Şimdi Ara

Format Sonrasi Yaranan Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle Selamun Aleykum.Ben bilgisayara format attiktan sonra oyunlarda sorun yasamaya basladim.Mesela diyelim point blank isimli bir oyun oynuyorum,oyunda arada garip sekil cekme sesi ve arama sesi geliyor.Bu sesler geldigi zaman oyun 1-2 saniyelik donuyor.Bilgisayara format atmadiktan once boyle bir sorun yoktu.Harddiskten kaynaklanabilicegini dusundum ancak harddiski bir uygulamayla taratdim hic bir sorun bulamadim.Bana yardimci olabilecek varmi?

Simdiden Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde su ses sorunu duzeldi artik oyle resim ve arama sesleri gelmiyor.Ama oyun oynadigim zaman mesela saga gidiyorum saga gitme tusunu biraktigim zaman 2-3 sn hayla saga gitmeye devam ediyor.Internet hiziyla alakali degil

Orijinalden alıntı: Omer189

Birde su ses sorunu duzeldi artik oyle resim ve arama sesleri gelmiyor.Ama oyun oynadigim zaman mesela saga gidiyorum saga gitme tusunu biraktigim zaman 2-3 sn hayla saga gitmeye devam ediyor.Internet hiziyla alakali degil

Yüklediğiniz Windows sürümüyle alakalı olabilir. Farklı bir sürüm yüklemeyi deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.