Şimdi Ara

Toyota corolla 1.6 Sol 2004-2006

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu günlerde 2004-2006 arası corolla sol modelini araştırıyoruz ve ortalama fiyatları 26-28 bin ile arasında değişiyor birde steyjin modelleride var sanırım arkası kesik diye tabir ediyorum kusura bakmayın birde düz uzun modellleri var bunların arasında sadece tasarım farkı mı var yoksa başka bir farkları varmı bu arada terra ile sol arasında farkı öğrendikten sonra sadece sol modellierine bakıyoruz araçla ilgili bilgiler dahilinde beni aydınlatırsanız çok sevinirim

Çevremden aldığım fiyatlar 2006 model 28 bin tl steyjin tip ve ön kaputta yarım boya varmış 2004 modeli de 30 bin tl ye bıraktı bunda hiç boya yokmuş ama intertte fahiş fiyatlar var benim çevremde bu 2 araç var ortalaması ne kadardır bu araçların

• 2004 Model 30 bin mi e
  • Hocam geçen yıl temmuz ayında Corolla HB 1.6 A/T + Sunroof benzinli 70000 Km. deki aracımı 24800 TL'ye sattım. Biraz ucuza sattığmı düşünüyorum.

Aracın piyasası çok iyi çok kolay alıcı bulunuyor, temiz bir tane bulursanız alın bence.

Ancak bu modeldeki bir araca sakın 27000 TL üzeri bir fiyat vermeyin sonuçta 8-9 yaşında bir araç alıyorsunuz. Fiyat olarak da şu an için 24000-27000 TL makul bence.
  • ya araç araştırmam günlerdir sürüyor 2004-2006 arası 25 bin liradan başlıyor 33 bin lira yazan bile var elbet yüksek olaran kazasız darbesiz boyasız araçlardır diye düşünüyorum az önce osmaniyeden bir galerici ile görüştüm steyjin tip 2006 model 25 bin km ye yakın sanırım 28 lira diyor sadece sağ ön çamurluk ve ön kaputun yarısında boya varmış ilandaki araç buhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-corolla-1.6-sol-hatcback-2006-sadece-25.00-km-de-138210564/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GokhanAtas -- 20 Eylül 2013; 20:40:38 >

• Hocam başka araçlarda var bu araca bağlı kalmayın içinden cıkamazsınız bunların piyasası karışık gerçekten fiyatlar aşırı pahalı bunun yerine Honda Civic alınır , Mazda 3 alınır keyifle binilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancan. -- 20 Eylül 2013; 20:42:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TürkogluTürk

Hocam başka araçlarda var bu araca bağlı kalmayın içinden cıkamazsınız bunların piyasası karışık gerçekten fiyatlar aşırı pahalı bunun yerine Honda Civic alınır , Mazda 3 alınır keyifle binilir..

honda civic vtec lerede bakıyoruz ama en çok bunya yakınız gibi vteclerde bunlardan geri kalmıyorki fiyat açısından 27-28 civarı temiz km si az boyasız
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

quote:

Orijinalden alıntı: TürkogluTürk

Hocam başka araçlarda var bu araca bağlı kalmayın içinden cıkamazsınız bunların piyasası karışık gerçekten fiyatlar aşırı pahalı bunun yerine Honda Civic alınır , Mazda 3 alınır keyifle binilir..

honda civic vtec lerede bakıyoruz ama en çok bunya yakınız gibi vteclerde bunlardan geri kalmıyorki fiyat açısından 27-28 civarı temiz km si az boyasız

Yine Honda tasarım olarak bundan iyidir Toyota emekli arabası genç iseniz Honda veya Mazda 3 alın derim ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010 toyota Yaris 1.33 sol
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O parayı o arabaya, o modelde bir arabaya bağlamak çılgınlık olur, yapmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lgnazzio

O parayı o arabaya, o modelde bir arabaya bağlamak çılgınlık olur, yapmayın.

peki siz ne önerirsiniz

Araca binecek olan babam ve ben babam emekli ben tekstik işinde 3 vardiyalı çalışan biriyim pek işim olmaz gibime geliyor araba
  • Toyota Forever Kart projesini başlattı Toyota marka otomobil alırsanız karttan yararlanabiliyorsuunz bilginize... Otomobilin yaşı modeli motoru vb. önemli değil, ilk sahibi olun yada 2. -3. fark etmiyor...

https://www.pistonkafalar.com/toyotadan-%E2%80%98forever-kart-yeniligi-462#.UjyQLY3gT14
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesla_

Hocam geçen yıl temmuz ayında Corolla HB 1.6 A/T + Sunroof benzinli 70000 Km. deki aracımı 24800 TL'ye sattım. Biraz ucuza sattığmı düşünüyorum.

Aracın piyasası çok iyi çok kolay alıcı bulunuyor, temiz bir tane bulursanız alın bence.

Ancak bu modeldeki bir araca sakın 27000 TL üzeri bir fiyat vermeyin sonuçta 8-9 yaşında bir araç alıyorsunuz. Fiyat olarak da şu an için 24000-27000 TL makul bence.

Ben de Ekim ayında 2004 Terra benzinli ve çamurluklar, kaput değişmiş aracımı 22.600TL'ye sattım. 101.000 kilometredeydi.

Araçta triger zaten zincirli, yani yağına suyuna özen gösterildiyse, hor kullanılmadıysa uzun yıllar hizmet eder. En pahalı gider belki baskı balata olur ama ben o kilometrede hala değiştirmemiştim.

Söyleyebileceğim en olumsuz yönü ise yol tutuşunu nedense hiç beğenememiştim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi araçtır ama fiyatçok yüksek.Millet uçmuş bu aralar.
  • bu forumun ağzına bakarsanız yanılırsınız... siz kararınızı vermişsiniz temiz bulabilirseniz uzun yıllar hizmet eder... siz arabayı soruyorsunuz forum ahali emekli arabası ne yapacan diyor böyle bir forum burası işte..
  • Aracı satmamdaki en büyük sebep virajlı yollarda yaşadığım güvensizlikti zaten.

Bu araçtan sonra Mazda 3 çok iyi geldi, araç tren rayında gider gibi gidiyor ve sürüşü çok keyifli.

Bir de tasarım olarak corolla hb hala çok güzel bence, sınıfındaki en güzel hatchback kasa benim gözümde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

ya araç araştırmam günlerdir sürüyor 2004-2006 arası 25 bin liradan başlıyor 33 bin lira yazan bile var elbet yüksek olaran kazasız darbesiz boyasız araçlardır diye düşünüyorum az önce osmaniyeden bir galerici ile görüştüm steyjin tip 2006 model 25 bin km ye yakın sanırım 28 lira diyor sadece sağ ön çamurluk ve ön kaputun yarısında boya varmış ilandaki araç buhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-corolla-1.6-sol-hatcback-2006-sadece-25.00-km-de-138210564/detay

Açıklaması...Araba sağ önden çarpık...kazalı.....uzak dur....TEMİZ KAZASIZ EL DEĞMEMİŞ COROLLA çok az satışa geliyor...Sahibinden bulunur fiyat farkı ondan olur...Yeni araba 45 ten aşağı yok...Kolay gelsin..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.