Gerçekten rahatsız edici olmaya başladılar. Sayfayı her yenidiğimde sürekli çıkan reklamları kapatma ya da geç tuşuna basmaktan bıktım
a.d.b.l.o.c.k
quote:
Orijinalden alıntı: Simone Simos
a.d.b.l.o.c.k
**** kullanmak doğru değil, adam sana bu siteyi sunuyor ve karşılığında o reklamlardan para kazanıyor. sen o reklamı engellersen adamın hakkını yemiş oluyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: 500 Liralık Banknot
quote:
a.d.b.l.o.c.k
**** kullanmak doğru değil, adam sana bu siteyi sunuyor ve karşılığında o reklamlardan para kazanıyor. sen o reklamı engellersen adamın hakkını yemiş oluyorsun
Yoo kimsenin hakkını yemiş olmuyorsun Televizyonda da o kadar reklam koyuyorlar ama reklam çıkınca başka kanallara çeviriyoruz orada da mı adamların hakkını yemiş oluyoruz Çok saçma
/>
quote:
Orijinalden alıntı: iamburak
quote:
quote:
a.d.b.l.o.c.k
Yoo kimsenin hakkını yemiş olmuyorsun Televizyonda da o kadar reklam koyuyorlar ama reklam çıkınca başka kanallara çeviriyoruz orada da mı adamların hakkını yemiş oluyoruz Çok saçma
/>
vereceğin örneği..
tvde istediğin kanalı açar izlersin, istediğinde değiştirirsin. forumda öyle mi? reklam gelince başka bir foruma mı geçiyorsun
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: iamburak
quote:
quote:
a.d.b.l.o.c.k
/>
vereceğin örneği..
tvde istediğin kanalı açar izlersin, istediğinde değiştirirsin. forumda öyle mi? reklam gelince başka bir foruma mı geçiyorsun
Bana ne kardeşim adamlardan zorla foruma girmek için izin almıyoruz bana ne reklamlarından. Ha görünmüş ha görünmemiş sanki tıklayıpta alışveriş yapıyorum o sayfalardan