yeşil tuhaf bir renktir aslında ama yinede iyi gitmiş.
ama özellikle mavi ve beyaz çok çok harika olmuş.
ancak yukarıdaki arkadaşa katılmıyorum, bu eserler tamamen fenerium'un başarısı değil.
aynı çizimleri nike'a verin bakalım size nasıl bir forma yapıcak
bir gerçek varki adidas bu forma olayında açık ara rakipsiz bir şekilde önde, hatta bu yıl kendini bile katladı
o nasıl bi chelsea forması o nasıl bir liverpool forması ve tabiki 3 büyüklerin formalarıda bu sene ayrı bir şahane.
kendi takımıma gelirsek, somon abi konuş konuş nereye kadar berbat işte
parçalı zaten aynı, bir tek griden ümitliyim
bu yıl en kötü formalar gs'de olacak gibi, onu bunu bilmem abi bu fenerin formaları daha güzel olamazdı budur abi budur
quote:
Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK Şu formanın güzelliğine bak arkadaş :)
İlk başta defile fotoğraflarını görünce bu forma hakkında kararsız kalıp yakından görmek gerek demiştim ama bu resimde forma mükemmel yahu. Büyük bir ihtimalle bunu alırım, tek kelimeyle harika. Beyaz 2. plana düştü gözümde.
Bir de şu formalar Ülker'siz olsa. Geçen yıl formalar ilk çıktığında Ülker yazmıyordu sırtında ve o sırada bir arma forma kapmıştım. Ancak bu yıl Ülker'li olacak mecburen. Taraftara sattıkları formanın sırtında Ülker yazmasa ya!
şu mavi olan forma harbi güzel FB li olsam kesin alırdım
quote:
Orijinalden alıntı: Jedi-Knight
şu mavi olan forma harbi güzel FB li olsam kesin alırdım
Aynen
Formalardaki sayı stilleri degiştimi?
1 saate çıkıp mavi formayı alıyorum
3 formayıda aldım 12 taksitle.. geçen seneki formaların taksiti yeni bitti.. yeni forma çıkana kadar da bunların taksdini öderim.. lanet olsun ya
Hiç formaları yakından gören yok mu?Nasıllar?
quote:
Orijinalden alıntı: seberhan1907
3 formayıda aldım 12 taksitle.. geçen seneki formaların taksiti yeni bitti.. yeni forma çıkana kadar da bunların taksdini öderim.. lanet olsun ya
Helal
quote:
Süper görünüyorlar çubuklu veya maviden bir tane alacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: £se®
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
quote:
Orijinalden alıntı: £se®
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
Mavi formanın ismi loading olmalı bence o çubuklar ne ya
Pembe formadan iyidir.
Pembe rengini dalgaya almanız sizi gerçekçi düşüncelerin arkasında bırakmasın.Antremanda çekilen gizli fotoğraflarda gördük ki çok güzel pembe formalarımız, bu loading formadan 10 kat daha iyidir.Pembeyi eşcinsellik veya dişilik ile bağdaştırıyorsun bu yorumunla, dolabında pembe veya yakın renklerde hiç bir giysin yoktur(!) eminim.
Pembe giyene lafım yok ama dolabımda Pembe renk hiçbirşey barındırmam hele de takımım pembe forma yaparsa, onu tutmayı bırakırım. Sen pembe cicilerini giymeye devam et, ben beyazdan, yeşilden memnunum.
Pembe ile Somon'u ayırt edemiyorsanız yada bilmiyorsanız o sizin sorununuz :)
Fenerium'un sitesine göre çubuklu formada da şu kumaştaki Fenerbahçe amblemlerinden var ama ben hiç göremedim onu forma üstnde beyler, siz farkettiniz mi?
beyaz formanız başarılı olmuş bence.ama diğer renkler o kadar hoşuma gitmedi açıkçası.özellikle bize laf attıktan sonra yeşil forma çıkarmanız 3rd forma olarak izimizden gittiğinizin göstergesi
quote:
ben de mavi ve kaleci formasından alacağım duruma göre beyaz da alabilirim..
bayrak takana kadar çubuklu almak yok
beyler hangi futbolcunun formasını aldınız yeni forveti mi beklsesk
ne futbolcusu kendi adını yazdır, rakibe falan giderler sonra Mazallah formayı mundar edersin
Çubuklunun arkasına numara ve isim hangi renkte yazılacak?
3 formada çok güzel.çubuklu desen zaten klasik ve efsane diğer beyaz ve mavi formalar çok müthiş. bana beyaz forma genelde bayanların alacağı bi formaya benzettim.yani bayanlarda beyaz forma daha iyi gider gibime geliyor.mavi forma çok güzel dehşet bu arada feneriumun sitesinde çubuklu formanın sağ alt köşesinde bi fenerbahçe amblemi var siz görebildiniz mi onu ben göremedim?
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
Fenerium'un sitesine göre çubuklu formada da şu kumaştaki Fenerbahçe amblemlerinden var ama ben hiç göremedim onu forma üstnde beyler, siz farkettiniz mi?
?
Bu arada beyazın göğsündeki FB ambleminin yanında kanatlar var hoş birşey galiba.