Şimdi Ara

FORMULA ONE 2010 [PS3 ANAKONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
0
Favori
14.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben oyunu beğendim ama birkaç bişey daha olsa güzel olurdu.

1) Bir podyum yapabilirlerdi. Şampanya patlatma falan olabilirdi.
    2) Son turda finiş çizgisini geçerken bi adam çıkıp damalı bayrak sallayabilirdi.
    3) Isınma turu olabilirdi.

Bu arada kariyerde Ferrari takımına geçtim. Ferrari'nin havası bir başka.
  • Benim oyunda bugün geldi, akşam deniycem bakalım...

Arkadaşlar bu belirttiğiniz hataları, bir kaç yama ile düzeltemezler mi?
  • oyunu aldım ve başından kalkamadım, fifayla aynı anda aldım fifanın yüzüne bakmadım daha, bi kaç maç yaptım o kadar :D kötülüyosunuz ama bence gayet güzel olmuş, oyunu oynadıkça detaylarıda yavaş yavaş öğreniyosunuz, @RIDANES dediği ilk iki şeye bende katılıyorum. Isınma turu var sanki? yok mu? practice bölümü var, orda istediğin gibi ısınabilirsin :D zaten puanlamaya bi etkisi yok, ilk seneyi virginle bitirdim, force indiaya geçtim, tabiki kimi raikkonen'i yarattım :D easy oynuyorum şuanda alışmak için, iyi bi takıma geçince zorluklarıda açmaya başlıcam, kolayda bile o kadar kolay olmaması ayrı bi güzel bence, eski f1 oyununda kolayda pat pat pat geçiyodun herkesi, en sona düşsende geçiyodun, farketmiyodu, ama bu oyunda kolayda oynamasıda baya zevkli, dikkatli oynamazsan iyi turlar atamıyosun, araç geçemiyosun vb., yarış içindeki kuralların hepsi var, ayarlardan açıp kapatabiliyoruz, bence oyun gerçeklik açısından çok iyi, keşke podyumda olsaymış, tek ah ettiğim o ama seneye falan çıkcak diyolar, artık seneye yaparlar :D bide kimi f1e dönerse tamamdır :D

• oyun içindeki replay kameraları yetersiz gibi geldi.
    araç geçtiğim zaman veya sağlam bir kazada mutlaka tekrarnın görmek isterim. gerçek formula izliyomuş gibi gelirdi. f1 2007 de güzeldi.
    2010 da bu keyifi alamadım. tv modda görüntü açısı çok yetersiz. tam araç geçiyorum veya kazada , yakın kameraya geçiyo o yüzden göremiyorum.

bu arada gamepad var bende ne yazıkki direksiyon yok. gamepad ile zor oluyor. araç kontrolü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N.forest -- 8 Ekim 2010; 13:05:49 >
  • bende oyunu bugün itibariyle almış bulunatayım bakalım deneyeceğim umarım güzel olmuştur:)online oynamak isteyenler eklesin yarışalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

Dün gece xbox platformunda az biraz deneme şansı buldum. Özümüz playstation olduğu için her daim bu başlıktayız. :)

Bir kere bu oyunu gamepad ile oynamak hakikaten zormuş. Bunun nedenlerinden biri uzun zamandır direksiyon ile oynamam. Haliyle gamepad i unutmuşuz.

Gördüğüm en büyük artı ki yıllardır F1 2006 oynarım, yön tuşları ile motor çalışma şeklini, lastiklerimizi ve aracın ayrodinamiğini değiştirebiliyoruz. Bu F1 2006 oyununda görmek istediğim ve oyun içerisinde çok çektiğim bir arıza. Kabaca tarif edersem, F1 2006 da hafif yağmur başladığında ve ben pite girdiğimde bana yine kuru hava lastiklerini takıyor ve ancak yağmur hızlandığında ve beni pite çağırdığında yağmur lastiğine geçebiliyordum. Bu benim için büyük eksiklik ve handikaptı. O eksi özellikten bu artı özelliğe geçmek beni mutlu etti.

Pit alanındaki mühendis menüsü ıvırı zıvırı oyuna bir görsellik katmış. Fena sayılmaz. Yine oyunun menüsü fena değil. Henüz tam çözemesemde orta seviye bir menü olarak görüyorum. Orta seviye dememin sebebi ile yılların F1 oyununa hemen hemen aynı menü yapısı ile alışık olduğumdan ötürü bu menü değişik geldi.

Oyun içerisinde, önceki sayfalarda PlaystationBlack arkadaşımın bir yorumu vardı, araçlar biraz havada gidiyor gibilerinden. Buna çok dikkat etmedim açıkçası. Oyun içinde araçların altına gölgelendirme yapıldığı için sanırım biraz örtülmüş bu detay. Bu akşam buna dikkat edeceğim.

Asıl olarak bu oyunu direksin ile deneyip o zaman bir karar vermek istiyorum. Şu an için gamepad ile F1 2006 oyunundan aldığım zevki çok alabilmiş değilim. Açıkçası ön oynayışımın sonucunda pek tatmin olamadım. Zamanla veya oynadıkça iyi gelmeye başlarmı bilmiyorum.

İnşallah hep beraber beğenebildiğimiz ve sürekli oynayacağımız bir oyun olur. Yoksa Mehmet hocamın dediği gibi GT5 e kadar çerez niyetine gideri var.

Seko 2006 mı bu mu....?

Cevap bu linkte mi? http://www.thehut.com/games/platforms/ps3/elysium.search?search=f1&searchFilters=UFMzI2RlcGFydG1lbnQ6Z2FtZXNcL3BsYXRmb3Jtc1wvcHMzIQ== YUH!! 50£

Oyunları gönder!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 10 Ekim 2010; 13:37:15 >

• Hacı ps3 e alıp direksiyon ile denemeden nihai karar veremem.

Oyunları gönderemedim. Birde adres göndersene bana pm den.
  • Bu oyuna kötü diyenler kesinlikle oyunu direksiyonla ve legend zorlukla oynayıp öyle bir denemeli.Eğer buna rağmen kötü diyorlarsa onlar gitsin NFS oynasın.Çünkü f1 onların tarzı değildir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

Hacı ps3 e alıp direksiyon ile denemeden nihai karar veremem.

Oyunları gönderemedim. Birde adres göndersene bana pm den.

İsme gönder şubeden alınacak de...
  • arkadaşlar avutralyada yırtındım gene de yetişemedim. 1:31 küsür ile dönüyorlar ben en iyi 1:33 küsür yaptım. o kadar ayar denedim olmadı. siz hangi ayarları yapıyorsunuz?

ayrıca isteyene satabilirim gayet ucuza ilgilenen pm atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihucak

arkadaşlar avutralyada yırtındım gene de yetişemedim. 1:31 küsür ile dönüyorlar ben en iyi 1:33 küsür yaptım. o kadar ayar denedim olmadı. siz hangi ayarları yapıyorsunuz?

ayrıca isteyene satabilirim gayet ucuza ilgilenen pm atabilir.

PM attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Bu oyuna kötü diyenler kesinlikle oyunu direksiyonla ve legend zorlukla oynayıp öyle bir denemeli.Eğer buna rağmen kötü diyorlarsa onlar gitsin NFS oynasın.Çünkü f1 onların tarzı değildir....

Ben gidip nfs oynıyayım o zaman..
  • quote:

Bu oyuna kötü diyenler kesinlikle oyunu direksiyonla ve legend zorlukla oynayıp öyle bir denemeli.Eğer buna rağmen kötü diyorlarsa onlar gitsin NFS oynasın.Çünkü f1 onların tarzı değildir....

Bence sen daha önce ciddi bir f1 oyunu oynamamışsın. Bunu iyi bir f1 oyunu sanıyorsun.
  • quote:

12 yıldır F1 simulasyonları oynarım

Grand Prix Legends
    Grand Prix 3-4
    F1C 99-01
    vesaire...

F1 2010 güzel bir oyun ancak gerçekçi bir oyun değil simulasyon asla
    G25 Legend moddada oynasam bu sonuç değişmiyor. Oyunu yapanlarada soararsan zaten oyunu üstte yazdığım oyunlarla kıyaslayamazlar.
  • RFACTOR ve modlarına bulaşmadıysanız henüz bir şey görmediniz....
  • rfactor'de iyidir (özellikle historic f1 modları) netkar pro'da iyidir
    göreceğimi görüyorum merak etme
  • oyunun birkaç kusuru var ama bunlar oyunu kötü yapmıyor malesef. oyun makineyi 3,41 e güncelledi 3,50 yapsam mı yapmasam mı bi türlü karar veremedim
  • Ben silverstone dayım arkadaşlar ilk senem daha fazla oynayamıyorum zaten de bana bir yardım ayarlarda dönemiyorum ben bu pistte nasıl bir şey yapmalıyım bir yardım ederseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: wholet

Ben silverstone dayım arkadaşlar ilk senem daha fazla oynayamıyorum zaten de bana bir yardım ayarlarda dönemiyorum ben bu pistte nasıl bir şey yapmalıyım bir yardım ederseniz sevinirim

Benim de 2 yarış oldu orayı geçeli. 2 saat falan tur attım anca alışabildim. Sıralamada 16, yarış sonu 5. (ayarlar off,expert). Pit stop stratejisini değiştir; 3. tur prime lastik seçiliydi. Ben de prime ile başlayıp 7. turda option ile değiştirdim ve çok işe yaradı. Yarış uzunluğu %20'ydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hhsyni

quote:

Orijinalden alıntı: wholet

Ben silverstone dayım arkadaşlar ilk senem daha fazla oynayamıyorum zaten de bana bir yardım ayarlarda dönemiyorum ben bu pistte nasıl bir şey yapmalıyım bir yardım ederseniz sevinirim

Benim de 2 yarış oldu orayı geçeli. 2 saat falan tur attım anca alışabildim. Sıralamada 16, yarış sonu 5. (ayarlar off,expert). Pit stop stratejisini değiştir; 3. tur prime lastik seçiliydi. Ben de prime ile başlayıp 7. turda option ile değiştirdim ve çok işe yaradı. Yarış uzunluğu %20'ydi.

Fazlasıyla tur atmak gerekicek galba cidden pit aralığını uzatiim o zaman bende şu yarış geçsin diyorum içimden resmen Fifa 11 oynamicaktım bugün silverstone diye oynadım valla

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.