Şimdi Ara

Ford puma test ettim !! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
137
Cevap
1
Favori
16.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • kıng365 kullanıcısına yanıt

    Kingcigim peki surus yapmak ucretsiz mi ? Benzin parasi istemiyorlar mi ? Ben simdi 1.2 symbolumle ford bayisine gitsem kapida beni yadirgamalarindan cekiniyorum ve korkuyorum. Ford a geldiniz beyefendi yanlis geldiniz bosaltin otoparkimizi falan demesinler Ford puma test ettim !! 


    Bir keresinde hyundai bayi acilisi vardi balonlarla falan suslemisler onundem gecerken soyle bir baktim. Kek,cay ikrami vardi. Aldim kekimi cayimi yudumladiktan sonra kosar adim kactim. Oradan takim elbiseli adamlar cikip ellerinde kalem kagitla bizim tarafimiza yoneldiler. Sanat galerisine girerken para aliyorlar ya, arabaya bakmak icinde para alirlar korkusundan dolayi kactim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Ben passatla gittiğim için bilmiyorum.
  • SertyAdams kullanıcısına yanıt

    Hay passatiniz batsın ya. Adam bu arabayı beğenmiştir bunu almıştır, sürekli aynı iç mekanı görmekten sıkılmıştır bunu almıştır. Sürekli aynı heyecansız dış tasarımı görmekten sıkılmıştır bunu almıştır. Ne passatmış arkadaş ya. Gidin siz paranızla Passat alın, başkası da gitsin parayı ister karıya yaptırsın ister istediği arabaya. Sürekli bir aklından şüphe ederim bilmem ne. Bitmediniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hilmib

    Guncel fiyat alan oldu mu, indirim gelmis listede, acaba indirimle fln vergi dilimi alti alabilir miyiz

    Soruma cevap alamadim ama araci aldim benFord puma test ettim !! 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hilmib H kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun kaça, hangi paketi aldınız hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford puma test ettim !!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rindaman

    Manuel ve otomatik farki şaka olmali 😄


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkede araç alma tam bir şizofren hikayesine döndü.

  • Araç iyi güzel de gelgelelim o ekran bence berbat görünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomatik vitesi %50 dilime sokamadigi sürece çok zor satar (max. 230bin), Ford hayal dünyasında yaşıyor gibi biraz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi yıllar öncelikle,


    Sizin 2008 incelemenizi de okudum. İkisini karşılaştırma işine girmeniz hoşuma gitti açıkçası. Teşekkürler. Belki daha düzenli bir karşılaştırma başlığı yapsanız çok farklı deneyimleri okuyabiliriz. 2008 malum daha önce çıktı. Ama şu ana kadar bu SUVcuk sınıfında bence onun tahtını sallayacak araç olarak Puma ve yeni Captur göze çarpıyor.


    Öncelikle benim gözlemim şu oldu herkes Puma'nın sürüş dinamiklerinin daha iyi olduğunu söylüyor. Yabancı kanallardaki, yerli kanallardaki incelemere baktım Puma'nın daha oturaklı, direksiyon başında daha tatmin edici olduğu yorumları yapılmış. Diğer çoğu özellikte bence 2008 önde. Dış tasarım, önden farların görünüşü, arkanın daha güçlü görünüşü, arka alanın rahatlığı, ön tarafın I-Cockpit'i, iç mekan tasarımı vs vs. Puma özelikle iç mekan konusunda biraz çağın gerisinde görünüyor. Dışta da yav bu Porsche mi acaba diyenler olacak bu da özgünlükten uzaklaştırıyor Puma'yı.


    Şöyle tek cümle ile özetlersek direksiyon başına oturana kadar 2008, oturup şöyle bir 300 km yaptıktan sonra Puma. Şanzuman ve bagaj konusunda ise sanırım biraz tercihe kalıyor. Keza motorda da. Havuz detayı güzel Puma'da ama diğer tarafında 2 katmanlı bagajı da kullanışlı.


    Bence 2008'i geçmekte zorlanacak Puma. İç mekanda Peugeot çok fark yarattı artık diğer tasarımlar hep bir basit geliyor. Captur daha civcivli mesela o konuda. Bence Captur daha fazla zorlayacak 2008'i. Sizde Captur test edip paylaşırsanız seviniriz. Puma da alınır mı elbette alınır çünkü benzer özellikli 2008 biraz daha pahalı. Arabalar genel olarak pahalı Puma'da o paralar etmez yanlış anlaşılmasın ama karşılaştırma olarak bakıyorum. Keza Captur'da benzer donanımlarda daha uygun fiyatlı.





  • Arkadaşlar ocak ayında fiyatı değişti mi ? Aralık ayında bayide bulamadım 217 bin fiyata . Kullanıcı arkadaşlar aracın yakıtını merak ediyorum şehir içi ne yakıyor arkadaşlar ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibram369 -- 1 Ocak 2021; 23:20:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.