür. Burada serbest takıl derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shintai -- 9 Ağustos 2015; 22:01:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yöneticilerin ve/veya forum kurallarının aptallığı.

kafanı takma, bir daha da bu foruma emek harcama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

aslında forumu fazla ciddiye alıyoruz,hiç girmemek lazım ben ciddi ciddi düşünüyorum.

Katiliyorum bende forumun olumsuz yan etkilerini goruyorum.Normalde hic takilmadigim seylere forum yuzunden dikkat eder hale geldim.Ayrica surekli gergin ve tartisma ortami oldugu icin insanin bazen sinirlerinide bozuyor.
    Bağımlısı olmusuz birakilmiyorda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla yazmamak lazım. Zırt diyor gidiyor konu. +/- üzerine iyi bir eleştri konusu vardı, dakikalar içinde hortlak oldu mesela.

"İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır." Victor Hugo
  • yaşında küçük heves ediyorsun forumlarda vs birşeyler yazmaya da sonuçta forum burası, oturup birşeyler yazmak için ne uğraşıyorsun? az çok anlıyorsan meraklıysan da bu işlere aç bir web sitesi çevir çevir koy, bu kadar ciddiye almayın şu forum denen şeyi
  • forumun çivisi çıktı dışarda ağzını açamayacak adamlar burda anca yazıyor ve forum yönetimide buna göz yumuyor. bende çok az kaldı bırakacağım. bütün gün vw ye küfür etsinler mutlu olsunlar.
  • KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    Hocam çevir site kur baksın millet tamam da.Ben site kursam reklam vs. uğraşacağım.Hem de bu düzenli yapabileceğim bir iş değil.
  • 1- emek kıymetlidir. bu senin icin olumlu.
    2- bir arabayi kagit uzerinden okumak baska, gercekten sahibi olmak baskadir. sen kagit uzerinden hakim olup tavsiyeler vermeye calisiyorsun, bu senin icin olumsuz bir elestiridir.

bunun haricinde otomobil genel artik sulandi. eski insanlar yok, bilgi verene saygi yok, polemik cikartana bayiliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Hocam çevir site kur baksın millet tamam da.Ben site kursam reklam vs. uğraşacağım.Hem de bu düzenli yapabileceğim bir iş değil.

niye reklam yapasın? amacın para kazanmaksa siteden forumda da yazmakla birşey kazanmazsın

yazı koyacaksan da wordpress le site hazırlarsın, her yazı koyacağından yapacağın şey forumdakinden daha fazla olmaz, üstelik kendi siten olur kendi anlatımın olur amacın bu mevzuda daha da ilerlemekse bir manası olur
  • KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    Hocam Wordpress'in yılllık belli bir gideri var.Benim onu çıkarmak içinde para kazanıyor olmam lazım.
  • Automobilista kullanıcısına yanıt
    Forumun kuralidir bu anakonu uzerinden devam etmek herkes bir konu acarsa burasi copluk olur
    Ayrica seat.com tr disindaki bilgiler bizler icin dogru ve net bilgiler degil

• Automobilista kullanıcısına yanıt
    Sen beni dinle.

Beleş blogla başla önce.

WP hikaye.

Normal bi blog aç, biraz geliştir kendini.

Bu forum köşelerinde merakını harcama.

Madem seviyorsun arabaları, devam et.

Mutlaka yabancı dil yap, Türkiye'yi unut.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.