Şimdi Ara

format attım sesler gelmiyor... yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • belki şipşak bi cevap alırım diye buraya açtım konuyu.. ses aygıtı yok falan diyodu denetim masasından açtırtmıyo da kapatmış tamamen yardımcı olabilecek var mı?

GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE
  • Driverı kurmaya çalışıp beceremediğini varsayıyorum.

Lenli lunlu konuşmana rağmen aynı sorunu bugün yaşadığım için durumunu anlayabiliyorum ve yanıt vereceğim. Ses kartının driverı inatla kurulmuyordu yapmadığım şey kalmadı 4-5 farklı driver indirdim, kurabilmek için xp service pack 1, ardından service pack 3 indirip kurdum, yine olmadı. En son güvenli kipte kurulum geldi aklıma. Denedim ve biraz inat etse de güvenli kipte kurmayı başardım. Şu an bir sorun yok.

Driverını kuramıyorsan eğer güvenli kipte dene. Eğer driver kurmaya hiç kalkışmadıysan driver kurmayı dene.

Orjinalden alıntı: MonsterHungry

Kamerayla bak.

buna bişey diyemezler heralde.
    Kamerayla bak.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmReErDeM 07

quote:

Orjinalden alıntı: MonsterHungry

Kamerayla bak.

buna bişey diyemezler heralde.
    Kamerayla bak.

ehuehue

Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch

Driverı kurmaya çalışıp beceremediğini varsayıyorum.

Lenli lunlu konuşmana rağmen aynı sorunu bugün yaşadığım için durumunu anlayabiliyorum ve yanıt vereceğim. Ses kartının driverı inatla kurulmuyordu yapmadığım şey kalmadı 4-5 farklı driver indirdim, kurabilmek için xp service pack 1, ardından service pack 3 indirip kurdum, yine olmadı. En son güvenli kipte kurulum geldi aklıma. Denedim ve biraz inat etse de güvenli kipte kurmayı başardım. Şu an bir sorun yok.

Driverını kuramıyorsan eğer güvenli kipte dene. Eğer driver kurmaya hiç kalkışmadıysan driver kurmayı dene.

29-30 Temmuz tarihleri arasında ses driverlerını yok eden bir virüs mü çıktı yahu ?
    Aynı dertten ben de muzdariptim. 2 gün önce görev çubuğundaki ses ikonu kayboldu ve ses denetimleri bölümünde aynen "aygıt yok" yazıyordu.Sizinle aynı şeyleri yaptım (birsürü driver indirdim v.s.) bir türlü olmadı. (Güvenli mod aklıma gelmemişti ama) En son bugün işyerine götürdüm. C partition ınına bir format+tekrar XP (SP3 ile) kurulumu...
    Alet kendine geldi, çiçek gibi oldu . 2,5 yıldır kullanıyorum bu pC yi, hiç format atmamıştım. İyi bile dayandı sayılır.
    Aynı tarihlerde aynı sorunları yaşamamız gerçekten de ilginç
    Saygılarımla.

• realtek ac 97 driver indir sorunun düzelir aynısı benimde başıma gelmişti ses kartının driverini kaybettim ve bunu indirdim. hemen hemen tüm ses kartlarına uyuyuor
    Intel Core 2 Duo E4600 2.40 GHz | Gigabyte GA945GCM-SL2 | Kingston 2GB DDR2 667MHz (5-5-5-15) | Palit GF8600GTS 256 Mb(DDR3) | Thermaltake TR2-420w | writemaster DVD-RW | AOPEN ES55 Kasa |Segate 160GB SATA2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.