Şimdi Ara

2006 model Alfa 156 için aux girişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
2
Favori
2.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracın teybine kendi imkanlarımla aux girişi yapmaya karar verdim. Yabancı kaynakları araştırdım faydalı bilgiler buldum. Fakat bulduğum bilgilerdeki teyplerin modeli benim teybin modelinden farklı. Yani bahsedilen teyplerde cd changer var ama benim teybin arkasındaki cd changer soketi boş yani cd changer yok. Bunun haricinde cd changer ı olmayan modeller için bir yöntem gösterilmiş. Teybin arkasındaki sarı renkli soket üzerinden yapılacak bir yöntem ama ben teybin arkasındaki sarı soketi çıkarıp baktığımda zaten soketin girdiği yerde herhangi bir bağlantı olmadığını gördüm.

Benim teyp hangi model nasıl yapılacak çözemedim, bilen, bu işle uğraşmış yardımcı olabilecek birileri var mı?

• Takip bende Punto için böyle bir şeyler yapmak istiyorum

Teybin uygunluğunu buradan kontrol edebilirsin. Eğer bu sayfada ki modellerle aynı ise işin çok kolay.

Orijinalden alıntı: meemeet87

http://www.wilecoyote.it/english/Requisiti_fiat_punto.htm

Teybin uygunluğunu buradan kontrol edebilirsin. Eğer bu sayfada ki modellerle aynı ise işin çok kolay.

Teşekkürler kontrol edeceğim

Teybin üzerindeki entegrelerin fotoğrafını çekip elektronik mühendisi arkadaşıma gönderdim, data sheetlerini inceleyip bağlantı yapmam gereken noktaları söyledi. Fotoğraflarda görülen şekilde aux kablosunu lehimledim. Şu anda kabloya herhangi bir mp3 çalar bağlandığında radyonun sesini kesip direk mp3 playerın sesini hoparlöre iletiyor.

2006 model Alfa 156 için aux girişi 2006 model Alfa 156 için aux girişi 2006 model Alfa 156 için aux girişi

• Teşekkür ederim. iş gördü. havyam ince iş görmeye uygun olmadığından şasiyi büyük kondansatörün ayağından aldım

Gayet iyi oldu teşekkürederim cd ve tunner de ses geliyor işimi gördü daha kibar bir konnektör yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fınıshed ın chına -- 7 Aralık 2020; 16:21:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bende jemeson marka bir mp3 çalar var onu teybin içine aldım bu cihaz üzerinde 12v tu 5v ta çevirin bir adaptör entegresi var pcb üzerinde görülen siyah kare şeklinde 3 bacaklı buna girişe ve çıkışa 16v kapasitör koyuyorsunuz sıfır dip ses ve hışırtı 100%100 sonuç

Ben şuan o konnektör taktığım(jack) girişe bir siviç koydum elektirik için eyer elektirik virip mp3 ü açarsam blutud devreye girip cd rom ve radyoyu kesiyor eyer açmazsam cd ve rando net kullanılabilir oluyor

Orijinalden alıntı: Fınıshed ın chına

Çok zaman geçmiş yinede cevap vereyim

bende jemeson marka bir mp3 çalar var onu teybin içine aldım bu cihaz üzerinde 12v tu 5v ta çevirin bir adaptör entegresi var pcb üzerinde görülen siyah kare şeklinde 3 bacaklı buna girişe ve çıkışa 16v kapasitör koyuyorsunuz sıfır dip ses ve hışırtı 100%100 sonuç

Ben şuan o konnektör taktığım(jack) girişe bir siviç koydum elektirik için eyer elektirik virip mp3 ü açarsam blutud devreye girip cd rom ve radyoyu kesiyor eyer açmazsam cd ve rando net kullanılabilir oluyor

Teybi değiştirerek çözdüm sorunu hocam  2006 model Alfa 156 için aux girişi 

Sağolasın.

•  2006 model Alfa 156 için aux girişi 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.