Şimdi Ara

forum.vodafone.com.tr yi hatırlayanlar var mı? :) (nostalji konusudur) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Turkcell ve vodafone un forumlarına üyeydim. Turkcell ile ilgili bir eleştiri yazdığınızda Turkcell kalitesi reklamı yapılıyordu. Sosyal medya yaygınlaşınca kapattılar.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Siz staj mı yapıyordunuz, kapsama alanı ve yoğunluk durumu sormuştum diye hatırlıyorum.

  • O dönemki sınıf arkadaşlarımın bir kısmı Avea da, bir kısmı Vodafone da, bir kısmı Turk Telekom da, bir kısmı ise Turkcell de staj yapmakta idi. O dönem açtığım konulara bakılacak olursa (2012) kolektif bir çalışmanın ürünü olarak derlemeye çalıştığımız bilgileri ve belgeleri izinler doğrultusunda foruma ekliyorduk. Maalesef ki o dönemki konularıma bakınca adeta bir terkedilmiş kasaba görüyorum çünkü fotoğrafları ve videoları yüklediğimiz siteler ya kapanmış ya da arşivini silmiş. Bu sebeple onlara tekrar ulaşamıyorum ve çok büyük oranın yedeği yoktu. Maalesef o dönem yüklemeler yaptığımız fotoğraf yükleme siteleri vb. ya komple kapanmış ya da arşivlerini silmişler. Bu sebeple çok kıymetli şeylere ulaşma imkanımız yok.


    Forumda birçok forum arkadaşımızın yükleme yaptığı (bölgelerinden fotoğraflar,videolar vb) dosyalara da erişemiyoruz. Mesela @Srcn81 hocamızın çok sayıda baz istasyonu, saha dolabı gibi fotoğrafları mevcuttu ama çoğuna tıklayınca ulaşılamıyor üstte bahsettiğim nedenlerden ötürü. Tabi isim isim saymaya luzum yok, birçoğumuzun dosyaları kayboldu maalesef.


    Ancak @Ö1f1 hocamız bir çalışma hazırlığında ve bir kütüphane oluşturmaya çalışıyor. Forum arşivimizde yer alan dosyalar sağlam ve üzerine de ekleyerek güzel bir kütüphane oluşturmakta. Bu da gelecek nesillere aktarılacak elbette. Onunla ilgili daha sonra detaylı çalışma da paylaşılacak hatta.


    Benim de dosyalarımın arasında da arşivlik dosyalar mevcut ve en kısa sürede derleyip güzel bir çalışma haline getireceğiz.


    Kaybettiklerimizin yerini doldurmasa da (yok olan dosyalar) çok büyük bir açığı kapatacağına inanıyoruz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 10 Şubat 2023; 18:2:21 >




  • turkcell in de forumu mu vardı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.