Şimdi Ara

Arena ssd kullanici hatasi diyor saka mi bunlar ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 240 gb sandisk ultra II ssd almistim mediamrktan indirimdeydi neyse pc kapadim acilmadi bi daha ctrl+alt+del asin yeniden baslatio falan filan ilk windows cortladi sandim yok sonra biosa bi girdim diger hdd goruyor ssd gormuyo ha dedim ssd elimizde kalmis soktum makineden pc dukkani olan tanidigim var bi goturiyim taksin bide onun makinelerde deneyelim dedim baktik hic biri gormuyo harici okuyucuda gormeyince gonderdim arenaya bugun kullanici hatasi zirt pirt diye geri dönmüş yahu biz bunun ustunde depiniyoz mu kasada sabit vidali sekilde duruyor nasil kullanici hatasi oluyo anlamadim bi daha gondericem boyle bisey basina gelen var mi hic ssd nasil kullanici hatasi olsun yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs09gs09 -- 24 Temmuz 2017; 15:37:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

yoksa üçkağıt yapmışlar demektir.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • Dahada arena garantili urun almicam alirken iyi bakin basiniza gelebilir en azindan ssdde yamuk yapiyorlar isimiz yok hakem heyeti o bu kovalicaz simdi

Biliyorlar Tüketici Hakem Heyeti,ne konuyu taşısanız en az 6 Ay ile 2 Sene arasında sürecek onun için geniiiiişşşş geniiiiişşş takılıyorlar, olan bu arada bizlere oluyor.

Hiç kimse ile uğraşmayın, ingilizceniz var ise Sandisk Global,den RMA açın, gerisini onlar düşünsün, sonra SEVE SEVE DEĞİŞİM yapacaklardır.

Link.
    Sandisk Return Material Authorization(RMA)

kb.sandisk.com
    Online RMA Request
    https://kb.sandisk.com/app/rmaform

• TR firması ise şaşılacak bir karar değil.
    900Tl lik anakarta utanmadan kullanıcı hatası diyenilecek servispoint-ler var ülkemizde.

Kullanıcının kırdığı hasar verdiği eleman vs varmı yok

-karar kullanıcı hatası

Direkt Sandisk ile iletişime geçebilirsiniz. Sandisk Türkiye olarak da destek veriliyor diye hatırlıyorum. Sandisk SSD Ana Konu üzerinde lafı geçmişti bir süre önce.

Bulabilirsem paylaşırım buradan, ama siz de göz gezdirdiğiniz zaman denk geleceksinizdir bir şekilde.

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
    |♦|RS incelemeleri ve paylaşımları|♦|
    |♦|ROG STRIX RTX 3090 O24G GUNDAM|♦|
  • sorun çözüldü uzun uğraşlar sonucu hyperx fury gönderelim dediler kabul ettim etmesem iş uzuyacak
  • Sandiskin rma servisi harikadır. Yerel aç köpekler tam bir şerefsizdir. 2 defa sandisk rma ile deneyimim oldu. Üst sınıf hizmetleri var.

AMD Ryzen™ 5 1600 AF 3.2GHz (Turbo 3.6GHz) 16MB Cache 12nm//Gigabyte B450M S2H//Msi RX480 Gaming 8G//GSKILL 8GBx2 RipjawsV Siyah DDR4 3600MHz@3200MHz//Intel® SSD Pro 6000p 256GB Nvme//Seagate 1 TB 7200rpm//Seagate 750GB//SilverStone Strider Essential SST-ST50F-ES230 500W//Aerocool QS240 Full Tempered Glass//Samsung LS24F350FHMXUF 23.5" 60-72Hz Full HD FreeSync PLS //SAMSUNG 932 NWE PLUS 75Hz//Logitech G Pro//Razer Deathadder Chroma//Razer Kraken 7.1//Logitech Z5500 5.1//Windows 10 Pro x64//Battlelog
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs09gs09

sorun çözüldü uzun uğraşlar sonucu hyperx fury gönderelim dediler kabul ettim etmesem iş uzuyacak

Sandisk ultra ile hyperx fury kıyalasnamazki.. hyperx fury düşük performanslı bir ssd ismine kanıp alınmamalı özellikle yazma hızı kötü ama 4k yazma hızıyla kurtarsada bir ultra ıı ayarında değil kesinlikle.. Kabul edip büyük bir hata yapmışsınız.. buyrun bunlarda benchmarkları birisi ultra II diğeri hyperx fury

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 26 Temmuz 2017; 19:1:32 >

• crazy585858 kullanıcısına yanıt
    Para iadesi 1.5 yil onceki para olunca insan ister istemez kabul ediyor 190 liraya almisim şimdiki fiyati 400 leri bulmuştur kesin

Orijinalden alıntı: gs09gs09

Para iadesi 1.5 yil onceki para olunca insan ister istemez kabul ediyor 190 liraya almisim şimdiki fiyati 400 leri bulmuştur kesin

350 civarı şimdi. fakat kingston da aynı fiyat.

yeni gelen ürüne 0 tl de olsa fatura kesip garantisini yeni başlatacaklarsa 190 lira iade almaktan iyidir.
    garnti vermiyorlarsa bir sandisk ile görüşseydiniz.
    valla bilmiyorum para iadesi istemediğimi belirttim değiştirdiler o yüzden demek ki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.