Şimdi Ara

Ford fiesta 2006/2008 1.4 tdci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu arabayı nasıl bilirsiniz cemaat. 200bin km ye kadar fiyatları ne kadar olmalı sizce?

• Büyük kronik sorunu olmayan, ikinci eli hızlı, süspansiyonu sert ancak yol tutuşu iyi bir B sınıfı araçtır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi tylol hot içer miyiz kullanıcısına yanıt

tşk hocam. peki fiyat ne olmalı sizce. 80/90 yazanlar var.

• merkep kullanıcısına yanıt

Maalesef bilgim yok hocam.

• Biz şehir içi kullanmak amaçlı ek araç olarak ekim ayında 2005 model makyajsız versiyonunu aldık. 230 bindeydi 48 bine aldık. Alır almaz 4 lastik, tüm sıvıların filtrelin değişimi, triger-devirdaim tüm kayış rulmanların değişimi gibi işlemler yaptık. Şu anlık bir sorunu yok memnunuz. Yaza doğru frenleri ve alt takımı komple elden geçireceğim yavaştan parçaları topluyorum. Soracağınız bir soru varsa yardımcı olabilirim. Şu anlık piyasasını pek bilmiyorum ama 80-90 fazla geldi bana.

• 280 binde olanı 2006 model. 41 bin lira

• 2006 1.6dizel versiyonu var bende 5 yıl oldu alalı tık demedi maşallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010 ford fiesta 1.4 titanium
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dura-Ace kullanıcısına yanıt

teşekkürler araba hakkında z çok bilgim var yalnız fiyat konusu kafamı karıştırıyor. geçek değeri medir. 2006 170 bin de olan ufak tefek hasarı var adam 75 bin istiyor. bana çok fazla geldi o yaştaki dizel bir araç için.

sizin motorunda bir sıkıntı var mı?

• Fiyatina 60bin civari yazanlar favorilerimde ama hic biri satılmıyor. Gerçekten satmak isteyen bir ilan bulunursa uygun fiyatlara alinabilir
  • Elimden 5 adet 2006 modeli geçti. En son sattığım 2006 makyajsız kasa dizel 138 bindeydi. 35 bine sattım kasım 2018de. Şuan o araç 160 bin km’de sahibi 75 bin istiyo. Fiyatı normal. Ama 200 bini geçmiş dizel için verilecek maks fiyat 65 bindir. Çok temizse (boya değişen açısından) 70 bin. 80-90 falan isteyenler var onlar uçmuş bende 2012 1.4 dizel var 135 binde 100 bin veren var. Adam 10 bin daha verir 2006 model yerine 2012 yeni kasa alır

Araca gelirsek çok dayanıklı araçtır. Alt takımı kolay kolay bozamazsın. Kronik arıza olarak yağ soğutucusu patlayabilir o da çok pahalı bişey değildir. Sürüşü çok eğlencelidir. Konfor olarak aynı model polodan bi tık alttadır. Süspansiyonlar sert ama kazık gibide değil tabiki. Yol tutuş olarak zaten b sınıfında fiestalar hep liderdir. Peynir ekmek gibi piyasası vardır. Ben cuma günü alıp pazartesi günü sattığımı bilirim. Satışı çıkardığımda En uzun elimde kalan 1 hafta durdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 24 Ocak 2021; 11:56:49 >

• Hocam 200 bini geçmişse 65den fazla verme 150de falan temiz bulursan 75 sınır gibi

• Hutchinson atibaba kullanıcısına yanıt

hocam ben şahsen inanmıyorum 15/20 yaşındaki arabaların 150 bin hatta 100 bin altında olmasına. hadi bir kaç tane olurda. sarıya girince maşallah herkes altın gibi yastık altında tutuyor sanki arabaları

• quote:

Orijinalden alıntı: merkep

hocam ben şahsen inanmıyorum 15/20 yaşındaki arabaların 150 bin hatta 100 bin altında olmasına. hadi bir kaç tane olurda. sarıya girince maşallah herkes altın gibi yastık altında tutuyor sanki arabaları

Valla çok doğru bu nitelikli dolandırıcılık ama bizim millette az değil 150 bindeki arabalara bile direk burun kıvırıyolar halbuki km değil arabanın geçmişi önemli 

Mesela bakımlarına dikkat edip orjinal parça kullanmış,arabanın devrine dikkat etmiş vites değiştirmeye üşenmemiş(ciddi ciddi üşenip canını çıkartanlar var sürekli 4000 devir çeviren  .O yüzden ikinci elde km benim için hiç önemli değil arabanın geçmişi önemli haa nası anlayacaksın alırken sahibinin temiz kullanıp kullanmadığını orası muamma 

gerçek satıcı kalmamış piyasada çoğusu keyfine satmaya çalışıyor yüksek fiyattan. pazarlık ahi etmiyorlar. ola ki pazarlıksız fiyat teklif etsen durup düşünecekler acaba bilmediğim bir şey mi oldu adam pazarlık etmiyor deyip vazgeçecekler... böyle aptal insAn dolu ortalık

• quote:

gerçek satıcı kalmamış piyasada çoğusu keyfine satmaya çalışıyor yüksek fiyattan. pazarlık ahi etmiyorlar. ola ki pazarlıksız fiyat teklif etsen durup düşünecekler acaba bilmediğim bir şey mi oldu adam pazarlık etmiyor deyip vazgeçecekler... böyle aptal insAn dolu ortalık

Sorma hocam ya paran olacak direk sıfır alacan isterse 1.0 motor olsun sıfır sıfırdır

• quote:

2008 fiesta 2 yıl kullandım. Sadece baskı-balata için sanayiye yolum düştü. Masrafsız kemikli araçtır fiestalar. Temizi bulunursa idealdir. mk 6 nın Makyajlı kasası daha şıktır. Özellikle konsolunu daha şık. Ama b sınıfı hiçbir araç 70 bin etmez. Suan 2012 fiestam var sorsan o bile 70 bin etmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.