Bildirim
formattan sonra lisanslı program kurma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
güncel -
Şimdi o lisanslı programları ilk kurarken sana user name ve password veya key vermiş olmaları gerekir. Formattan sonra programı kurup o verilen keyi veya diğer bilgileri girip etkinleştirebilirsin. Mesela ben Avira kullanıyorum. Bana ilk aldığımda verdikleri key ve kurarken girdiğim e-posta adresini girip etkinleştiriyorum. Sana bu key veya diğer bilgileri vermedilerse, o firmalarla görüşmen lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Program yedeklemek için bir yazılım mevcut ama ücretli
http://www.sordum.net/2921/kurulmus-olan-bir-program-veya-oyunu-yedeklemek/ -
quote:
Orijinalden alıntı: carello
s.a benim 3 tane özel lisanslı programım var format atmak istiyorum fakat formattan sonra program kurulumu özel key istiyor nasıl kurabilirim tekrar. sistem geri yükleme çalışmıyor. lisanslı programlarım için format atamıyorum.
konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.
Doğru sürümleri yüklediğine emin misin? Çoğu program sürüm değişiminde Eski sürüm ile alınmış lisansı kabul etmez. Yoksa niye özel key istesin? -
Merhaba kullanıcı adı ve şifre zaten var programlar muhasebe programı gibi bi şey kurulum esnasında kullanıcı adı ve şifre den hariç 25 ile 30 haneli rakamlardan oluşan özel key verdikten sonra kuruluyor. peki biz bunun bütün alt dosyaların yedeğini alsak olmaz mı veya hangi dosyaların yedeğini almam gerekiyor. yardımınız için teşşekürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X