Şimdi Ara

FORMULA ONE 2010 [PS3 ANAKONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
0
Favori
14.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu zamanları expert zorluk ayarında mı yapıyorsunuz ?

solidrock 'ın videoda dikkatimi çekti araç sağa viraja girip çıkarken aracın arkası toparlıyor sanki bazı kamyonlarda olur ya arka tekerlekler takviye dönerler aynı onu gördüm sanki

bende öyle toparlayamıyor araç. ben senna'nın aracını kullanıyorum ondan da olabilir exper zorlukta oynuyorum

diğer rakipler deli gibi gidiyor insan işi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

bu zamanları expert zorluk ayarında mı yapıyorsunuz ?

solidrock 'ın videoda dikkatimi çekti araç sağa viraja girip çıkarken aracın arkası toparlıyor sanki bazı kamyonlarda olur ya arka tekerlekler takviye dönerler aynı onu gördüm sanki

bende öyle toparlayamıyor araç. ben senna'nın aracını kullanıyorum ondan da olabilir exper zorlukta oynuyorum

Bende köşelerde işaretler var abs var bide traction var gerisi off Neyse gelirsek

Singapur şu anda 1:43.836 fotosu yok bunun ama çekerim orda çıkıyor zaten

Bahreynde 1:52.878 yaptım bunun fotosu var aracı kenara çekip çektim fotoyu best time a bakınız koyarım yakında

Sırada Melbourne sonra Shangai var

Hemen edit: Bahreyn 1:52.245 oldu fotolar gelicek

Edit: Melbourne 1:25.386

Bir edit daha Shangai: 1:35.094

Fotolar gelio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholet -- 27 Eylül 2010; 18:14:09 >

• bu sürelerle sizi eğitim pilotu olarak alırlar :D
  • Taktırmayın şimdi G25'i bana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wholet

quote:

bu zamanları expert zorluk ayarında mı yapıyorsunuz ?

Bende köşelerde işaretler var abs var bide traction var gerisi off Neyse gelirsek

Singapur şu anda 1:43.836 fotosu yok bunun ama çekerim orda çıkıyor zaten

Bahreynde 1:52.878 yaptım bunun fotosu var aracı kenara çekip çektim fotoyu best time a bakınız koyarım yakında

Sırada Melbourne sonra Shangai var

Hemen edit: Bahreyn 1:52.245 oldu fotolar gelicek

Edit: Melbourne 1:25.386

Bir edit daha Shangai: 1:35.094

Fotolar gelio

1:52.245 demek , bunu geçmek için iyi kasmak gerekiyor ama imkansız değil, imposibıl (neydi devamı unuttum)

• quote:

bu sürelerle sizi eğitim pilotu olarak alırlar :D

Haha teşekkürler

@U_şen

kasana karşılık bende kasarım o zaman

Evet fotolara gelirsek Cep tel ile çekildi

Bahreyn 1:52.878 ;

FORMULA ONE 2010 [PS3 ANAKONU]

Bahreyn 1:52.245 ;

Melbourne 1:25.386 ;

Shangai 1:35.094 ;

Benden şimdilik bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholet -- 27 Eylül 2010; 18:28:05 >

• @RIDANES Malezyada Lotus ile Q1 de 1:35.961 yaptım ? Ama yarış içini bilemem de Q1 derecem bu
  • Expertte oynayan var mı benim gibi merak ediyorum

Benim sistem biraz düşük geliyor heralde o akıcılığı alamıyorum oyundan.4830 e6750 4gb ram win7 var
  • F1 araçlarında TCS yani çekiş kontrol sistemi yasaklanmıştır.

Alonso bu sene 1:54.099 yapmıştır en hızlı tur olarak. 1.52-51 gibi dereceler gerçek dışı derecelerdir.

Çoğu F1 oyununda zamanlar hemen hemen gerçeğe yakın olurdu F1 2010 oyununda ise tam tersi...

TCS ABS açık yarışanlar birde kapatıp denesinler daha çok zevk alırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

F1 araçlarında TCS yani çekiş kontrol sistemi yasaklanmıştır.

Alonso bu sene 1:54.099 yapmıştır en hızlı tur olarak. 1.52-51 gibi dereceler gerçek dışı derecelerdir.

Çoğu F1 oyununda zamanlar hemen hemen gerçeğe yakın olurdu F1 2010 oyununda ise tam tersi...

Spinden geçilmiyor ortalık o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

F1 araçlarında TCS yani çekiş kontrol sistemi yasaklanmıştır.

Spinden geçilmiyor ortalık o zaman

Pes etmeyin alıştıktan sonra daha çok eğleneceksiniz

• online oynasam kotadan ne kadar yer? bide yorumları okudum oyunu hangi zorlukta oynuyosunuz? sıralama turları falan var demi? sanki bi yorumda olmadığı söylenmişte, dün okumuştumda şimdi bulamıcam nerde yazdığını, tam emin değilim
  • Ya arkadaslar pite kaçıncı turda girmem lazım. Gecen pite girdim. Adamlar prime lastik takacaklarina option taktılar bende kapadım.

Yardım edin...
  • piste yol koşullarına göre araçların downforce 'larını düşürüp artırın bakalım etkisi olacak mı oyundaki fiziğe
  • quote:

Orijinalden alıntı: berksus

Ya arkadaslar pite kaçıncı turda girmem lazım. Gecen pite girdim. Adamlar prime lastik takacaklarina option taktılar bende kapadım.

Yardım edin...

Arkadaşım oyunda o kadar zırvalamışlar ki sorma, ufak tefek şeyler bile yok. Yarış esnasında, yarışla ilgili hiçbir detayı göremiyorsun malesef. Pit'e gireceğin tur telsizden anons geliyor ''pit-stop lap'' diyordu galiba.
    Bunun haricinde tuşuna basarak pit'e gireceğini ekibe sen haber verebilirsin. Stratejiye bir etkisi olur mu bilmem ama oyunun gerçeklikle yakından uzaktan alakası yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

quote:

Orijinalden alıntı: berksus

Ya arkadaslar pite kaçıncı turda girmem lazım. Gecen pite girdim. Adamlar prime lastik takacaklarina option taktılar bende kapadım.

Yardım edin...

Arkadaşım oyunda o kadar zırvalamışlar ki sorma, ufak tefek şeyler bile yok. Yarış esnasında, yarışla ilgili hiçbir detayı göremiyorsun malesef. Pit'e gireceğin tur telsizden anons geliyor ''pit-stop lap'' diyordu galiba.
    Bunun haricinde tuşuna basarak pit'e gireceğini ekibe sen haber verebilirsin. Stratejiye bir etkisi olur mu bilmem ama oyunun gerçeklikle yakından uzaktan alakası yok.

Aynen. Oyun hayal kırıklığı oldu bende, çok daha iyisi yapılabilirdi. Elden çıkarmayı düşünüyorum oyunu bakalım.

• 8 sn gerideki adam ile aynı anda tur zamanları gösteriliyor,çok fazla hata var.
  • Bunca yıldır bu oyunu beklerken hüsran la karşılaştım.Toplam oynama surem 5dk.Ben böyle grafik görmedim.Pain'in grafiği bile bundan daha iyiTam bir rezillik.

Neyseki Pes 2011 takas ettim de kurtuldum
  • Dün gece xbox platformunda az biraz deneme şansı buldum. Özümüz playstation olduğu için her daim bu başlıktayız. :)

Bir kere bu oyunu gamepad ile oynamak hakikaten zormuş. Bunun nedenlerinden biri uzun zamandır direksiyon ile oynamam. Haliyle gamepad i unutmuşuz.

Gördüğüm en büyük artı ki yıllardır F1 2006 oynarım, yön tuşları ile motor çalışma şeklini, lastiklerimizi ve aracın ayrodinamiğini değiştirebiliyoruz. Bu F1 2006 oyununda görmek istediğim ve oyun içerisinde çok çektiğim bir arıza. Kabaca tarif edersem, F1 2006 da hafif yağmur başladığında ve ben pite girdiğimde bana yine kuru hava lastiklerini takıyor ve ancak yağmur hızlandığında ve beni pite çağırdığında yağmur lastiğine geçebiliyordum. Bu benim için büyük eksiklik ve handikaptı. O eksi özellikten bu artı özelliğe geçmek beni mutlu etti.

Pit alanındaki mühendis menüsü ıvırı zıvırı oyuna bir görsellik katmış. Fena sayılmaz. Yine oyunun menüsü fena değil. Henüz tam çözemesemde orta seviye bir menü olarak görüyorum. Orta seviye dememin sebebi ile yılların F1 oyununa hemen hemen aynı menü yapısı ile alışık olduğumdan ötürü bu menü değişik geldi.

Oyun içerisinde, önceki sayfalarda PlaystationBlack arkadaşımın bir yorumu vardı, araçlar biraz havada gidiyor gibilerinden. Buna çok dikkat etmedim açıkçası. Oyun içinde araçların altına gölgelendirme yapıldığı için sanırım biraz örtülmüş bu detay. Bu akşam buna dikkat edeceğim.

Asıl olarak bu oyunu direksin ile deneyip o zaman bir karar vermek istiyorum. Şu an için gamepad ile F1 2006 oyunundan aldığım zevki çok alabilmiş değilim. Açıkçası ön oynayışımın sonucunda pek tatmin olamadım. Zamanla veya oynadıkça iyi gelmeye başlarmı bilmiyorum.

İnşallah hep beraber beğenebildiğimiz ve sürekli oynayacağımız bir oyun olur. Yoksa Mehmet hocamın dediği gibi GT5 e kadar çerez niyetine gideri var.

• Aslında direksiyonla kontroller çok iyi, iş güç nedeni ile iki gündür bakamıyorum oyuna... Birazdan yeni kariyere başlamayı düşünüyorum, hard'ta oynuyordum ama TCS, ABS kapalı legendary moda geçeceğim. Sonuncu da olsam o atmosferi olabildiğince gerçekçi bir şekilde yaşamak istiyorum. Oyun hakkında tam bir fikire sahip olabilmeniz için direksiyonla oynamanızı şiddetle tavsiye ederim...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.