Şimdi Ara

FORMULA ONE 2010 [PS3 ANAKONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
408
Cevap
0
Favori
14.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

online yarışlara bende katılmak isterim...
  • Bende katilirim sampiyona olursa ama saatler onemli uymasi ama online a varim.
  • Bugün PC versiyonunun tur videolarını eklemeyi düşünüyorum, zamanlarımızı karşılaştırabiliriz...
  • Evet beyler şuan 5 kişiyiz bjk maçından sonra herkes musait olurmu ?

Katılımcı Listesi:

songoku35

tntntn

kevin21

wholet

nicksiz

Tahmınım 1 kısı daha katılır oluruz 6
  • Bugun musait olmayabilirim zaten bu senem benim universite hazirlik senem zaten fazla bos olamam agna bugun bos degilim 7 gibi olurum belki musait bide %10 yapsak tur sayisini bence daha iyi
  • bjk maçı sonrası bana uygun...
  • bana da uygun gözüküyor
  • online var mı online

• Video ayrıntılı idi ama yüklenince görüntü kalitesi çok kötü oldu, zamanım 02:00:430...

Ekleme: Bu arada G25 ile oynadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 25 Eylül 2010; 19:34:31 >
  • Demin onlineda Bahreynde eşit arabalar var zaten ama bende Mercedes vardı 1:54 yaptım
  • Layn! Bensiz mi yapacaktınız la yarış?
  • Katılımcı Listesi:

songoku35

tntntn

kevin21

wholet

nicksiz

Ridanes

zaten senı dusunup 1 kısı daha katılır dedım
  • Ben bu monte carloya katılmak istemiorum Millet kaza yapıo 8 kişi girmiş orda ben virajı içten alıorum dsq oluo bırakın bu işleri yaa
  • Malezya'da 1:37'nin aşağısına inen var mı?

Ayıptır söylemesi 1:37 ile pole positionu yaptımda.

Bknz. Bu seneki Malezya yarışındaki en hızlı tura:
    Mark Webber
    Red Bull-Renault
    1:37.054
  • Beyler oyunda en hızlı araç hangisi, rekorları kariyerde mi yoksa normal yarışlarda mı yapıyorsunuz ?

Mesela yukarıda SolidRock ın red bull ile attığı dereceyi ben bmw ile 1.58.182 attım, araçlarda fark ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.c.i -- 25 Eylül 2010; 23:39:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

Malezya'da 1:37'nin aşağısına inen var mı?

Ayıptır söylemesi 1:37 ile pole positionu yaptımda.

Bknz. Bu seneki Malezya yarışındaki en hızlı tura:
    Mark Webbe
    Red Bull-Renault
    1:37.054

Yarin denerim ama sende ne vardi araba onlineda equal mi ? Ben kariyerde lotus ile denerim Yarini bekle kisacasi Bahreyn 1:54 var mi acaba
    Ben bahreyni onlineda equal araclar altinda yaptim 1:54 u. Yarin malezyaya bakicam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholet -- 25 Eylül 2010; 23:38:18 >

• Var

quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

Beyler oyunda en hızlı araç hangisi, rekorları kariyerde mi yoksa normal yarışlarda mı yapıyorsunuz ?

Mesela yukarıda SolidRock ın red bull ile attığı dereceyi ben bmw ile 1.58.182 attım, araçlarda fark ediyor.

Araçtan araca fark ediyor, Red Bull ile ne ettiysem 02:00'ın altına inemedim, ama Mercedes ile 01:54 civarı yaptım, yarım saat falan daha uğraşsam 01:52-53 gelir gibi...Kızdırmayın beni coşarım şimdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 25 Eylül 2010; 23:51:32 >

• Bende 1.55.488 yaptım bahreyn'de.
  • Ferrari virajları döndükten sonra çok iyi hızlanıyor , fakat mercedes de düz yolda çok iyi , Bmw de limitleri zorlamama rağmen , mercedes ve ferrari kadar derece yapamadım , en iyi derecem 1.55.200 küsür.
  • Yarın sabah sana derece gösterecem, hazır mısın?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.