Şimdi Ara

Forumda Eleştiriyorsunuz Ama Size Bir Sorum Var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forum kurallarının temeli 2 maddeye dayanır
    1-yöneticiler herzaman haklıdır
    2-yöneticilerin haklı olmadığı zamanlarda 1. madde geçerlidir.
  • Diğer konunun sahibi ağır fanboy. Onun kadar ölümüne marka savunmazsın diyedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Cihan Abi haklısınız.Ama konunun silinme gerekçesi beni rahatsız eden.Konu zaten maksat insanlar fikir edinsin idi.Şu süreçte araba almayı düşünenler başka bir araba alıp pişman olmasındı amacım.Zaten konu içinde çeviri olduğunu belirttim.Bir de konuyu kilitlemek yerine direk silmeleri beni rahatsız eden.Yoksa başka bir derdim yok.Zaten ana konu olsun gibi de bir derdim yoktu.Maksat insanlara yardımcı olmaktı.Ha Seat Türkiye donanım seçenekleri değiştirebilir mi? Değiştirir ama ben zaten çeviri olduğunu belirttim.Kötü bir niyetim ya da başka bir amacım olsa bir şey demem.Zaten benim zoruma giden direk silinmesi.Silinenen kadar konuyu kilitleyebilirlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Cihan Abi haklısınız.Ama konunun silinme gerekçesi beni rahatsız eden.Konu zaten maksat insanlar fikir edinsin idi.Şu süreçte araba almayı düşünenler başka bir araba alıp pişman olmasındı amacım.Zaten konu içinde çeviri olduğunu belirttim.Bir de konuyu kilitlemek yerine direk silmeleri beni rahatsız eden.Yoksa başka bir derdim yok.Zaten ana konu olsun gibi de bir derdim yoktu.Maksat insanlara yardımcı olmaktı.Ha Seat Türkiye donanım seçenekleri değiştirebilir mi? Değiştirir ama ben zaten çeviri olduğunu belirttim.Kötü bir niyetim ya da başka bir amacım olsa bir şey demem.Zaten benim zoruma giden direk silinmesi.Silinenen kadar konuyu kilitleyebilirlerdi.

Şuan açtığın konunun yeri bile burası değil aynı olay başıma geldi 15 gün ceza aldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Farkındayım ama özellikle buraya açtım.Geçen gün şikayetimden sonra karşıdakinin mesajını sileceklerini kuralı değiştirdikleri için artık çokta umurumda değil.
  • Automobilista kullanıcısına yanıt
    Benim saatler verip hazırladığım konu uçtu. Telefonda bir mod için "Yapamıyorsanız zorlamayın" yazdığım için hakaret sebebiyle 4 gün yemiştim. Bu konu ve yorum yazanlar da öpülecektir. Çünkü yeri değil denecek. Forumda paylaşım yapmıyorum artık. Kendime gerekeni alıp kenara çekiliyorum, bazı konulara yorum yazıyorum o kadar. Çünkü banım açılmadı dediğim için 15+4 gün banladılar. Bir daha yazar mıyım? Bir daha nach Hausen in das Auto paylaşım yaparım bu sitede. Kaç yıllık üyeyiz, tek lafımız geçmiyor. Dün açılmış hesapla bize sövülüyor, küfür ettireceksin illa dersin onun yorumunu bile silmezler ama seni banlarlar. Boşver o yüzden. Bu sene muhtemelen üniversite sınavına gireceksin. Forumu bırak, ders çalış. Bu forum eskisi gibi değil artık.
  • Gene bir şey demeyecektım ama meslek dürtüyor işte.bak kardeşim kardeşım dıyorum ama Çocuğum yaşındasın,2013 yılında buraya 15 Yaşında girmişsin 2 senede 12000 mesaj yazmışsın bu gece gündüz burdasın demektir,üniversite imtihanı arıfesındesın bu kadar zamanı burda harcadığına göre sen ne zaman ders çalışıyorsun,2milyon kişiyle burada vakit öldürerekmi yarışacaksın,sana ne ıbızadan yada ıbızadan alacaklardan herkes kendı araştırmasını yapar,yabancı dılin Çeviri yapacak kadar iyi ise bilimsel kitaplar oku,bilimsel çalışmalar yap kendine ve ailene sonra vatana bir faydan dokunsun.burada vakti geçirerek ne kendine ne ailene nede vatanına bir faydan dokunmaz.burası unıversıteye hazırlanacak öğrencilerin zaman geçireceği bir yer değil.

• Forumun Otomobil bölümünde "set" nickli yönetici hariç adam gibi işini yapan, objektif olmayı becerebilen birisini görmedim.

Heleki kocaballı.. Kendisiyle alakası olmayan bir olayı kişiselleştirirse vay halinize. Lan yazsanız ya mesajınızı siler ya da uzaklaştırma işlemi yapar.

Egosunu tatmin ediyor herhalde. Uğraşmıyorum artık...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

aslında forumu fazla ciddiye alıyoruz,hiç girmemek lazım ben ciddi ciddi düşünüyorum.

Aynen hocam bazen düşünmüyor değil insan.Ben de hergün en az bir kere foruma giriyorum konulara bakıyorum, yardım edebileceğim bi konu var mı, fikir verebileceğim bi konu var mı diye. Hiç biri yoksa bile yardım konularından yeni şeyler öğrenip çıkıyorum.
  • 10-EMRE kullanıcısına yanıt
    Güzel mesajınız için teşekkürler.Hazırlık sınıfı olan bir okulda okuduğum için daha yeni 11 sınıfa geçtim.Bu sene zaten çalışmaya başlamazsam istediğim yeri kazanmam epey zor.Ben burada bir nevi hobimi yerine getiriyorum. X arkadaşım bu vakti spora harcıyor, y arkadaşım ise bilgisayar oyunlarına ben ise sevdiğim şeye otomobillere harcıyorum.

• ErdallBaggal kullanıcısına yanıt
    Sen getme çaysız forum çekilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

Forumun Otomobil bölümünde "set" nickli yönetici hariç adam gibi işini yapan, objektif olmayı becerebilen birisini görmedim.

Heleki kocaballı.. Kendisiyle alakası olmayan bir olayı kişiselleştirirse vay halinize. Lan yazsanız ya mesajınızı siler ya da uzaklaştırma işlemi yapar.

Egosunu tatmin ediyor herhalde. Uğraşmıyorum artık...

Bizi eleştirebilirsiniz diyorlar eleştirince uyarı puanı alıyoruz .

Yeni yoneticiler şart bu bolume objektif olmayı başaran insanlar var . Hüseyin zst bu abimiz olmalı kesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 9 Ağustos 2015; 23:50:55 >
  • Automobilista kullanıcısına yanıt
    Ben ikisinede vakit harcıyorum okula vakit kalmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Hocam çevir site kur baksın millet tamam da.Ben site kursam reklam vs. uğraşacağım.Hem de bu düzenli yapabileceğim bir iş değil.

bu forum böyle.yönetici ve yöneticileri az çok tanıyan herkes haklı.

biri gelir 2 satır birşey yazar . başlığa da anakonu yazdım mı tamamdır.. bu kadar basit.

burası türkiye...kanunlar ne kadar doğru ki. burası doğru olsun
  • Hobiye spora gezmeye ,şuna buna harcayacak 1dk.boş vaktin yok.ancak asgari ihtiyaçlarını karşılayıp kalan vaktini ders Çalışmaya ayırırsan doğru dürüst işe yarar bir yer kazanırsın ve bu lisede okuduğun 4 sene için geçerli bir kural.sen 3 seneni hobi diye burada Boşa harcadıysan bu tren kaçmış görünüyor.kaçan trenide yakalayanı görmedim şimdiye kadar.

• Arkadaş ben öylesine her gün açar okurum bu forumu faydalı da bir site ama ama oromobil genel kısmı için diyorum, ne takıyon burasını burada millet turbo sakızı kafası yaşıyor vw eleştirirsin kedi ciğer derler sanki para bi bunlarda var, olumlu yorum yaparsın fanboy derler amatörce takılıyo işte millet deşarj oluyo rahat ol bence..

• 10-EMRE kullanıcısına yanıt
    O zaman kaçtı mı? Kaçmadı mı? 2 yıl sonra hep beraber anlayacağız.Umarım kaçmamıştır.Ha kaçtıyse ve siz haklıysanız bana da trenin arkasından el sallamak düşer.Ama hayatımın en güzel yıllarını bir sınav için heba edecek kadar da fedakar bir insan değilim.Ya da belki bencil imdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

aslında forumu fazla ciddiye alıyoruz,hiç girmemek lazım ben ciddi ciddi düşünüyorum.

Forumu bırakmak daha mantıksız zira teknoloji ve sıcak fırsatlar açısından mantıklı oluyor ancak otomobil bölümü cidden çöp oldu gitti. Burada yazılan yorumları ciddiye almamak lazım, gerçek hayatta insanların yazamadıkları sahte bir kimlik ardından dökülüyor.
  • Cihanair'i Şener Şen'e benzettim diye banlamışlar, ben de yöneticilere çattım, yuh olsun size,vs diye döşendim, ona bir ceza vermemişler.. Tam çözemedim..
  • Takma kafana , seni böyle de seviyorum ben.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.