Şimdi Ara

Ford Transit te Odb2 Girişi Varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi Günler Ford Transit (300s 100ps Kombi 2011 Model) Aracıma Bu linkteki Cihazı Takmak İstiyorum, cihaz Gerçek zamanlı durum bilgi görüntüsü (motor hızı, giriş hava basıncı, anlık yakıt tüketimi, hızlanma, soğutma suyu sıcaklığı, oksijen sensörü voltajı, vb) bilgileri Göstermeye Aynı Zamanda araçtaki arızıya tespit etmeye Yarıyor, Fakat Cihazın Arabada Çalışabilmesi İçin Odb2 Denilen girişin Olması Gerekiyor, Aracın Direksiyonun Hemen Alt Tarafında Bir Soket Girişi Var resmini çekip buraya koydum, Benm Araçta Olan Aşağıdaki Resimlerdeki Bu Giriş Odb2 Girişimidir ? Diyelim Bu Giriş Odb2, Bu Cihaz Bu Arabada Çalışırmı ?

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bilgisi olan yokmu
  • OBD 2 varsa çalışır.. Gerekli cevapları Ford forumlarında bulabilirisin

Ford OBD cihazı

googlede aratsan rahatlıkla bulabilirdin ya neyse
  • 16 pinse tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.ersin

16 pinse tamamdır

resimden anlasılmıyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: husam74

OBD 2 varsa çalışır.. Gerekli cevapları Ford forumlarında bulabilirisin

Ford OBD cihazı

googlede aratsan rahatlıkla bulabilirdin ya neyse

verdgnz linkte connect ler için bilgi var, bnm araç transit 300s kombi 100ps
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelkrc

quote:

Orijinalden alıntı: m.ersin

16 pinse tamamdır

resimden anlasılmıyormu

ben linke baktım sadece dogruymuş..
    yalnız bu cihaz kac voltta calısıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam linkteki pahalli degil mi? Forumda boyle bir cihaz satan arkadas vardi. Aratirsaniz bulabilirsiniz. Ustelik bluetothlu ve fiyati 100-150 tl gibi bir fiyati vardi galiba. Android isletim sistemli bir cihaza obd programini yukleyerek dediginiz verileri telefon ekranindan takip etmek mumkunmus. Benim de ilgimi cekiyor. Musait bir zamanda benim transite de yapmayi dusunuyorum.

Ekstra olarak oltugun altindaki akunun yaninda yani arka sol kosede bir giris daha var. O degil degil mi bahsettiginiz giris? Hic dikkat etmedim daha once de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı

Hocam linkteki pahalli degil mi? Forumda boyle bir cihaz satan arkadas vardi. Aratirsaniz bulabilirsiniz. Ustelik bluetothlu ve fiyati 100-150 tl gibi bir fiyati vardi galiba. Android isletim sistemli bir cihaza obd programini yukleyerek dediginiz verileri telefon ekranindan takip etmek mumkunmus. Benim de ilgimi cekiyor. Musait bir zamanda benim transite de yapmayi dusunuyorum.

Ekstra olarak oltugun altindaki akunun yaninda yani arka sol kosede bir giris daha var. O degil degil mi bahsettiginiz giris? Hic dikkat etmedim daha once de.

haklısınız fiyat pahalı ama, bunun kendi 4inç ekranı var, telefonla blututla flan ugrasmak istemiyorum, birde scangauge II diye bir cihaz var buna alternatif, tek sorun aracımın destekleyıp desteklemeyecegi. Acıklamasında bütün OBD II uyumlu araçlar ile çalışacak şekilde tasarlanmıştır, diye yazıyor. Ama Ford transitte obd II varmı bunu ögrenmeye calısıyorum, iyi gcler

• quote:

quote:

Hocam linkteki pahalli degil mi? Forumda boyle bir cihaz satan arkadas vardi. Aratirsaniz bulabilirsiniz. Ustelik bluetothlu ve fiyati 100-150 tl gibi bir fiyati vardi galiba. Android isletim sistemli bir cihaza obd programini yukleyerek dediginiz verileri telefon ekranindan takip etmek mumkunmus. Benim de ilgimi cekiyor. Musait bir zamanda benim transite de yapmayi dusunuyorum.

haklısınız fiyat pahalı ama, bunun kendi 4inç ekranı var, telefonla blututla flan ugrasmak istemiyorum, birde scangauge II diye bir cihaz var buna alternatif, tek sorun aracımın destekleyıp desteklemeyecegi. Acıklamasında bütün OBD II uyumlu araçlar ile çalışacak şekilde tasarlanmıştır, diye yazıyor. Ama Ford transitte obd II varmı bunu ögrenmeye calısıyorum, iyi gcler

Hocam ford forumunda var bu konu oradada sormustum. Direk adres vermek sikinti olur diye yazmadim. Yukarda linki koymussun zaten onu kastediyorum.

• quote:

quote:

quote:

Hocam ford forumunda var bu konu oradada sormustum. Direk adres vermek sikinti olur diye yazmadim. Yukarda linki koymussun zaten onu kastediyorum.

o konuya baktım birsey anlamadm, nerede bu odb2 girisi bizim transitlerde biliyormusun? Koltugun arkasında sol kösedemi, yoksa yukarıda ilk msjda resimlerini cektgm yermi direksiyonun hemen alt tarafı

• Hocam acikcasi dikkatimi ceken koltugun arkasindaki sol koseye hic bakmadim. Ama buyuk ihtimalle senin gosterdigin yer. Cunku bazi arkadaslar 18 pinden bahsediyorlar ki senin gosterdigin resimle uyusuyor. Ayrica hatirladigim kadariyla serviste ariza tespit cihazini da oraya bagliyorlar. Tam hatirlamiyorum.
  • cok tskler sagolun

• quote:

cok tskler sagolun

Rica ederim. Konuyu takipteyim.
  • bugun ford servisinde görevli olan bi elektrikçi arkadaşla tesadüfün karşılaştım, ve bu odb2 girişini sordum, odb2 girişimidir bilmiyorum ama dedi araçtaki arızaya bakmak için direksiyonun hemen altındaki girişi tarif etti, yani resimlerde çektigim yer, arıza cihazını oraya baglıyoruz dedi. sanırım odb2 girişi resimdeki direksiyonun altındaki giriş. birde ne kadar bilgisi var bilmiyorum internetten getittirdiğin bi cihazı oraya baglama orası aracın beynine gidiyor, aracın beyninde bir arızaya neden olur sonra araç garanti dışıda kalabilir dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelkrc -- 30 Nisan 2012; 19:12:51 >
  • ürünün sitesine gönderdiğim soru ve gelen yanıt ;

İyi Günler Bu Ürün Ford Transit lere Uygunmudur ? Ford Transitlerde Direksiyonun Hemen Altında Aşağıdaki Resimlerdeki Giriş var. Bu Giriş Odb2 Girişimidir. Eğer Aracımda Bu Ürünü Kullanabileceksem Almak İstiyorum. ciddi alıcıyım, lütfen beni bilgilendirin, iyi günler

http://b1204.hizliresim.com/w/w/50p2w.jpg
    http://b1204.hizliresim.com/w/w/50p3j.jpg

Cevaplanan Mail :

Merhaba,
    Linklerini gönderdiğiniz konektör girişleri OBD2 girişleridir,doğrudur…Cihazın Ford arabalarına uygunluğu fabrika tarafından belirtilmekte, lakin Ford Transit’e kesin uygundur diyebileceğimiz kadar bir cihaz bilgimiz mevcut değil..Teşekkür eder,iyi çalışmalar dileriz..

Adress : ROOM 1717, WORLD
    Finance Center Shennan
    East Road , LUOHU
    SHENZHEN, CHINA
    Satış Bölümü
    satis@uzakdoguburada.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelkrc -- 30 Nisan 2012; 19:17:35 >

• Son Olarak Servisteki Arkadaşın Söyledikleri Ve Ürünün Satıldığı Siteden Gelen Mail Arasında Kararsız Kaldım
  • Hocam bence bir zararı olmaz sonucta aracın beyninde bir kod ile oynama yapmayacaksın. Danıstıgın arkadasın da pek emin degil sonucta.

Senin yapacagın bilgileri ekrana yansıtmak.

• 16 pin 5.0 v calışır
  • quote:

Hocam bence bir zararı olmaz sonucta aracın beyninde bir kod ile oynama yapmayacaksın. Danıstıgın arkadasın da pek emin degil sonucta.

Senin yapacagın bilgileri ekrana yansıtmak.

ürünün yurtdısından gelmesi sorun olurmu acaba, gümrükte vs. Ürünün satıldıgı sitede 6gun sonra sıparınız elınızde denılıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.