Şimdi Ara

formula lastik alayımmı almayayımmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 kez daha düşün.
  • pirelli uretiyor iyi iste ama hic kullanmadm
    4 sene sonra yoldan ucmasın

• alacağın arabanın markasına bağlı. yeni bir aracın varsa alma. ama eski veya ederi 25 binin altındaki bir arabaya alınabilir. torosa michelin takmanın da manası yok. kuş serisi, spring, broadway, tata, lada, al gitsin. fiyatı iyi sonuçta. 4 lastik az para tutmuyor..
  • petlas al, bunlardan daha iyi olduğuna kalıbımı basarım. maceraya gerek yok.
  • Lastik ebatlarını araç türünü söylesen daha fazla yardımcı olabiliriz.
  • Falken al kafan rahat etsin tam bir f/p markası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar, lastik işini nasıl hallettiniz?
  • canını seven bu lastiği almasın ben geçen kış 3-4 kez kaza atlattım hemde sakin kullanımda. iki damla yağmur görmesin sabun gibi kayıyor hemde lastik daha sıfır yeni alınmış. bi arkadaş ucuz arabaysa alabilirsin demiş ama tam tersi abs yoksa bu lastik intihar olur. bi test değeri göstereyim durumu daha iyi anlarsınız ki ben bunu şahsen test edip onaylamış oldum.
    bu testte ıslak zemin frenleme değeri 10 üzerinden 3.5!!! ıslak frende bu kadar düşük puan alan dünyada başka lastik yok. ayrıca berbat bi yol sesi var bi süre sonra çekilmez oluyor.
    http://www.rezulteo-lastik.com.tr/ceat-lastikler/formula-winter-lastik/deneme-test-2198

ben bu lastiği satıp kurtuldum ve gittim nokian D4 aldım harika performansı var kar kış yağmur vız geliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.