Şimdi Ara

Forum Reklamları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekten rahatsız edici olmaya başladılar. Sayfayı her yenidiğimde sürekli çıkan reklamları kapatma ya da geç tuşuna basmaktan bıktım

• a.d.b.l.o.c.k
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simos

a.d.b.l.o.c.k

**** kullanmak doğru değil, adam sana bu siteyi sunuyor ve karşılığında o reklamlardan para kazanıyor. sen o reklamı engellersen adamın hakkını yemiş oluyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: 500 Liralık Banknot

quote:

a.d.b.l.o.c.k

**** kullanmak doğru değil, adam sana bu siteyi sunuyor ve karşılığında o reklamlardan para kazanıyor. sen o reklamı engellersen adamın hakkını yemiş oluyorsun

Yoo kimsenin hakkını yemiş olmuyorsun Televizyonda da o kadar reklam koyuyorlar ama reklam çıkınca başka kanallara çeviriyoruz orada da mı adamların hakkını yemiş oluyoruz Çok saçma
    />

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

quote:

a.d.b.l.o.c.k

Yoo kimsenin hakkını yemiş olmuyorsun Televizyonda da o kadar reklam koyuyorlar ama reklam çıkınca başka kanallara çeviriyoruz orada da mı adamların hakkını yemiş oluyoruz Çok saçma
    />

vereceğin örneği..

tvde istediğin kanalı açar izlersin, istediğinde değiştirirsin. forumda öyle mi? reklam gelince başka bir foruma mı geçiyorsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

quote:

a.d.b.l.o.c.k

/>

vereceğin örneği..

tvde istediğin kanalı açar izlersin, istediğinde değiştirirsin. forumda öyle mi? reklam gelince başka bir foruma mı geçiyorsun

Bana ne kardeşim adamlardan zorla foruma girmek için izin almıyoruz bana ne reklamlarından. Ha görünmüş ha görünmemiş sanki tıklayıpta alışveriş yapıyorum o sayfalardan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    forumtr vs donanımhaber ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.