Şimdi Ara

formatsız format nasıl yapılır :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayara format atmak istiyorum ama bütün güncelleme program vs. gidecek.güncellemeleri bi de driverları faln silmeden bunu yapabileceğim bir program var mı???

• quote:

Cevap: formatsız format nasıl yapılır :)

sütsüz yogurt yaptiginda goruselim, banada anlat nasil oluyor
  • driver genus ile driverları yedeklersin format sonra aynı programla geri yükletirsin fakat güncellemeler için böyle birşey olmuyor....

formattan sonrada temiz halde acronis true image il de yedeklersin bidahada format atmazsın
  • teşekkür ederim deneyeceğim ama güncellemeler gidecek :( ne yapalım sağlık olsun
  • kardeş ne güncellemesi var ki?

xp sp3 lü cd al - office tr yamalarda çıktı.
  • işte şu windows güncellemeleri yok güvenlikmiş flan birsürü.zor geliyor bi de şu ekran kartı güncelle flan işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: golkipir

işte şu windows güncellemeleri yok güvenlikmiş flan birsürü.zor geliyor bi de şu ekran kartı güncelle flan işte

Ne güvenliği.Şuana kadar Windowsu hiç güncellemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadaşlar bilgisayara format atmak istiyorum ama bütün güncelleme program vs. gidecek.güncellemeleri bi de driverları faln silmeden bunu yapabileceğim bir program var mı???

arkadaşlar yeteri kadar yardımcı olmuş

*driver yedekle
    *format at yedeği geri yükle
    *mademki güncellemeler bu kadar önemli :

basit bi programla ve basit bi komut ile bu işi halledicez ;

program bu :

bu adrese giriyoruz

http://www.windowsupdatesdownloader.com/UpdateLists.aspx

işletim sistemimize ve dilimize dikkat ediyoruz

file bölümünde downloada tıklıyoruz ,,,

masa üstümüze uygun dosya iniyor

dosyayı açtıgımızda ise ;

şimdiye kadar çıkmış bütün güncellemeleri görüyoruz ve hardiskimize indiriyoruz...

klasörlere ayrılmış şekilde güncellemler sıralanıyo

ben birden fazla güncellemeyi nasıl sırasıyla yüklenir katılımsız kurulur onu gösterim diyelim güncellemer bu şekilde

boş biyere sag tıklanır ve boş yeni metin belgesi oluşturulur

diyelim dosya ismi şunlar ; normalde bunları kurmak için sırasıyla tek tek kurmamız lazım onaylıyormusun ileri gibi yerleri pas geçicez diyelim bu dosyalardan 100 tane bile olsa

WindowsXP-KB952954-x86-TRK.exe
    WindowsXP-KB953155-x86-TRK.exe
    WindowsXP-KB954459-x86-TRK.exe

bu komut ile oluşturdugumuz metin belgesi dosyamızı yukarıda ki güncelleme dosyalarını metin belgesine yazıyoruz ve sonuna şı komutu ekliyoruz ;

/passive /norestart

metin belgesine şu şekilde olmalı

WindowsXP-KB952954-x86-TRK.exe /passive /norestart
    WindowsXP-KB953155-x86-TRK.exe /passive /norestart
    WindowsXP-KB954459-x86-TRK.exe /passive /norestart

oluşan yeni metin belgesine istediğimiz ismi veriyoruz ve sonunu bat olarak ,, komut dosyası olarak değiştiriyoruz....
    ve bu dosyayı güncelleme olan dosyaların içine atıyoruz,,,

ben bu dosyaya updates ismini verdim yani oluşan dosya ;
    updates.bat olmalı

updates.bat dosyasına çift tıkladıgımız da bütün güncellemeler yüklenicek ve otomatik yeniden başlayacaktır varsa diyelim internet explorer 8 mesela kurulum devam ederken internete baglanıp güncellemeyi otomatik yükler ve kaldıgı yerden devam eder,,,,

diyelim bi kalsör dolusu güncelleme var ve bu dosyaları tek tek metin defterine yazmak zor geliyo onunda bi kolayı var :

programın ismi ;

listeyici bu program diyelim biyerde müzik filim yada bizim yaptıgımız gibi güncelleme dosyaları var resimdeki gibi sadece iligili dosyayı tıkladıgımızda kalsörde ne kadar dosya var ise dosya isimlerinin hepsini kopyalar

burdan indirebilirsin ;
    http://rapidshare.com/files/236602725/Listeleyici_DH_by_YXSDF.exe.html

kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reptile_34 -- 24 Mayıs 2009; 11:15:14 >

• çoookkkk tşkr ederim.hocam windows-xp-sp3-x86-trk i indirdim en başta ama uzantısı ne görmedi hangi programla açacağım onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golkipir -- 24 Mayıs 2009; 21:30:05 >
  • bu adreste bulabilirsin :

http://www.windowsupdatesdownloader.com/ProgramFiles.aspx

bu arada update dosyalarını saklayabilirsin zaten her durumda gene aynı güncellemeler yükliyceksin sadece bu yüklemeden sonrakileri ilave edersin kolay gelsin :)
  • eeywallah çok teşekkür ederim
  • hocam tekrar teşekkür ederim.bi sorum olack ilk işlemler tamamdır.önceki güncellemeleri gördüm.onları download ettiğimde kotadan mı yiyor onu merak ettim.
  • quote:

hocam tekrar teşekkür ederim.bi sorum olack ilk işlemler tamamdır.önceki güncellemeleri gördüm.onları download ettiğimde kotadan mı yiyor onu merak ettim.

netten ne inidirsen indir ne seyredersen seyret ne dinlersen dinle hepsi senin gibi kota sorunu olan arkadaşlar için baş belası ; bu işlemi net cafede yada limitsiz kullanıcı arkadaşlarındanda download edebilirsin,,,
  • sanırım yanlış sordum :) o program yedekleyecek anladığım kadarıyla yedeklerken yiyecek mi kotayı
  • quote:

sanırım yanlış sordum :) o program yedekleyecek anladığım kadarıyla yedeklerken yiyecek mi kotayı

update dosyaları bi kere indiriceksin sonrada güncellemeleri yüklerken neti kapasanda olur zaten dosyalar indirdikten sonra otomatik güncellemeleri kapasanda olur sonra belli aralıklarla açar yeni güncellemelride alsan olur,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reptile_34 -- 25 Mayıs 2009; 23:47:19 >
  • reptile_34 dostum masaüstü resminde yakıyor haaa.. :)
  • formatsız format ghost ile olur ancak.
    bilgisayarına tüm güncelemelerini falan yap. çalışır, sorunsuz ise,ghost programı ile ghostunu al. istediğin zaman o ana geri çevirirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahadirr34

reptile_34 dostum masaüstü resminde yakıyor haaa.. :)

bende ilk gördüğümde çok hoşuma gitmişti :) bu forumdan bi arkadaştan almıştım

buyrunuz

http://rapidshare.com/files/237215742/girlswallpapercollectio.jpg.html

buda direk baglantı

http://img36.imageshack.us/img36/4904/girlswallpapercollectio.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reptile_34 -- 26 Mayıs 2009; 1:48:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.