Şimdi Ara

FORMULA ONE 2010 [PS3 ANAKONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
0
Favori
14.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hazırım bugün gözler yoruldu sakin kafayla iyi bir derece yaparım yarin. 1.54 ün bile altına inilir.

yolu ezberledik zatende , limitleri zorlamak lazım virajlarda.
  • Online ve Time Trial de tüm araçların güçleri eşit..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Online ve Time Trial de tüm araçların güçleri eşit..

Alla alla çok ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

FORMULA ONE 2010 [PS3 ANAKONU]
    Var

quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

Beyler oyunda en hızlı araç hangisi, rekorları kariyerde mi yoksa normal yarışlarda mı yapıyorsunuz ?

Mesela yukarıda SolidRock ın red bull ile attığı dereceyi ben bmw ile 1.58.182 attım, araçlarda fark ediyor.

Araçtan araca fark ediyor, Red Bull ile ne ettiysem 02:00'ın altına inemedim, ama Mercedes ile 01:54 civarı yaptım, yarım saat falan daha uğraşsam 01:52-53 gelir gibi...Kızdırmayın beni coşarım şimdi...

PC de mi oynuyorsun ? PSN de göremedim seni.

• Yok abicim benim PS3, custom PS3 grafikler gördüğün üzere cillop (1080p, 8MSAA, 16AF) Vallahi PS3'te GT5'in üstüne gül koklamam. Bu arada Time Trial'de araçların güçleri eşit değil...

@Ufuk

Ab, benim odanın perdelerini sökmüşler, şimdi alacam direksiyonu, tüm mahalle ve caddeye karşı, bilirsin bizim burayı, oynayacağım Ben en erken 1 saate gelebilirim. Bu zamanı iyi değerlendir, ne zaman çekeceksen, çek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 26 Eylül 2010; 11:59:39 >
  • Playseat'in G27-G25 ve GT-FORCE ile uyumlu F1 direksiyonu ile oynamak isteyen?
    Tuşları, vitesleri, alüminyum gövdesi, led ışıkları, karbon görünümü falan filan. Tam bir F1 direksiyonu işte. Türk Lirası ile 3220 tlcik.

• quote:

Orijinalden alıntı: hhsyni

Playseat'in G27-G25 ve GT-FORCE ile uyumlu F1 direksiyonu ile oynamak isteyen?
    Tuşları, vitesleri, alüminyum gövdesi, led ışıkları, karbon görünümü falan filan. Tam bir F1 direksiyonu işte. Türk Lirası ile 3220 tlcik.

• quote:

Orijinalden alıntı: hhsyni

Playseat'in G27-G25 ve GT-FORCE ile uyumlu F1 direksiyonu ile oynamak isteyen?

OHA OHA...

• O direksiyon ne lan öyle OHA diyorum Bugün beni playstation Move um ile başbaşa bırakın olur mu Bugün giremeyebilirim akşam
  • demosu varmı
  • Malezya'da geçen var mı?
  • Shanghai'da 1:39.828.

• F1 2010 SINGAPORE - MARINE BAY (TIME TRIAL) 01:46:460
  • Kariyer modunda diğer takımların ilgisini arttırmak için ne yapmam lazım?
  • arkadaşlar oyunu oynadım iyi bir oyun olmuş ama sadece iyi diyebilirim çünkü oyunda inanılmaz fizik hataları var, yarıştığınız oyunların replay ini izleyin arabanın tekerleklerinin yere basmadığını ve asfalt ile tüm tekerleklerin arsaında boşluk olduğunu göreceksiniz.bunun dışında arabalar kutu gibi hareket ediyor asfaltı tutan yapışan ve ona göre tepkiler veren bir araba hissi kesinlikle yok....ayrıca pit stop a girerken falan araba aniden saçma sapan hareketler yapıyor bug varmış gibi...işin özü codemaster beni hayal kırıklığını uğrattı diyebilirim...dirt2 gibi mükemmel bir oyundan sonra bu pek olmadı ama codemaster f1 i her yıl yapmak istiyormuş umarım sonraki yıllar güzel bir iş çıkarırlar ama bu sefer olmamış...
  • Derece yapmak gerekiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

Derece yapmak gerekiyor...

Hep yapıyorum zaten. Practice, sıralama turlarında ve yarışlarda full birinciyim.

9 yarış yaptım, 8'inde birinci oldum.
  • Yarini bekleyin yarin time traile giriyorum zamanlarim gelicek bekleyin time trailda arabalar daha hizli zaten beni bekleyin turlarim gelicekkkk
  • Bekliyoruz...
  • Şimdi Bahreynde zaten 1:54 üm var ona biraz daha bakıcam sırada singapur melbourne shangai var

Singapur terk 1 tur tamalayamadım invalidated lap oldu hatta invalidated next lap bile oldu bırakırım ben burayı Hatta son dönüşte spin atıp pite bile girdim o spinle bunu yapabilicek var mı başka

Edit:Singapurda uzun uğraşlar sonucu tur tamamladım ve 1:43.836 yaptım off sinir bir pist 30dk içinde sadece bir tane valid tur atabildim o da bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholet -- 27 Eylül 2010; 17:26:32 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.