Şimdi Ara

Dunlop mu? Fulda mı? Starmaxx mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
10.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aracımıza yeni bir lastik almak istiyoruz bu 3 lastik arasında kaldık. Hangi lastiği seçmemiz doğru olur? Yol tutuşu vs. hangisinin daha iyidir? Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler. :)

• Dunlop kullaniyorum aracimda yine iyi hamuru bitmis olmasina ragmen ama disler hala kaplan gibi illa bunlarin icinden birini alacaksan dunlopu tercih ederdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yokohoma al şiddetle tavsiye ederim
  • Peki yol tutuşu nasıl? Aracın içerisine çok ses veriyor mu? Islak zeminde ve kuru zeminde frenlemesi nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

yokohoma al şiddetle tavsiye ederim

Yokohoma bizi aşar hocam pek fazla bütçemiz yok zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandeTerim

Dunlop kullaniyorum aracimda yine iyi hamuru bitmis olmasina ragmen ama disler hala kaplan gibi illa bunlarin icinden birini alacaksan dunlopu tercih ederdim

Dunlop'un yol tutuşu ve ıslak zeminde ve kuru zeminde frenlemesi nasıl? Bizi memnun eder mi ?
  • Starmaxx

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lassa mı michelin mi?
    14 yıl önce açıldı
    Falken mi ? Hankook mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulvi-

Starmaxx

Hocam Starmaxx'ın yol tutuşu vs. nasıl? Araç içine çok ses alıyor mu? Frenlemesi nasıl?
  • Evet abiler başka önerisi olan var mı? :)
  • Dunlop tek geçerim 65 bin km dayandı ve son nefesine kadar lastik çok iyi yol tuttu kabak olmasına rağmen yol tutuşu çok iyiydi özellikle sp sport 01 serisini öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: eray0909

Evet abiler başka önerisi olan var mı? :)

Bende şiddetle Petlas PT515'i tavsiye ediyorum.

Çok güzel ve yerli lastiktir.

• Dunlop lastiklerle geldi sıfır aracım, şuan 3. senesinde berbat durumda.Km 25.000
  • canını seviyorsan lastik de biraz iyi ye kaç şahsen petlas ve yan sanayi starmax vs alma elinde internet var.en azından adac testlerine bak fiyat performans olarak metro marketlerde satılan avrupa da iyi bilinen falken al derim.

• Falken Ziex ZE914 tavsiye edebilirim. Uygun fiyatlı olmasına karşın güzel bir lastik. Eşimin aracına aldım şimdilik memnunuz.
  • bu üçü arasından starmax.

bence hankooktan bir fiyat alın
  • Dunlop sert lastik , ıslakta iyi yol tutmaz. Sert olduğu için de seslidir. Ama dayanıklıdır.

Kışlıkta hemen hemen tüm markalar tatmin eder,

• Dunlopun fiyati eskisen oldukça yüksekti nasil oldu da starmax ile ayni fiyata düştü o ilginç. Üçüncün arasından Dunlop derim ama bu iste bi terslik var

• Lastiklerin ebat ve markanın hangi modeli olduğunu belirtmemişsiniz.

Dunlop markasının belirli modelleri goodyear ve sumitomo firması tarafından üretiliyor.

Bu arada Dunlop sp sport01 lastiğinin ülkemizde üretilen versiyonunun hamuru ve lastiğin kalitesi çok kötü, aynı lastiğin almanya üretimi ile çok farklı.

Falken de sumitomo grubuna ait, falken markasını da düşünün derim.
  • Lastiğe fazla para vermek istemiosan starmaxx al artık çoğu araba starmaxx kullanıyor.1 yıl yol yardım hediyeside var.

• Dunlop Sp Quattromaxx kullanıyorum. Islak zemin performansı güzel. Biraz sesli bir lastik ama tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.