Bildirim
Ford EcoSport vs Opel Crossland ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Crossland derim ben tamamen görüntü sebebiyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 7 Haziran 2025; 10:48:17 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ikisi de birbirinden çirkin geliyor bana tabi tamamen subjektif bu işler. Crossland yine de daha alınası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Egea cross alırım, ikisini de almam
Hocam Stonic al daha iyi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 500x var.
Bu iki araçtan Ford alırım.
500x ve 2008 de listeye ekleyin.
Bana crossland ile stonici kıyaslar mısınız gerçekten merak ediyorum. Neye göre stonic daha iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
Hocam Stonic al daha iyi.Bu arada garip bir şey keşfettim.Sarı sitede 'stonic' araması yapılamıyor...
arama butonuna stonic yazıp enterlayınca stanic oluyor....
şeytani bir durum.
-
Ecosport tam bir leylek, çok kötü duruyor. Crossland de benzer ama daha oturaklı görünüyor ecosporta göre.
Piyasası da daha iyi olacaktır crosslandın, ama alternatif bakmak daha sağlıklı olur bence.
Boyum 190 olduğu için ecosport u seçeceğim sanırım.
Yüksekliği daha fazla ve yol tutuşu ve motoru mükemmel deniyor.
Crosslandın 1.2 motorundan şikayet çok ve arabanın arka tasarımı felaket kötü.Hint arabaları gibi....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KimYon.Reyiz -- 11 Haziran 2025; 21:29:36 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X