Şimdi Ara

Forumda asla değişmeyecek örnekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
18 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Her yıl dönen muhabbetleri yazıyorum. [3 yıllık tecrübe ]

- Denemelerim 140 geliyor ne yapmalıyım, hedef hacettepe TIP
    - YGS bu yıl çok zor olacak, fazla insan mezuna kaldı işimiz zor
    - Uyanmasından, tuvalete gidişine kadar her şeyi buraya yazan tipler
    - Fosforlular
    - Onu yapacağım bunu yapacağım rez alın diyenler , BOUN ODTÜ benim hüloo diyenler
    - Her konunun altına SEN YAPAMAZSIN diye motivasyon kıran troller
    - Sınav çok basitti herkes +150 net yaptı zaaa diyenler
    - OBP kaldırılıyor, 500K geri atıyor obp diye ağlayanlar
    -Sınav sistemi değişecekmiş diyenler
    - Mezuna kalacağım ama ailem izin vermiyor , yardım edin diye konu açanlar
    - Netlerim böyle böyle... X üniversitesi Y bölümü tutar mı? diyenler

Her şeye rağmen yine de birbirimize yardım eden güzel bir aile, troll olsun veya olmasın süper gaza getiren, yeri geldiğinde arkamızda duran güzel bir aile

edit. en önemlisini unutmuşum
    - Her yıl en az bir tane ölüm orucu tutan trollümüz

edit 2 : Arkadaşlar eski hesap ban yedi, eskilerden inekmatur ve legolas vardı. Legolas ODTÜ KKK de okuyordu ve EE istiyordu. Inekmatur da tıptaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İTÜ Kimya -- 14 Ağustos 2017; 22:7:12 >

Kimin ne olacağını bilemezsin. Biraz kültürlenmek istiyorsan buyur :https://forum.donanimhaber.com/dalga-gectiginiz-adam-artik-google-da--128396213#128396213

• üyelik tarihi 12 Temmuz
  • katusha_ kullanıcısına yanıt
    Hocam eski hesap ban yedi
    Kimin ne olacağını bilemezsin. Biraz kültürlenmek istiyorsan buyur :https://forum.donanimhaber.com/dalga-gectiginiz-adam-artik-google-da--128396213#128396213
  • Yav haci sen tip kazanmadin mi ? Hatta bi konuda profosorlere ders harici sorularimi nasil sorabilirim diye bi mesajin vqrdi . Kafami karistiriyosun

Edit:bu cok onceydi ama gunasiri ban yedigim icin ilk gordugum firsatta yaziyim dedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: LorrySossue

Yav haci sen tip kazanmadin mi ? Hatta bi konuda profosorlere ders harici sorularimi nasil sorabilirim diye bi mesajin vqrdi . Kafami karistiriyosun

Edit:bu cok onceydi ama gunasiri ban yedigim icin ilk gordugum firsatta yaziyim dedim

Şöyle özetleyeyim durumumu: Dört sene önce Boğaziçi PDR'den mezun oldum. Altı senedir de çalışıyorum. Daha öğrenciyken çalışmaya başladım. Ama şu aralar acayip bunaldım çalışmaktan. Öğrenmeyi ve üniversiteyi seviyorum. O yüzden işi bırakıp, tekrar sınava hazırlanmaya karar verdim. İlk aklıma içimde ükte kalan tıpı seçeyim dedim ve hatta kullanıcı adımı Pediatrician yaptım. O soruları da o yüzden sordum. Ama sordukça aslında tıp istemediğime karar verdim. Gerçi kararım tercih yapana kadar kesin olmayacaktır ama aklımda artık tıp ve bilgisayar mühendisliği var. 2018'de girmeyi planlıyordum ama işte yeni bir proje aldık. İyi de zam yaptılar. O yüzden 2019'da gireceğim sınava.

• LorrySossue kullanıcısına yanıt
    Hocam o arkadaşın sorunları var gibi bi Boğaziçi'nde okuyorum diyor bi mezunum 4500 maaş alıyorum diyor bazen de sınava hazırlanıyorum diyor bi tıp okuyorum demediği kalmıştı onu da demiş

Edit:yukarıda bir şeyler yazmış Samanyolu dizileri senaryosu gibi bende biraz ön yargılı davranmışım hata olduysa affola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dofuber -- 14 Ağustos 2017; 22:26:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    şizofren mi demek istiyorsan
  • Bide birinin ebesinin nikah memurunun kardeşi kesin hakkaride okuyup kendini geliştirmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.