Şimdi Ara

Ford Yetkili Servis Reklamı[Apaçilere itafen]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aracın aynısından var. Jant kapağı sahnesi haricinde bir şey gerçekleştirmesemde aşağıya inip arabadan özür dileyesim geldi. Duygulandım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel reklam
  • Evet güzel reklam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel reklam.

• Garantisi bitmiş focusumu servise götürüyordum. İnanın sanayide verdiği fiyatlardan daha ucuza yapıyorlardı.

Ford için geçerli değil hepsinin borusu garanti dolana kadar ötüyor.

Ben 4 bakım yaptırdım hepsindende fiyat ve kalite olarak memnun kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla güzelmiş.
  • güzel reklam, eski araçlarına sahip çıkmaları iyi bir olay, mesela aracım temiz olsa motor kaporta olarak yani kıyılmayacak birşey olsa sanayide uğraşmam serviste garantili faturalı iş yaptırırım varsın 3 kuruş fazla gitsin

ha şuda var servis elemanları araçların çoğundan yada sanayidekiler anlamıyor şöyleki, sanayide bu araç yağ yakıyor dediler farklı farklı yerler ve yağ yakan arabayı götürdüm servise farklı sorunlardan dolayı bakıp ettiler sorun görünmüyor bilgisayarda da bir sıkıntı yok çalışma değerleri normal görünüyor motorun dediler , belli süre benzinde binip tekrar gel dediler yarım saat ilgilendiler araçla bakıp ettiler başlarındaydım yada sanayidekiler anlamıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel yetkili servis önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gözlerim yaşardı. Önce lpgli olduğu için, servise kabul etmedikleri araçları bir alsınlarda, sonra bu reklamı yapsınlar.

• Çıkışında sahibinin reklamınıda çekselermiş bu sefer ağlardık

• Benim bildiğim Ford servislerinin çok uygun olmadığı yönünde, bütün yetkili servisler pahalı ama sanayiden ucuz olan servis görmedim daha.
  • Apaçi ve servis. Çöl ve kutup ayısı gibi. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbrsgn

Garantisi bitmiş focusumu servise götürüyordum. İnanın sanayide verdiği fiyatlardan daha ucuza yapıyorlardı.

Ford için geçerli değil hepsinin borusu garanti dolana kadar ötüyor.

Ben 4 bakım yaptırdım hepsindende fiyat ve kalite olarak memnun kaldım.

servis, sanayiden daha mı ucuz? hangi servis o hocam?

• %25-35 arası indirim kampanyaları olunca bir nebze kabul edilebilir fiyatlara düşebiliyor (1.000₺‘Lik işlemi 700₺’ye yapınca, sanayide 500₺’ye yaptırma riskini almam ben)

• reklam süper çok beğendim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servis 1150 sanayi 450 lira tutuyor. Servistekiler gider gitmez motor yıkama, karter koruma dayamaya çalışıyor.İşçilik vasat kırdıkları parçayı müşteriye kakalamaya çalışıyorlar.O yüzden garanti bitince uzak durmak lazım servisten.
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Yağ değişimlerinde vs iyi. Yalnız bazı sarf malzemelerde servisler ne yazıkki yolacak kaz arıyor. Ben arka fren balatasını orijinal olsun diye servise sordum, sensör fişi dahil 390 tl olur dediler. İşçilik hariç. İşçilikle kafadan 500 tl isterlerdi. Dışarıda balata işçilik dahil 190 TL’ye halloldu. Yağ değişiminde de kullandıkları yağ iyiyse tabi,

• Reklama güzel çalışılmış yabancı menşei zannettim ilk bakışta.Türkiye de çekildiğini görünce daha bi bayıldım,çok kaliteli prodüksiyon var arkasında.

Edit: Yerli seğilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B46CB32A -- 13 Şubat 2018; 21:57:2 >
  • Cam suyuna 30 lira balata spreyine 20 lira karter tapasina 15 lira yazan servisler oldugu surece kimse musteri beklemesin

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Özellikle Opel servisleri, çok çok sevicidir bu yönde,

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Bursada şentürkler ford servisinde yaptırıyordum.

Gidip sanayide fiyat soruyordum sonrasında servise gidip pazarlık yapıyodum. Zamanında garantisi bittiğinde 45 60 75 90 bakımnı yaptırdım. Sanayide verdikleri bakım fiyatından 50 100 daha ucuza yaptırdım. Pazarlığımı biraz çingencr yapmış olabilirim ama

Ayrıca fordun yaz bakım bilmem ne diye garantisi dolmuş araçlara servis bakımlarında kampanya çok oluyor takip ediyordum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.