Dayım bu iki araçtan birini düşünüyor. Haftaiçi iş için haftasonu ailecek gezmelerde kullanacak.
Bu iki aracın çift kabinli olanlarını düşünüyor. Aracı sıfır alacak, özellikle araçları kullananlar + ve - yönlerini yazarsa sevinirim. Cevaplar için şimdiden teşekürler
ikisini de kullanmadım fakat ticaretle uğraşan bir arkadaşım ducato almıştı doğrusunu söylemek gerekirse hiç memnun değildi 6 aylık araba 22000 km de iken sente atladı ve triger koparttı kullanıcı hatası garanti kapsamı dışı dediler kabinden gelen plastik sesleride cabası ducatoyu satıp transit aldı ve şuan çok memnun tabi ki kullanan arkadaşlar daha iyi bilgi verebilirler
hafif ticari dedinmi akla transit gelir yakıtına aldanıp başka tercihler yapmayın pişman olursunuz.
ford transit ducato dan daha iyidir ama yakıt olarak daha çok yakar yaktığı mazotunda hakkını verir
Bizim komşumuzda 2008 Model Fiat Ducato var adam memnun yani araçta hiç bir sıkıntı yok 260 binlerde falan araç o civarlarda ama çok masraf ettiğini zannetmiyorum adamın bir kaç sefer bindim plastik sesleri falan duymadım hiç.. ama Memnun olanlarda var olmayanlarda var ama birazda kullanıma bağlı olmaksızın fabrikasyon hatasıda olabiliyor bu durumlarda ama memnun kalmazsanız Ford Transit yerine Renault Master 2012 Modellerini araştırabilirsiniz.
aynı kategoride değiller renault master 2012 alır se_co'Nunda dediği gibi. not ; fiat herhangibi bir hatada ( facebook sayfasındaki yorumları okuduğum üzere ) çoğunlukla garanti kapsamı dışından tamir ettiriyor.
mrb arkadaslar ben 2004-2007 arası fiat ducato panelvan almayı düşünüyorum 10 m3 veya 12 m3 ancak bu araçların yakıtları nasıldır parça masrafları ne kadardır bir de bu araçların motor çeşitleri çok fazl en iyisi hangisi oluyor td jt jtd ne demek bilen arkadaslar varsa cevlaplarsa sevinirim