Şimdi Ara

format atarken hata yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • xp sp2 ile cd yi takıyorum mavi ekran geçiyo c dosyasınıda seçip nfst ile kur diyorum ondan sonra kur biçinlendiriliyor dio %3-5 e geldimi takılıyor ondan sonra hata veriyor scsdı filan baglantı bulunamadı hdd nizi kontrol edil kitapçıgına bakın filan hdd 160 gb sata sata xp ile forman atıyorum aynı normal ile aynı

PSN: lLeGenDl34
  • quote:

Orijinalden alıntı: |LeGenD|

Bence bizden yardım istemeden önce bir Türkçe öğretmenine danışmalısın, yazdıklarından hiç birşey anlaşılmıyor.

cvplar süper

kardeşim hdd kablolarını değiştir

olmadı hiren boot cd ile bad sector taraması yap
  • hard disk sorunlu gibi farklı bir h.diskle kurulum deneyin üstte belirtildiği gibi fat32 dosya sistemini deneyin
  • fat 32 yi denedim ama olmadı hiren bot cd ile biçimlendirdim yine olmadı bad sectör tamasının nasıl yapıldıgını açıkçası bilmiyorum
  • anakartınızın modelini yazınız bazı eski anakartlar sata hdd için raid driver istemektedir xp de bu mevcut değildir win 7-vista sorunsuz + hdd nizde bad sector veya problemli medya olabilir + bios u default değerlerine alınız hdd seçeneklerini ide -compatiable a alınız

ahci v.b. de ise değiştiriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 5 Nisan 2011; 20:54:45 >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: |LeGenD|

Bence bizden yardım istemeden önce bir Türkçe öğretmenine danışmalısın, yazdıklarından hiç birşey anlaşılmıyor.

öldüm ya :) sidide sorun olabilir baska bir xp sidisi dene bazen sidilerde sorun olabilir :)sidi neden öle yazıyorum çünkü dilime bağlı bir insanım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JacobHughes -- 5 Nisan 2011; 20:54:40 >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.