Beyaz fikrim değişiyor sanki ama beyazıda bu kalitede görmek lazım.
feneriumda tanıtımdan önce formaları sordum. yarın satacaz dediler; birde ağzımı sulandırmak için formaları anlattılar.
şu ülker yazısından nasıl kurtulacaz arkadaşlar arkada çok kötü duruyor. çıkıyor mu ?
arkadaşlar bundan kaç sene önce olduğunu hatırlamıyorum muhtemelen son 5 sene içerisindeydi bir tane forma çıkmıştı sırf şampiyonlar ligindeki bir maça özel bu formayı benden başka hatırlayan var mı acaba
Formaları hiç beğenmedim bu sene Çubuklu desen merdivenaltı üretime benzemiş, mavi beyaz acayip bişey olmuş fb forması demeye bin şahit ister, beyaz forma nispeten daha iyi bile olsa o da öyle aman aman orjinal ve güzel forma değil, yine kaleci forması alacağım sanırım, uzun kollu olan fena değilmiş
Bence mavi süper olmuş, beyazda fena değil. Çubukluyu beğenmedim
Çubukludaki sarı rengi biraz yeşile çalmış sanki.Resimden öyle geliyor galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: Tinúviel
quote:
Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK
Şu formanın güzelliğine bak arkadaş :)
Çok güzel forma. Adidas iyi çalışıyor bu sene bizim takımlara.
Not : Beşiktaşlıyım, bizim formalar da çok iyi çıktı bu sene. Geçen seneyle uzaktan yakından alakası yok.
Resmi siteden:
Palamut Forma
Fenerbahçe logosu içerisinde yer alan palamut dalından ilham alınarak tasarlanan Palamut formanın ön yüzüne süblime tekniği ile uygulanan palamut dalı Fenerbahçeliliğin kuvvet ve kudretini, formaya renk veren yeşil ise yükselen bu kudret için başarının kaçınılmaz oluşunu gösteriyor. Sezonun ilerleyen dönemlerinde satışa sunulması planlanan palamut forma Fenerbahçe’ nin 2010/2011 dönemindeki rezerv forması olacak.
Mavi formada hala ısrarlıyım çok beğendim.Umarım ülker yazısı mavi formalarda olmaz.
quote:
Dehşet, geçen sene arma formayı alamadım diye içimde kaldı, ama bu ondan da mükemmel, hatta ötesi. Hayran kaldım.
Bir Beşiktaşlı olarak mavi ve yeşil formayı beğendim.
Mavi ve beyaz forma güzel olmuş. Diğerlerini beğenmedim. En güzeli mavi olmuş tabi...
quote:
Orijinalden alıntı: Alperingo
quote:
Orijinalden alıntı: Tinúviel
quote:
Çok güzel forma. Adidas iyi çalışıyor bu sene bizim takımlara.
Not : Beşiktaşlıyım, bizim formalar da çok iyi çıktı bu sene. Geçen seneyle uzaktan yakından alakası yok.
Adidas ile pek alakası yok Fenerbahçe formalarının çoğunun tasarımı ile arkadaşım. Fenerbahçe' nin her yıl en az 1 adet formasını Fenerium tasarlar adidas sadece formanın kesim, dikiş işlerini yapıp kendi markası ile üretir ve satar. Bu sene görünen ise Çubuklu forma sadece Adidas tarafından tasarlanmış onda da bizim yönetim bir rica da bulup formada ki çubukların daha ince olmasını ve 9 adet çubuk olmasını istemiş.
Fenerbahçe formalarını Fenerium tasarlar adidas ise tasarımı hayata geçirir.
yeşili alsam cok mu dikkat cekerim ya ben beğendim ama az kisi alıcak yorumlara göre farklı olurum göze batarım belki de
quote:
Orijinalden alıntı: nman
Fiyatı ne olur acaba bunun?
Daha çıkmamış. Çıksa ve param olsa alırım. Umarım belli sayıda üretilip de satılan bir ürün olmaz. Metin Uça dün sunum sırasında bu şekil de bir ima da bulundu da
Yalnızca formalar değil diğer fenerium ürünleride çok başarılıydı. Özellikle beğendiğim 1-2 eşofman , koley tipi mont ve kapşonlu ürün vardı resmen günlük giyim için alışveriş yapabilceğin bir marka olmuş fenerium , çeşitte fazla. Geçtiğimiz sezonda zaten satış rakamlarında avrupanın en büyük takımlarıyla çekiştiğimizi söylemişti fenerium satış müdürü.
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
quote:
Orijinalden alıntı: £se®
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: £se®
quote:
Mavi formanın ismi loading olmalı bence o çubuklar ne ya
Pembe formadan iyidir.
Pembe rengini dalgaya almanız sizi gerçekçi düşüncelerin arkasında bırakmasın.Antremanda çekilen gizli fotoğraflarda gördük ki çok güzel pembe formalarımız, bu loading formadan 10 kat daha iyidir.Pembeyi eşcinsellik veya dişilik ile bağdaştırıyorsun bu yorumunla, dolabında pembe veya yakın renklerde hiç bir giysin yoktur(!) eminim.
Pembe giyene lafım yok ama dolabımda Pembe renk hiçbirşey barındırmam hele de takımım pembe forma yaparsa, onu tutmayı bırakırım. Sen pembe cicilerini giymeye devam et, ben beyazdan, yeşilden memnunum.
Takımın pembe forma yapınca takımını bırakacak kadar taraftarsın işte.
Merak etme ben zaten Fenerbahçe'nin pembeyle, morla uğraşmayacağını bildiğim için sorun yok. Sen buraya gelip Fenerbahçe formasıyla dalga geçeceksin ama kendi formalarını görmezden geleceksin öyle mi? Her konuda boş konuşup bir laf sokma çabasındasın, yahu işin gücün yok mu? Git kendi bölümüne, renktaşlarına aldığın pembe formaları, t-shirtleri göster. Bakarsında onlarda sana gösterirler, kardeş kardeş geçinirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: nman
Fiyatı ne olur acaba bunun?
bunun nesi güzel allah aşkına ne öyle militan gibi
Formalar tanıtım sırasında oldukça sradan görülüyordu ama detaylarını görünce gerçekten güzel formalar.