Şimdi Ara

format zamanı F6 ile RAİD YÜKLEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anakartın sitesinden Raid dosyasını indirdim.fakat satayı tanıması için FDD gereklidir.FDD olmadan bu mümkün değil mi.Flas belleğe yükledim sata raid dosaysını .fakat F6 ya basınca A sürücüsüne disket takın diyor.Anakart Biostar.İnternetten idndirdiğim xp cdlerde işe yaramadı.
    Hdd yi görmüyor.biostan satayı kapattım.yine aynı şey.
    Biosu güncellemek istedim.bİosunu güncellemek için de FDD gerekliğimiş.
    işin içinden çıkamadım.

ama yine olmazsa fdd ile dosyayı acılışta yuklemelisin ve f6 ile yüklemelere başlayınca
    fdd takılı olmalı en sonda adım adım okuyup yaparsın zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan

bıostan sata acık olacak
    ama yine olmazsa fdd ile dosyayı acılışta yuklemelisin ve f6 ile yüklemelere başlayınca
    fdd takılı olmalı en sonda adım adım okuyup yaparsın zaten

Kardeş ben o Fddyi çoktan söküp attım.acaba 2 tane dvd rom taksam.birine sata driverini koysam.format zamanı f6 ya bassam olur mu?

Orijinalden alıntı: alia
    Kardeş ben o Fddyi çoktan söküp attım.acaba 2 tane dvd rom taksam.birine sata driverini koysam.format zamanı f6 ya bassam olur mu?

Malesef olmaz hatta windows cdsi içinde koysanda görecek yeteneği olduğunu sanmam.
    Doğru sürücüden eminden aslında nlite ile sürücü eklemek çok kolay.
    Hatta çalışan bilgisayar varsa teamviever ve nlite programını yükleyin,sürücüde windows cdsi olsun ve sürücüleride belirli bir yere kopyalayın; bilen bir arkadaş size teamviever ile bağlanıp sata entegreli windows cdsi yapabilir.
    Kasa:Feel Hurricane2, Psu:Corsair TX650W, Anakart:Gigabyte GA-Z77-D3H, Ram:2x4 Gb Corsair V. DDR3 1600 MHZ XMP, İşlemci:İntel 3570K Ekran Kartı:Zotac GTX 670 2 GB , Monitör: Samsung 2232BW 22" 2 ms, Soğutucu:Ximatek Aegir HDD:Corsair 60 GB SATA3 SSD, Seagate 1 TB sata2 7200 rpm, Seagate 320 GB sata2 7200 rpm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.