Şimdi Ara

Ford b max hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 2013 ve üstü otomatik ford b max almayı düşünüyorum. Aracın otomatik vitesi, yakıt tüketimi, yol tutuşu nasıldır ? herhangi bir kronik sorunu var mıdır? Trend donanım iyi mi?
    Kullanan yada bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ---fırtına--- -- 27 Haziran 2017; 15:36:38 >

1.6 powershift bakıyorsunuz sanırım, çift kavramalı performans ve yakıt olarak iyi bir şanzıman, motor lpg ye de uyumlu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crossover segmenti ortaya çıktıktan sonra kariyeri düşüşe geçen mpv araçların kaybeden bir üyesi B Max. Segmentdaşı olan Meriva satıştan çekildikten sonra tek başına kalan B Max intiharın eşiğinde...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: EPICA

Klasik bir durum olan mpv lerin tutmaması bu araçta da oldu. Trend en boşu, titanium alın. Alternatifi meriva olabilir, x paket ve cam tavan opsiyon.

1.6 powershift bakıyorsunuz sanırım, çift kavramalı performans ve yakıt olarak iyi bir şanzıman, motor lpg ye de uyumlu.

Aynen Katılıyorum , bende modus kullandım mpv sinifi tutmuyor Türkiye de ama kullanışlı bir sınıf yalnız b max pek isinamadim açıkçası

Ford S-Max olayı nedir?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.