Şimdi Ara

FORUM'U ŞENLENDİRELİM BİRAZ (FORD' DAN ÇOK GÜZEL BİR VİDEO)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biraz eski ama gerçekten güzel bir video, Ben çok beğendim ve sizin de görmenizi istedim.

özellikle sonları çok güzel

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1358400491262

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadLifter -- 11 Haziran 2010; 16:14:50 >

• Focus çok güzel.
  • Çok güzel video. Teşekkürler.

Özellikle start/finish çok zevkli olmuş.
    Colin Mcrea 'ye saygılar. Toprağı bol olsun.
  • şu f1 pilotlarını öğleden sonra saat 6-7 civarı istanbul trafiğine salsak nolur acaba

edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BoZ- -- 11 Haziran 2010; 15:22:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mchll

Çok güzel video. Teşekkürler.

Özellikle start/finish çok zevkli olmuş.
    Colin Mcrea 'ye saygılar. Toprağı bol olsun.

Colin Mcrea evet bravo...

Volkan Işık da virajlarda aynı şeyi garip bir Toyota ile yapardı ve mest olurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadLifter -- 11 Haziran 2010; 15:23:26 >
  • F1 aracının düzlükteki hızlanması inanılmaz. Focusun yanından geçerken çok daha iyi belli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

F1 aracının düzlükteki hızlanması inanılmaz. Focusun yanından geçerken çok daha iyi belli oluyor.

Çok iyi tespit...Bunu fark ettiğim an içimden ''bir sonraki yıl F1 e gitmeliyim'' diye düşündüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son viraja girişleri süper, sonrası malum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ES3NT -- 11 Haziran 2010; 15:56:02 >
  • Focus1 HB'nin hala hastasıyımdır. Piyasaya çıktığı 99'dan bu yana 11 yıl geçti ama ondan daha güzel bir HB araba hala üretilemedi !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

Focus1 HB'nin hala hastasıyımdır. Piyasaya çıktığı 99'dan bu yana 11 yıl geçti ama ondan daha güzel bir HB araba hala üretilemedi !!!

Bende aynı düşünceleri Golf IV için besliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoman -- 11 Haziran 2010; 16:08:18 >
  • Çok güzel video gerçekten. Colin Mcrea'yi saygıyla anıyoruz.
  • Bu video kırpılmış, formula 1 aracından sonra da tavla atmakta olan elemanın biri 170 hp jettasına binip hepsini geçiyor, öyle bitiyor video
  • aynı olay ferrari f1 ferrari maranello 550 ve fiat bravo arasındada yapılmıştı...

http://www.youtube.com/watch?v=UU2wGgBXtCU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samet -- 11 Haziran 2010; 18:37:07 >
  • video için teşekkürler

izlerken çok keyif aldım
  • Mükemmel video...Teşekkürler..
    En sonda arabaları çeviriyorlardı drift deniyor galiba nasıl yapılıyor o hareket? Arabayı olduğu yerde dumanlar çıkararak nasıl döndürürüz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulas3567

Mükemmel video...Teşekkürler..
    En sonda arabaları çeviriyorlardı drift deniyor galiba nasıl yapılıyor o hareket? Arabayı olduğu yerde dumanlar çıkararak nasıl döndürürüz?

arabanız arkadan itiş yada 4 çeker mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

quote:

Orijinalden alıntı: ulas3567

Mükemmel video...Teşekkürler..

arabanız arkadan itiş yada 4 çeker mi ?

Önden çekişli otomatik vites..
  • Güzel video. Buna benzer Mercedes'in de videosu var.
    http://www.youtube.com/watch?v=IpJshzMrpD4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi occuplus -- 11 Haziran 2010; 21:04:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

Volkan Işık da virajlarda aynı şeyi garip bir Toyota ile yapardı ve mest olurdum.

FORUM'U ŞENLENDİRELİM BİRAZ (FORD' DAN ÇOK GÜZEL BİR VİDEO)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.