Şimdi Ara

Default Boot Device Missing or Boot Failed. Hatası yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yeni lenovo z510 aldım freedos olarak geldi format atamıyorum ve boot ayarında bir iki değişiklik yaptım sonra default ayarlara döndür dedim sonra bu hatayı vermeye başladı ve biosa girmiyor artık lütfen yardım edin :(

Hata:

resmi başka bir yerden buldum aynı hata mevcut pek net değil ama :(

• Bilen yokmu arkadaşlar :(
  • Hocam biosa mutlaka girer. Şimdi bilgisayarı kapat(yeniden başlatma) sonra aç ve delete tuşuna bas birkaç kez. Biosa girdikten sonra boot sekmesinden ilk sırayı cd/dvd yi seç eğer dvd ile yükleyeceksen. Usb ile yükleyeceksen usb yi seç. Ve ayarları kaydedip çık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Steam: PeerNet

Oo\SKYLINE/oO
  • Orasını biliyorum ama bunun bios farklı normal cd/dvd veya usb seçme gibi değil ve bios açılmıyor hiç bir şekilde :( bir kaç kere açtım ve sonra default ayarlara döne bastım yukarıdaki hatayı veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snipes -- 17 Şubat 2014; 22:23:55 >

Orijinalden alıntı: Snipes

Orasını biliyorum ama bunun bios farklı normal cd/dvd veya usb seçme gibi değil ve bios açılmıyor hiç bir şekilde :( bir kaç kere açtım ve sonra default ayarlara döne bastım yukarıdaki hatayı veriyor

Sanırım ilk sırada ağ kartı var. Pili çıkartıp içindeki elektriği alın yani birkaç kez güç tuşuna basın. Daha sonra pili takıp başlangıçta biosa girmeyi deneyin. Başka yol yok sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Steam: PeerNet

Oo\SKYLINE/oO
  • yardımın için teşekkür ederim sabah lenovo servisini aradım saolsunlar yardımcı oldular
    Çözümüde : şarj giriş bölümünün hemen yanında küçük recovery düğmesi mevcutmuş ben hiç farketmeştim bilgisayarı kapatıp o tuşa basıyoruz ve bios setup mevcut tıkladığımızda eski haline dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snipes -- 18 Şubat 2014; 15:59:23 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.