Şimdi Ara

Hard Diskimi değiştirdim monitörümden ses gelmemeye başladı [ YARDIM ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bilgisayarimin hard diskini iş yerinde bulduğum başka bir hard disk ile değiştirdim bilgisayarı açınca İntel Audio Studio Controller diye hoparlor simgeli bir bölüm geliyor ingilizcem iyi olmadığı için tam olarak ne demek istediğini anlayamadım ama driver güncellemeyle ilgili birşeyler yazıyordu sanırım tamam a basıp geçiyorum ve bilgisayarımda hiçbir şekilde ses gelmiyor vede sağ alt kısımda hoparlor simgesi bile yok bunun nedeni ne olabilir ses kartımın ismini bilmiyorum monitörün ses bağlantılarını da kontrol ettim ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: berke_21

drıverini indirip kur ve ayrıca diğer drıverleri kur drıver easy yada gogleden elle indirip kurun

Ses kartının modelini bilmiyorum maalesef bilsem driverini indiririm modelini öğrenebileceğim bir yer varmı yoksa kasayı mı açıp bakmam gerekli.

Orijinalden alıntı: adammısınolum

quote:

drıverini indirip kur ve ayrıca diğer drıverleri kur drıver easy yada gogleden elle indirip kurun

Ses kartının modelini bilmiyorum maalesef bilsem driverini indiririm modelini öğrenebileceğim bir yer varmı yoksa kasayı mı açıp bakmam gerekli.

internneten aida64 indir anakart modelini o program ile görürsünüz ve daha kolayı olarak kasayı açıp anakartın markası ve modelini üstünden okuyup gogleden aratıp drıverlerini bulabilirsiniz

quote:

Orijinalden alıntı: adammısınolum

quote:

internneten aida64 indir anakart modelini o program ile görürsünüz ve daha kolayı olarak kasayı açıp anakartın markası ve modelini üstünden okuyup gogleden aratıp drıverlerini bulabilirsiniz

Yarın deniyeceğim verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

• Dostum harddiski değiştirdikten sonra tekrardan cihazı formatlaman gerekir . daha sonra sıfırdan sürücüleri yüklemelisin her yüklemeden sonra bi yeniden başlatmak iyidir. yüklemede sorun yaşarsan aygıt yöneticisinden manul yüklemen gerek . eski iletim sisteminin aynısını kurucaksan bu harddiskede bir sorun yaşamassın . farklı bi işletim türü ise öncelikle anakart modelinden bir araştırma yap bak bakalım var mı sürücüsü destekv eriyor mu . saygılar

Orijinalden alıntı: Kadıköy nakliyat

Dostum harddiski değiştirdikten sonra tekrardan cihazı formatlaman gerekir . daha sonra sıfırdan sürücüleri yüklemelisin her yüklemeden sonra bi yeniden başlatmak iyidir. yüklemede sorun yaşarsan aygıt yöneticisinden manul yüklemen gerek . eski iletim sisteminin aynısını kurucaksan bu harddiskede bir sorun yaşamassın . farklı bi işletim türü ise öncelikle anakart modelinden bir araştırma yap bak bakalım var mı sürücüsü destekv eriyor mu . saygılar

Hocam anakart driverları yükledim hepsini yüklüyor yanlarında yeşil tik işareti çıkıyor ama audio kısmına gelince yanda kırmızı çarpı işareti oluyor audioyu yükleyemiyor nedense hata veriyor, bende dediğiniz gibi manuel olarak denedim sonradan ama bu seferde zaten en son sürümünüz yüklü diyor anlamadım gitti. Birde masaüstünde sağ alt kısımdaki küçük bölümde hoparlör simgeside yok denetim masasına girip ordan ses ayarlarına giriyorum ama hiçbir ayar değiştiremiyorum yazılar silik şekilde değiştiremiyorsun ayarları. İşletim sistemim XP Professional 32-Bit Anakartım İntel 915PGN önceden w7 kullanıyordum işletim sistemi olarak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anakart modelini tekrar araştır xp driver destek vrmiyor olabilir. aygıt yöneticisinden ses sitemine sag tıkla sürücü ve yazılımını sil . anakart sitesinden bak xp driver var mı varsa yükle yoksa 7 destekliyor olabilir. son olarak da driver pack selection du sanırım bi driver porgrami var onu dene saglam bişiydi.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.