Şimdi Ara

forum.vodafone.com.tr yi hatırlayanlar var mı? :) (nostalji konusudur)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • NOSTALJİ AMAÇLI AÇILMIŞ BİR KONUDUR.



    Değerli forum arkadaşlarım;


    Bir zamanlar aşağıdaki linklerden görebileceğiniz üzere Forum Vodafone isminde bir site vardı. Bu site açıldığında amaçları arasında Vodafone un kapsanmayan yer kalmasın projesini genişletmek vardı. Bu sebeple açıldığı dönemler tüm müşterlerden kapsama ile ilgili sıkıntılar toparlanıyor ve bizzat forum yetkilileri tarafından bilgiler veriliyordu. Hatta forumun yöneticileri aynı zamanda forumumuza da üye olmuştu. @GENERALCELL hocamızın bu forum özelinde çok sayıda mesajı olduğunu hatırlıyorum bölgesi ile alakalı ve pek tabi çözüm bulunamamıştı diye anımsıyorum. Buna paralel olarak sıkıntılarına çözüm bulanların sayısı da az değildi. Ve tabiki kapsanmayan yer kalmasın konusunu forumumuzda da açarak burada biriken talepleri de aynı ekip sistemlerinden kontrol yaparak yanıtlarını iletiyor ve o dönem Vodafone çatısında çalışanlarla da bu taleplere yanıt alabiliyorduk. Bildiğiniz gibi ben dahil geçmişte haberleşme sektöründe staj yapmış veya çalışmış birçok arkadaşımız vardı. O dönem kurduğumuz arkadaşlıklarla kim nerede bir bilgi bulduysa bu bilgiyi foruma aktarmaya çalışıyorduk. (Şirket sırrı kapsamına girecek şeyler hariç tabi) O dönem çok yakın arkadaş olduğumuz ancak sonrasında bir şekilde iletişimin kesildiği çok sayıda haberleşme sektörü içerisinde olan arkadaşlarımızla birlikte ve tüm forum ahalisi ile birlikte harika işlere imza atmıştık, atmaya devam ediyoruz ve forum ailemiz giderek genişliyor.


    O dönem, ilgili forum yöneticileri özel mesajlasma ile görüşebiliyorduk. O kişiler aynı zamanda Vodafone da yönetici pozisyonunda olanlar ve müşteri hizmetleri departmanında olanlardı. Bu sebeple birebir temas kuruluyordu. Vodafone nun kesinti sebebiyle konuşmanın kapanması ile ilgili bakiye hediyesi de ilgili forumda duyurulmuştu ilk olarak.


    Bizler de bu sürece çok katkıda bulunduk forum ahalisi olarak. Ancak daha sonrasında Vodafone bu siteyi kapatma kararı aldı ve müşterileri veya müşterisi olmak isteyenlerle direkt temas sağlayan bu sitenin hizmeti sona erdi.


    Bugün Vodafone en geniş kapsamaya sahip olduğunu iddia ediyorsa (lte) , bu forumun katkılarını asla unutmamaları gerekir.


    Yine VF forumun yöneticilerinden olan ve aynı zamanda kendisi o yıllarda Vodafone da yönetici olan Hakan Çelik, bizzat Donanımhaber e de teşekkür etmişti forum içerisinde katkılardan ötürü.


    Böyle bir maratona forum olarak destek vermiştik ve hatta Turkcell ve Turk Telekom un da "benzer işleyişte" forum sayfası açmasını talep etmiştik ama açılmamıştı.


    Sözün özü, Donanımhaber Haberleşme forumunun gücü her zaman çok yüksekti, geldiğimiz noktada daha da yüksek bir yerde duruyoruz.



    https://www.haberturk.com/ekonomi/teknoloji/haber/732792-musteri-hizmetlerine-online-forum


    https://www.haberturk.com/ekonomi/is-yasam/haber/924689-vodafone-turkiyeye-6-odul-birden




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 2 Şubat 2023; 16:25:54 >







  • Hocam yaşadığım yerde vdf İnterneti sağlıklı değil yavaş yani geçenlerde bu bahsettiğiniz konuyu görmüştüm bende bu durum hakkında çok şikayet ettim vodafonu ama çözüme ulaşamamıştım hatta en son dayanamayıp sim kartı kırmıştım. Şuan düzeldiğini sanmıyorum ne yapabiliriz bu konu hakkında

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Keşke açık kalsaydı bizim buralarda en iyi vodafone çekerdi hatta turkcell kullananlar sürekli balkonda telefonu dışarı çıkartıp öyle konuşurlardı. Ben telekoma geçip 2-3 sene kadıktan sonra geri döndüm fakat durum içler acısı. Hat 1-2 diş çekiyor internet 10 mbiti geçmiyor nasıl geri gittiler tebrik etmek isterdim. İyileşmesini beklemiyordum da geri gitmeyi nasıl becerdiler hayret.

  • Evet çok güzel günlerdi.
    Orada da neleri istediğimizi ve bir sorun durumunda nasıl cozebilecegimizi paylaşımcı üyelerden ogrenebiliyorduk.
    @XpressMuzik kardeşimun de dediği gibi koyumuzde vf çekmediğini, cepnet'in nasıl olmasını istediğimizi v.s konularda çokça yazdım. Ancak hiçbir gelişme olmadı, değişen yok.
    Ve ayrıca forumumuzun bu bölümünde;
    1- OPERATÖR ÇALIŞANLARI KONULARI TAKİP EDİYOR.
    2- AÇIKLARI VE KENDİ DEZAVANTAJLARINI ÖĞRENİP HEMEN KAPATMA, DEĞİŞTİRME, VS AKSİYONUNU ALIYOR.
    3- SİZİN BİR OPERATÖRÜ SAVUNMANIZ SİZE HİCBİRSEY KAZANDIRMAZDA KAYBETTİRMEZDE.
    4- BİZLER ONLARA DEĞİL, ONLAR BİZE HİZMET ETMEKTE , DEĞER VERMEKTE , ONENSEMEKTE MECBURLAR.
    Umarım bu yazılar ileriye dönük düşüncelerinizi bir kez daha tartmanıza sebep olur
    İyi forumlar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 10 Ocak 2023; 18:44:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt

    tuketici.btk.gov.tr adresinden kayıt açabilirsiniz e devletiniz ile girerek.


    https://forum.donanimhaber.com/btk-tuketici-sikayet-sistemi-nasil-kullanilir-rehber--152027365

  • Marty.McFLY kullanıcısına yanıt

    Dediğiniz çok doğru. O dönem o forumda yönetici olan Vodafone çalışanlarının mesajlarını görseydiniz her kapsama sorunu ile tek tek ilgilenip o bölgedeki anlaşmalı oldukları firmaların saha çalışanlarından bizzat bilgi alarak yayınlıyorlardı. Biz de tabi o bilgileri forumumuza kopyalayıp Türkçe haberleşme sektörü kaynağı oluşturmak gayretinde olduğumuzdan dolayı gerekli izinleri alıp her teknik bilgiyi kopyalayıp dh içerisindeki konularımızda paylaşıyorduk. İyi ki de yapmışız zira onlar forumu kapattıklarında tüm bilgiler uçtu gitti ama o bilgiler forumumuzda baki olarak duruyor umarım hep de baki olarak kalacaktır. Bugün bizlerin haberleşme forumu Türkiye de haberleşme sektörüne dair en çok bilginin yer aldığı bir ansiklopedi ve bunda tüm forum arkadaşlarımızın emeği sonsuz, bir de bu şekilde sektörün içerisinden gelen bilgiler var ki haklarını yemek olmaz. O dönem o forumun yöneticilerini o kadar çok sıkıştırıyorduk ki teknik bilgiler almak için, kendileri konu açıp baz istasyonu fotoğrafları paylaşıyorlardı. Bizlerin bilgi açlığı vardı, onların da elinde veri vardı ve paylaşmaktan geri durmuyorlardı. Harika bir dönemdi açıkcası. Yani şunu düşünün bölgenizdeki baz istasyonunun yoğunluğunu soruyorsunuz ve size bilgi veriyorlardı. Bizlerin sıkıştırmaları, bilgi açlığı ile sorduğumuz tüm sorulara yanıt almıştık. Hatta forum sitelerini kapatmadan önce kendi veri merkezlerinde tur yaptıracaklardı isteyenleri ama forumu kapatınca bu sözlerini unuttular maalesef.





  • GENERALCELL kullanıcısına yanıt

    Mesajınız çok mutlu etti hocam, nostalji yaşadık. forum.vodafone.com.tr yi hatırlayanlar var mı? :) (nostalji konusudur) 

  • Turkcell forum açmıştı.



    forum.vodafone.com.tr yi hatırlayanlar var mı? :) (nostalji konusudur)
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
    Ama eskiler gerçekten eskiden güzelmiş..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0537 kullanıcısına yanıt

    Mesajınız için teşekkürler. İşleyiş olarak forum.vodafone şeklinde değildi, ben ilk mesajımda da bundan bahsettim esasen ama biraz daha genişleteceğim o kısmı.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Hattın benim adıma olması şart mı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt

    Hat sahibi değilseniz veya tc niz ile kullanıcı olarak tanımlanmamışsanız, hat sahibinin veya kullanıcı olarak tanımlanmış kişinin e devleti ile giriş yapmalısınız.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Şuan vodafone kullanmıyorum ki vodafone a geçince yapayım ozaman

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vodafone forumda bende çok kapsama şikayeti yazdım ama bir çözüm olmadı, baya sitenin takipçisi idim, güzel günlerdi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende zamanında kapsama şikâyeti çok vermistim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vodafone forum sitesine üyeydim. Epey faydalanmıştım. Kapanmasa iyiydi. Sonradan müşteri destek iyice rezalete bağladı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.