Şimdi Ara

Format sonrası PC açılıyor görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba güzel bi pc topladım

Asus am3 ddr3 anakart
    Amd phenom 2 x4 955 be işlemci
    2+2 ddr3 1600mhz ocz urban elite edition ram
    Kingston 120gb ssd (sıfır)
    400w psu
    Asus r7 250 oc ekran kartı

Tüm donanımı topladım güzel bi win 10 pro formatladım PC yi sonra PC açıldı Windows etkinleştirdim.Ardından chrome yükleyip driver booster ile tüm eksikleri tamamladım.Sonra PC resetledim herşey Harika işlemci 50 derece civarı.

Ardından YouTube açtım 1. Şarkı bitmeden PC kitlendi reset attım sonra Açıldı 3-5 dk geçmeden gene kitlendi derken kapattım PC biraz bekledim ve PC vıv vıv vıv diyor açılmıyor elimde yedek ram vardı denedim olmadı yedek psu vardı denedim olmadı işlemci söktüm geri takdım olmadı

Bios dahil görüntü gelmiyor sizce sebebi ne olabilir ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Merhaba Kardeşim PC-in hayırlı olsun Bilgisayarının sorunu senin kullandığın o DriverBooster adlı otamatik diver yükleyiciden Zira bu tür driver yükleyiciler çoğu zaman bilgisayara zarar veren yazılımlar içerir eski driverleri kurarlar sana tavsiyem Windows 10 kurulu bir Usb belleğin ve ya Bir Cd-in varsa Bilgisayara yeniden format at Sonra Windows ayarlar sekmesinden Güncelleme ve güvenlik sekmesine tıkla orda Güncellemeleri denetle butonu var ona bas Windows 10 en yeni ve güncel driverleri senin bilgisayarına sorunsuz bir şekilde kuracaktır senin bilgisayarının tek sorunu bu Daha cevab arama derim

• Kardeş ram leri kontrol et. Bu hata bundan. Slot değiş tek modül kullan vs. Ama RAM den. Hadi geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• görünttü gelmiyor olması donanımdan kaynaklanır dostum sorunu çözddünmü bilmiyorum ama uyumsuzluk vardır muhtemelen donanım uyumluluğunu kontrol et

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rgsxmetin

Hocam PC ye format attım steam yükledim csgo oynadım bu dediğim olay bunlar dan sonra oldu
    şuan sorunun devam ediyor degil mi?

• O vıv vıv vıv sesi Driver dan kaynaklanan bir husus..
    Ryzen 5800X with CUSTOM Water Cooling | Asus ROG Strix B550-F Gaming | Corsair 4x8GB DDR4 3200MHz | Zotac RTX 4070 TI 12GB | WD SN850X 1TB NVMe | 1TB INTEL P660 NVME + 500GB Samsung 860 evo | LG 34WK500 + LG 32GB600-B | Gamepower 1050W PSU | RAZER BLACKWIDOW + RAZER DEATHADDER | Logitech Z5500 | Cooler Master Stacker | Anker Q30 + M-Audio | G930 | PS5 2TB | Switch CFW | PS4 Pro 6TB | PS3 HEN | XboxSeries X |Xbox 360S | Nintendo Wii
    Youtube Kanalım:http://bit.ly/2GkLCAP Teknoloji Odası
  • format attıktan sonra update yapmadan önce microsoft un yayınladıgı güncellemeleri kontrol edip kullanıcı yorumlarına bakmanı öneririm zira ben sıkıntı yaşıyorum :)
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.