arkadaşlar şu aralar bir ford focussedan almayı düşünüyorum arabayla ilgili izlenimlerim şuan için iyi fiyatı 30.900 tl birde sizinle paylaşayım dedim sizce bu fiyata bu araba nasıl modeli tekrar yazayım (ford focus trend) birde bu araçla ilgili teknik özellikler nelerdi titanium un radyosu sony di peki trend kide aynımı bide ses kordinasyonu nasıl bununla ilgili bilgi verecek yardımcı olacak arkadaşlara şimdeden teşekkürler
araba seçimin süper bence bizde geçen hafta titanium model araba aldık ilk baştan bizde senin gibi trend düşünüyoduk ama titaniumla aralarında çok fark var d iye titanium aldık...eğerki biraz daha çıkma yap ve titanium al derim bence...bu arada istanbulda titaniumu 34 aldık trendide 29950 fiyat almıştık.
Elbette TITANIUM!
Sevgili arkadaşım. Rica etsem TITANIUM donanımlısını alır mısın? İleride "Keşke Titanium alsaydım!!!" diye dizini döveceğine "İyi ki Titanium almışım" diye direksiyonu ve vites kutusunu okşar, yüksek sadakat sesin keyfini, lüks arabanın yarattığı o muhteşem duyguyu ve değerli bir otomobile sahip olmanın, parlayan krom, ışıldayan nikelaj, yumuşak döşeme ve nefis kokulu bir aile otomobili almış olmanın mutluluğunu yaşarsın, kurumsal şirket temsilcisinin filo arabasını almanın ezikliğini değil.
Donanımsız bir arabayı sadece donanımlara ihtiyacın olmadığı bir zaman al, paran olmadığı bir zamanda alma. Bekle, borçlan, ama donanımlı al.
o fiyata trend focus alacağına 1.6 102hp passat al ve tüp taktır
Eski arabam, 7 yillik düldülüm Ford Focus.
Koltuklarinin dolgunlugu, Brigitte Bardot'nun 1970'lerdeki (biz bu ku$aktan oluyoruz Genç Arkada$lar) kalçalarinin dolgunlugu tadinda, bir kere direksiyonuna kuruldun mu, yol bitmesin diyecegin, saatler geçmesin diyecegin bir yol tutu$ canavaridir Ford Focus.
Makyajli 2. ku$ak kasa (Focus II), bir de yaninda Titanium Donanim, eger ki araban Aytozu Grisi ise... Arabayi karayollarinin vinciyle oturma odanin ba4 kö$esine piyanonun yanina koyup ona Mozart'tan, Brahms'dan konçertolar, sonatlar çalasin, o hakiki Alman çeliginden yapilmis agir mi agir kaputunu ok$ayip, hohlayip, silip, parlatasin gelir.
Sony müzik sistemi ise ba$li ba$ina bir elektronik harikasi. Benim zamanimda biz Kaset-MP3 çalarla idare ediyorduk Blaupunkt teybini.
Bir Ford Focus'un motor kaputunu elle, kaldir bak. Bir de herhangi bir Japonunkini kaldir. Aradaki farki sen de anlayacaksin Aykut. çok iyi bir seçim yapiyorsun. Titanium donanim ile seçimini bence taçlandirmalisin. Sonradan pi$man olmamak, alüminyum ala$im jantli arabalarin ardindan bakakalmamak için.
Sakin ola 40 tane özel TV kanalinda her hafta gösterilen içi bombo$ sürüsüne bereket (en az 80) TV dizisinin ekseriyasindaki ahmaklar gibi emniyet kemerini takmadan direksiyonun ba$ina geçme Karde$.
Alkollüyken araba kullanma, $erit ihlali yapma. Yolun ortasindaki çift çizginin "Ortada duvar var, dokunma!" manasina geldigini unutma, hatali sollama, kirmizi i$ikta geçtim, ne muhte$emim diye dü$ünme. Kazasiz belasiz kullan biricik Ford'unu, yollarin Lord'unu! Hayirli olsun.
Lagrange Pa$a
ülkemizde full araçlar moda trend donanımda bir kaç eksik var http://www.ford.com.tr/yenifordfocus/ linkten araç donanım özelliklerine bakarak karar verin
Aralık sonunda da ayı fiyattı trendler ötv indirimi balon...